wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja nie wiem, czy to są wypluwki, może jednak g.. :diabloti: nie ma obrośniętego dołu?.. moje są kosmate jak cholera.. :lol: czemu wicherki na PW, bardzo mnie tro interesuje :evil_lol: Quote
Martens Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://img359.imageshack.us/img359/9616/dscf8599da3.jpg Hmmm ten ogon taki jakby pod linijkę :eviltong: No ale ja się na strzyżeniu nie znam ;) Quote
Anza&Hacker Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Za "kolekcje kupek" to ja podziękuję :diabloti: Zdjęcia śliczne, bo baaardzo ładne tło (mech) na nich było :cool1: Z resztą 'kupeczki' też niczego sobie, ale nie potrzebuje takich rarytasów :p Quote
Unbelievable Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Takie kupeczki leżą u mnie w ogrodzie. To są zaczynające sie rozkładać odpadki mojego psa :evil_lol: chociaż u Ciebie to raczej nie jego :cool3::cool3: Quote
Magot Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://img359.imageshack.us/img359/7986/dscf8598pf1.jpg jak ogonek ładnie przycięty:razz: Quote
infers Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tinka:) napisał(a):Takie kupeczki leżą u mnie w ogrodzie. To są zaczynające sie rozkładać odpadki mojego psa :evil_lol: chociaż u Ciebie to raczej nie jego :cool3::cool3: Co to jest za temat o psim kale:diabloti::shake: Quote
betty_labrador Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='cocker']cooo? to jest śnieg :o szczere wyrazy współczucia :P no widzisz :P [quote name='wiq']ja nie wiem, czy to są wypluwki, może jednak g.. :diabloti: nie ma obrośniętego dołu?.. moje są kosmate jak cholera.. :lol: czemu wicherki na PW, bardzo mnie tro interesuje :evil_lol: hehe kosmate :D Tosca najczesciej lazi zarosnieta jak rower w pokrzywach :D ja jeszcze nic nie dostalam o wicherkach :( [quote name='Martens']http://img359.imageshack.us/img359/9616/dscf8599da3.jpg Hmmm ten ogon taki jakby pod linijkę :eviltong: No ale ja się na strzyżeniu nie znam ;) no bo tak musi byc :D a jak mialas na mysli ze nierowno?:> [quote name='Anza&Hacker']Za "kolekcje kupek" to ja podziękuję :diabloti: Zdjęcia śliczne, bo baaardzo ładne tło (mech) na nich było :cool1: Z resztą 'kupeczki' też niczego sobie, ale nie potrzebuje takich rarytasów :p ;> czemu podziekujesz, zrobilabym nowe naukowe doswiadczenia kupkowe :diabloti: [quote name='Tinka:)']Takie kupeczki leżą u mnie w ogrodzie. To są zaczynające sie rozkładać odpadki mojego psa :evil_lol: chociaż u Ciebie to raczej nie jego :cool3::cool3: :P nie nie , ja wiem jak wygaldaja kupki mojej Tosi :eviltong: [quote name='magda_drakkar']http://img359.imageshack.us/img359/7986/dscf8598pf1.jpg jak ogonek ładnie przycięty:razz: dziekujemy :) [quote name='infers1995']Co to jest za temat o psim kale:diabloti::shake: oh taki smakowity temacik :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 betty_labrador napisał(a): :P nie nie , ja wiem jak wygaldaja kupki mojej Tosi :eviltong: Tosia i Tosia, nie wszystkie kupki w lesie są jej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wyślę ,wyślę ino nie mim kiedy niemiałam czasu a to trochę pisania chyba ,że masz jak zadzwonic w sobote na stacjonarny. 022-251-33-78 Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Co tam wredna babo słuchać :diabloti: Pewnie rzadko na dogo jesteś bo warkoczyki zaplatasz :evil_lol: Quote
infers Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a): oh taki smakowity temacik :diabloti: Smakowity xD:shake::x Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Tosia i Tosia, nie wszystkie kupki w lesie są jej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skad wiesz :P do zjedzenia moga byc wszystkie :eviltong: [quote name='Mudik']Wyślę ,wyślę ino nie mim kiedy niemiałam czasu a to trochę pisania chyba ,że masz jak zadzwonic w sobote na stacjonarny. 022-251-33-78 no rozumiem ze nie mialas czasu. Zobacze, jak bedzie z dzwonieniem, czy starczy mi zcasu. Ale w koncu sie jakos dowiem od Ciebie :) [quote name='smallpati']Co tam wredna babo słuchać :diabloti: Pewnie rzadko na dogo jesteś bo warkoczyki zaplatasz :evil_lol: oh TY mala mala...pati :evil_lol: a wiesz warkoczyki zajmuja czasu, wczoraj po zaplecieniu dwoch chcialam rzucic to w ch...ale nie dalam za wygrana :evil_lol: a TY jestes taka leniwa ze ani warkoczyki Ci w glowie :cool3: [quote name='infers1995']Smakowity xD:shake::x watpisz?!!!!! :multi: kolejne fotki z serii Tosia i przyjaciele (czytaj kupki :eviltong: -choc teraz brak nowych kupek do kolekcji :( ) a moze chcecie nowe fotki rozkladajacego sie jeża? :> bo juz zebra wyszly na wierzch :diabloti: i wiecie co szukalam pare dni temu w lesie tej zcaszki co wtedy spotkalam z psami, ale baterie mi padly :( niestety nie znalazlam.... aaa jutro zrobie Wam niespodziewanke! dzis na boisku zauwazylam martwego zjedzonego w polowie bażanta :cool1: przyjaciel Tosci - drzewko baziowe ;) nie chciala pozować :shake: (zbiłam ja za to :diabloti: :evil_lol: ) no i zlapalam ja na goracym uczynku! Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 oh TY mala mala...pati :evil_lol: a wiesz warkoczyki zajmuja czasu, wczoraj po zaplecieniu dwoch chcialam rzucic to w ch...ale nie dalam za wygrana :evil_lol: a TY jestes taka leniwa ze ani warkoczyki Ci w glowie :cool3: Ja sama sobie nie potrafie bo krzywo mi wychodzą :shake: wole kręcić na lokówce :eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):Ja sama sobie nie potrafie bo krzywo mi wychodzą :shake: wole kręcić na lokówce :eviltong: to sie naucz :diabloti: leniwcu trojpalczasty :lol: lokówka to sobie poniszczysz włosy drogie dziecko Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 w warkoczykach się włosy łamią :eviltong: Ja zaplatać umiem ale komuś, na sobie mi wychodzi wyjątkowo krzywo :shake: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):w warkoczykach się włosy łamią :eviltong: Ja zaplatać umiem ale komuś, na sobie mi wychodzi wyjątkowo krzywo :shake: troche techniki i sie gubisz :p to ja przyjade do Ciebie i mi zapleciesz ładnie :multi: moze sie lamia, ale to nie jest uszkodzenie ani chemiczne, ani termiczne :P etc a umiesz zapinac sobie lancuszek sama z tylu na szyi bez patrzenia? :cool3: small ja wstawilam zdjecia, wiem ze to z robieniem kupki podoba Ci sie naj :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nawet sie psu nie da spokojnie wykoopac :D Quote
anetta Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jakie Ty masz odkrycia w tym lesie ;))) Jeż, czacha, bażant.... Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 anetta napisał(a):Jakie Ty masz odkrycia w tym lesie ;))) Jeż, czacha, bażant.... u mnie w ogrodzie zdarzają się rozszarpane chyba gołębie, bo zostaje z nich tyle, że nie widać co to było :P Quote
Matusz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/9168/dscf8609yo5.jpg :turn-l::turn-l::turn-l: :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a):troche techniki i sie gubisz :p to ja przyjade do Ciebie i mi zapleciesz ładnie :multi: moze sie lamia, ale to nie jest uszkodzenie ani chemiczne, ani termiczne :P etc a umiesz zapinac sobie lancuszek sama z tylu na szyi bez patrzenia? :cool3: small ja wstawilam zdjecia, wiem ze to z robieniem kupki podoba Ci sie naj :diabloti: zapiać łańcuszek umiem, ale sobie warkoczyki zapleść nie :shake: Pff moje włosy to i tak już są umęczone po rozjaśniaczach, farbach, prostownicach, suszarkach więc mi już więcej nic ie może zaszkodzić bardziej niz to co teraz z nimi robie :evil_lol: No widzę widzę zdjecia, ale nic sie nie odzywam bo Tosia sie biedna krepuje zapewne a ty takie rzeczy na świat puszczasz :mad: Quote
Martens Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='betty_labrador'] no bo tak musi byc :D a jak mialas na mysli ze nierowno?:> No jakoś tak... Pocieniowany sobie wyobrazalam :eviltong: http://img395.imageshack.us/img395/9168/dscf8609yo5.jpg Znowu przy jedzeniu... :roll: Oby zdrówko dopisało By jajeczko smakowało By babeczka nie tuczyła Atmosfera była miła By zajączek uśmiechnięty Przyniósł radość w ten dzień święty Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Rózowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Teczowego I Wszystkiego Dobrego :] Quote
betty_labrador Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='smallpati']zapiać łańcuszek umiem, ale sobie warkoczyki zapleść nie :shake: Pff moje włosy to i tak już są umęczone po rozjaśniaczach, farbach, prostownicach, suszarkach więc mi już więcej nic ie może zaszkodzić bardziej niz to co teraz z nimi robie :evil_lol: No widzę widzę zdjecia, ale nic sie nie odzywam bo Tosia sie biedna krepuje zapewne a ty takie rzeczy na świat puszczasz :mad: biedne Twoje wlosy small... zniszczylas takie ladne rurki keratynowe :cool1: Tosia miala fajna mine na tym zdjeciu :eviltong: a jak twoja dieta small? [quote name='Martens']No jakoś tak... Pocieniowany sobie wyobrazalam :eviltong: http://img395.imageshack.us/img395/9168/dscf8609yo5.jpg Znowu przy jedzeniu... :roll: http://images30.fotosik.pl/181/eef10926f5adefaf.jpg Oby zdrówko dopisało By jajeczko smakowało By babeczka nie tuczyła Atmosfera była miła By zajączek uśmiechnięty Przyniósł radość w ten dzień święty hej! dziekuje za sliczne zyczonka :) i nawzajem :multi: a przy jedzeniu -przynajcie sami- sprawiam dobre prezenty :p [quote name='SZPiLKA23']**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Rózowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Teczowego I Wszystkiego Dobrego :] dziekuje Ci Szpiluniu! sliczny kroliczek :calus: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 biedne Twoje wlosy small... zniszczylas takie ladne rurki keratynowe :cool1: Tosia miala fajna mine na tym zdjeciu :eviltong: a jak twoja dieta small? tam już nie ma nic z keratyny :evil_lol::evil_lol: Skupiona i zażenowana bo jej zdjęcie w takim momencie robisz :mad: A diety nie ma-przerwa świąteczna :eviltong: Quote
Recommended Posts