Illusion Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Gotowe :). Tosia poleca się na przyszłość :evil_lol:. Quote
WeronikaM Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [QUOTE]Twoja galeria tez fajna Weroniko[/QUOTE] :buzi: Tosia piękna :loveu: [url]http://img444.imageshack.us/img444/4766/img9697.jpg[/url] Quote
betty_labrador Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='RCookie']Gotowe :). Tosia poleca się na przyszłość :evil_lol:.[/QUOTE] oki ;) [quote name='WeronikaM']:buzi: Tosia piękna :loveu: [url]http://img444.imageshack.us/img444/4766/img9697.jpg[/url][/QUOTE] dziekujemy :) [quote name='Unbelievable']A ty co w Cavano robiłaś? :diabloti:[/QUOTE] cwiczylam :P podobnie jak pare lat temu ^^ Quote
marta&argo Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='betty_labrador'] cwiczylam :P podobnie jak pare lat temu ^^[/QUOTE] brawo:multi: wreszcie się zebrałaś :lol: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='marta&argo']brawo:multi: wreszcie się zebrałaś :lol:[/QUOTE] tak ! raz a porządnie :lol: Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Unbelievable']no, w końcu : P[/QUOTE] no nie? wystarczylo odezwac sie do dziewczyn :) Quote
Unbelievable Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='betty_labrador']no nie? wystarczylo odezwac sie do dziewczyn :)[/QUOTE] ciekawe tylko, czy ci będzie ci się chciało jeździć :diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Unbelievable']ciekawe tylko, czy ci będzie ci się chciało jeździć :diabloti:[/QUOTE] no czas pokaże :) ale takie zadu... to niezłe wyzwanie. jak narazie nie ma problemu ;) Quote
Mudik Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja Ci dam zad******** ja tam miałam bliziutko, kurcze tęskno za regularnymi treningami, znajomymi, ale na szczeście znów trenujemy w Łodzi1 super,że się zebrałaś do treningów1 Quote
Justa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Beatko, jedziesz może do Łomianek na zawody agility? Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Mudik']Ja Ci dam zad******** ja tam miałam bliziutko, kurcze tęskno za regularnymi treningami, znajomymi, ale na szczeście znów trenujemy w Łodzi1 super,że się zebrałaś do treningów1[/QUOTE] ;> co dla jednych jest podliga, dla innych jest sufitem... ;) [quote name='Justa']Beatko, jedziesz może do Łomianek na zawody agility?[/QUOTE] niestety nie. Narazie musimy nabrac kondycji cwiczeniowych i fizycznych. a Ty tam bedziesz? Dzis taki ruch w sklepie ze nie mialam czasu nawet filmu obejrzec, ani ksiazki poczytac. wlasnie musze cos zjesc przed koncem. Quote
Justa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='betty_labrador']niestety nie. Narazie musimy nabrac kondycji cwiczeniowych i fizycznych. a Ty tam bedziesz?[/QUOTE] No właśnie się zastanawiam, czy nie pojechać pooglądać sobie :) Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Justa']No właśnie się zastanawiam, czy nie pojechać pooglądać sobie :)[/QUOTE] no tak, zawsze fajna atmosfera na takich zawodach :) w razie czego zapraszam poogladac nas na treningach w ktoras niedziele ;) Quote
Justa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='betty_labrador']no tak, zawsze fajna atmosfera na takich zawodach :) w razie czego zapraszam poogladac nas na treningach w ktoras niedziele ;)[/QUOTE] To może się ze mną wybierzesz? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 tzn na zawody czy na zajecia? :> Quote
Justa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='betty_labrador']tzn na zawody czy na zajecia? :>[/QUOTE] na zawody ! Quote
NightQueen Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Betty mam pytanie dotyczące zachowania lisów ;] dlaczego lisy wybija całe stado gołębi itd. a nie weźmie tylko jednego ptaka? Quote
Mudik Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Justa']No właśnie się zastanawiam, czy nie pojechać pooglądać sobie :)[/QUOTE] jeeedź będą SUPER FOTY!! Quote
Bonsai Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie zapomnij zapytać się czy nie zechcą przyjąć nadprogramowo jeszcze jednego uczestnika. W niedzielę macie trening? Co do Moiry więcej się nie dowiedziałam... Mała mówiła, że sunia w nocy coś sobie zrobiła, bo rano jak się obudzili to zobaczyli ranę na jej łapie, że krew leciała... Zapytałam czy byli u weterynarza "nie, bo mama nie chciała". Ja na to, że nie można tego tak zostawić, ona że Moira cały czas liże sobie tę ranę... W ogóle gdyby nie to, że Moira uciekła nie miałaby w ogóle szczepień. To w schronisku ją zaszczepili, odrobaczyli... I kazali jeszcze przyjść z zaświadczeniem, że byli na kolejnym sczepieniu... A ja dziś niemal zemdlałam na zajęciach. :/ Mam nadzieję, że chociaż u Ciebie humor lepszy. Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Justa']na zawody ![/QUOTE] to w ten weekend? to na pewno nie dam rady ;) jestem poumawiana, poza tym mam do opieki(czytaj karmienia psa sasiadki :) ) [quote name='smallpati']Betty mam pytanie dotyczące zachowania lisów ;] dlaczego lisy wybija całe stado gołębi itd. a nie weźmie tylko jednego ptaka?[/QUOTE] ale to skad masz takie informacje? i czy zachowanie powtarza sie notorycznie? czy bylo efektem jednej nocy? [quote name='Mudik']jeeedź będą SUPER FOTY!![/QUOTE] :> właśnie Justa- dobry motyw. [quote name='Bonsai']Nie zapomnij zapytać się czy nie zechcą przyjąć nadprogramowo jeszcze jednego uczestnika. W niedzielę macie trening? Co do Moiry więcej się nie dowiedziałam... Mała mówiła, że sunia w nocy coś sobie zrobiła, bo rano jak się obudzili to zobaczyli ranę na jej łapie, że krew leciała... Zapytałam czy byli u weterynarza "nie, bo mama nie chciała". Ja na to, że nie można tego tak zostawić, ona że Moira cały czas liże sobie tę ranę... W ogóle gdyby nie to, że Moira uciekła nie miałaby w ogóle szczepień. To w schronisku ją zaszczepili, odrobaczyli... I kazali jeszcze przyjść z zaświadczeniem, że byli na kolejnym sczepieniu... A ja dziś niemal zemdlałam na zajęciach. :/ Mam nadzieję, że chociaż u Ciebie humor lepszy.[/QUOTE] eh no coz. szkoda ze nie mamy na to jakiegos wplywu...mi brakuje słow na takich ludzi.. poważnie. jak to w ogole jej nie szczepili!!!!!!! ? to to ręce opadaja. On sie chyba szczyci tym, że w ogole ja uratował ze strazy miejskiej... eh. Jak to nie zemdlałaś? a co Ci sie stało? U mnie, raz dobrze , raz źle.. taka huśtawka starszna :( ale dzięki że pytasz. to miłe. ps. tak zapytam o Ciebie na agility w niedziele :) a wyjezdzacie w koncu gdzies na weekend? Quote
betty_labrador Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [IMG]http://img541.imageshack.us/img541/8554/img002zg.jpg[/IMG] powiekszenie [URL]http://img18.imageshack.us/img18/3721/img003do.jpg[/URL] [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/6539/img003c.jpg[/IMG] moja reklama :) [img]http://img36.imageshack.us/img36/9360/banerrysunki.jpg[/img] Quote
NightQueen Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Te zachowania u lisów często się powtarzają w gołębnikach i nit tylko patrz [URL]http://www.money.pl/archi...1,0,607589.html[/URL] Quote
Recommended Posts