Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonka95 napisał(a):
Zaglądamy i życzymy miłego dnia :)

Dziękuje i wzajemnie :)

Mam informacje -ode mnie:

[h=5]Pytanie- Kto przygarnąłby średniej wielkości sunie ok 35cm w kłębie) na Dom Tymczasowy?

Sunia błąka sie w okolicy mojego zamieszkania czyli w Radzyminie (20km od Warszawy)od ok .2 tyg. Widze ja czesto jak biega wzdłuż drogi (na szczescie nie głównej) jakby szukała kogoś, po czym wraca na swoje legowisko przy tej drodze w trawie..
Ma krótki włos, jest delikatna, i bardzo milutka. ja niestety nie moge sobie pozowlic na psa w tym momencie.

Prosze o chociaż udostępnianie wiadomości o suni.

Możliwy dowóz suni do Warszawy.[/h]
Prosze Was o pytanie ludzi ktorzy byliby w stanie pomóc w tej sprawie.

Posted (edited)

Gadam do siebie ostatnio :P

to wstawie 3 fotki na rozkrecenie :)

Nowa obróżka-niedługo fotka nowego nosiciela tejże obróżki :)

Dorka w nowej obróżce-tej co wczesniej wstawialam :D

Kicia na czerwonym tle :)

Edited by betty_labrador
Posted

[quote name='rashelek']Obróżka śliczna! Też chcę taką! :P
Kicia przepiekna, to Twoja?

Cieszy mnie to że sie obróżki podobaja :) Zbieram zamówienia!

Tak :) ze schroniska :)

[quote name='Sonka95']Dorze pasuje ta obroża :loveu: :loveu: kolejne świetne dzieło :)

prawdaż? :D ładnie z jej sierscia kontrastuje :) dzieki! też chcesz zamówić obróżkę? :razz:

[quote name='LeCoyotte']Kiedyś przyczepiłem GPS do obroży Samby, na 3 godzinnym spacerze, stała łącznie godzinę niuchając i przebiegła 1,5 raza tyle co ja :lol:

Hahaha to fajne doświadczenie :D w sumie fajna rzecz gps przy obrozy psa -w razie odpukać zguby :) myśliwi swoim sforom przyczepiaja do obróż GPS zeby później właśnie psy odnaleźć-ale to chyba droga impreza ;)

zdjecia :)

Te trawsko musiało sie dostać przed obiektyw :eviltong:

Tosia portrecik :)

Pomniki w lesie psie :grins:

Dorkowa mina

Bitwa psia :diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):

Hahaha to fajne doświadczenie :D w sumie fajna rzecz gps przy obrozy psa -w razie odpukać zguby :) myśliwi swoim sforom przyczepiaja do obróż GPS zeby później właśnie psy odnaleźć-ale to chyba droga impreza ;)

Wystarczy nawet starsza komórka z gpsem (np nokia e52) + endomondo i na www mamy pogląd na żywo;)
Ładnego kotka masz.. co się stało z tym białym?

Posted

[quote name='fridaso']śliczne zdjęcia... :loveu: zazdroszczę aparatu... i psów. :loveu:

Cześć :) witaj w galerii!
Miło że sie podoba :)

[quote name='Sonka95']Piękne zdjęcia :loveu: a tu jaka wpatrzona :cool3: http://imageshack.us/a/img585/5813/xy08.jpg

:D dziekuje :D
Raczej zapatrzona :evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']Wystarczy nawet starsza komórka z gpsem (np nokia e52) + endomondo i na www mamy pogląd na żywo;)
Ładnego kotka masz.. co się stało z tym białym?

:D no tak, coby komórki szkoda nie było :)
Dzięki :) ze schroniska ta kotka :)
A biała kicia skończyła smutno, przeskakując przez druciany płot-uciekała w popłochu przed psem sąsiada-i rozdarła sobie brzuch na nim ,wraz z organami wewnetrznymi-jak sie później okazało ;( była zszyta ale tylko powierzchownie i niestety ;( to było takie przykre. Eh...

A jak Twoja Sambusia sie miewa? zdrowa dziewczynka? :)

Posted

[quote name='deer_1987']a co takie duze zdjecia :cool3:

no właśnie sama tego nie rozumiem, wszystkie wgrywam tak samo, a niektore wgrywaja sie takie duże :/ zmieniam to, ale tego jeszcze nie zdążyłam.

[quote name='Sonka95']Znowu mogłaby być taka piękna słoneczna pogoda :loveu: te razem macie super :) http://imageshack.us/a/img51/5631/t3rl.jpg

oj mogłaby być jeszcze ładna:D i podobno będzie :)
dzięki :)

[quote name='Niufciak']kocham czarne psy :loveu:

O i TY również :loveu:

A dziś w lesie spotkałam takie oto zwierzątka :cool3: