Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']Gotowe :).
Tosia poleca się na przyszłość :evil_lol:.[/QUOTE]

oki ;)

[quote name='WeronikaM']:buzi:

Tosia piękna :loveu:
[url]http://img444.imageshack.us/img444/4766/img9697.jpg[/url][/QUOTE]

dziekujemy :)

[quote name='Unbelievable']A ty co w Cavano robiłaś? :diabloti:[/QUOTE]

cwiczylam :P podobnie jak pare lat temu ^^

Posted

Ja Ci dam zad******** ja tam miałam bliziutko, kurcze tęskno za regularnymi treningami, znajomymi, ale na szczeście znów trenujemy w Łodzi1
super,że się zebrałaś do treningów1

Posted

[quote name='Mudik']Ja Ci dam zad******** ja tam miałam bliziutko, kurcze tęskno za regularnymi treningami, znajomymi, ale na szczeście znów trenujemy w Łodzi1
super,że się zebrałaś do treningów1[/QUOTE]

;> co dla jednych jest podliga, dla innych jest sufitem... ;)

[quote name='Justa']Beatko, jedziesz może do Łomianek na zawody agility?[/QUOTE]

niestety nie. Narazie musimy nabrac kondycji cwiczeniowych i fizycznych. a Ty tam bedziesz?

Dzis taki ruch w sklepie ze nie mialam czasu nawet filmu obejrzec, ani ksiazki poczytac. wlasnie musze cos zjesc przed koncem.

Posted

[quote name='betty_labrador']niestety nie. Narazie musimy nabrac kondycji cwiczeniowych i fizycznych. a Ty tam bedziesz?[/QUOTE]

No właśnie się zastanawiam, czy nie pojechać pooglądać sobie :)

Posted

[quote name='Justa']No właśnie się zastanawiam, czy nie pojechać pooglądać sobie :)[/QUOTE]

no tak, zawsze fajna atmosfera na takich zawodach :) w razie czego zapraszam poogladac nas na treningach w ktoras niedziele ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']no tak, zawsze fajna atmosfera na takich zawodach :) w razie czego zapraszam poogladac nas na treningach w ktoras niedziele ;)[/QUOTE]

To może się ze mną wybierzesz? :diabloti:

Posted

Nie zapomnij zapytać się czy nie zechcą przyjąć nadprogramowo jeszcze jednego uczestnika. W niedzielę macie trening?

Co do Moiry więcej się nie dowiedziałam... Mała mówiła, że sunia w nocy coś sobie zrobiła, bo rano jak się obudzili to zobaczyli ranę na jej łapie, że krew leciała... Zapytałam czy byli u weterynarza "nie, bo mama nie chciała". Ja na to, że nie można tego tak zostawić, ona że Moira cały czas liże sobie tę ranę... W ogóle gdyby nie to, że Moira uciekła nie miałaby w ogóle szczepień. To w schronisku ją zaszczepili, odrobaczyli... I kazali jeszcze przyjść z zaświadczeniem, że byli na kolejnym sczepieniu...

A ja dziś niemal zemdlałam na zajęciach. :/ Mam nadzieję, że chociaż u Ciebie humor lepszy.

Posted

[quote name='Justa']na zawody ![/QUOTE]

to w ten weekend? to na pewno nie dam rady ;) jestem poumawiana, poza tym mam do opieki(czytaj karmienia psa sasiadki :) )

[quote name='smallpati']Betty mam pytanie dotyczące zachowania lisów ;]
dlaczego lisy wybija całe stado gołębi itd. a nie weźmie tylko jednego ptaka?[/QUOTE]

ale to skad masz takie informacje? i czy zachowanie powtarza sie notorycznie? czy bylo efektem jednej nocy?

[quote name='Mudik']jeeedź będą SUPER FOTY!![/QUOTE]

:> właśnie Justa- dobry motyw.

[quote name='Bonsai']Nie zapomnij zapytać się czy nie zechcą przyjąć nadprogramowo jeszcze jednego uczestnika. W niedzielę macie trening?

Co do Moiry więcej się nie dowiedziałam... Mała mówiła, że sunia w nocy coś sobie zrobiła, bo rano jak się obudzili to zobaczyli ranę na jej łapie, że krew leciała... Zapytałam czy byli u weterynarza "nie, bo mama nie chciała". Ja na to, że nie można tego tak zostawić, ona że Moira cały czas liże sobie tę ranę... W ogóle gdyby nie to, że Moira uciekła nie miałaby w ogóle szczepień. To w schronisku ją zaszczepili, odrobaczyli... I kazali jeszcze przyjść z zaświadczeniem, że byli na kolejnym sczepieniu...

A ja dziś niemal zemdlałam na zajęciach. :/ Mam nadzieję, że chociaż u Ciebie humor lepszy.[/QUOTE]

eh no coz. szkoda ze nie mamy na to jakiegos wplywu...mi brakuje słow na takich ludzi.. poważnie. jak to w ogole jej nie szczepili!!!!!!! ? to to ręce opadaja. On sie chyba szczyci tym, że w ogole ja uratował ze strazy miejskiej... eh.

Jak to nie zemdlałaś? a co Ci sie stało?

U mnie, raz dobrze , raz źle.. taka huśtawka starszna :( ale dzięki że pytasz. to miłe.

ps. tak zapytam o Ciebie na agility w niedziele :) a wyjezdzacie w koncu gdzies na weekend?

Posted

[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/8554/img002zg.jpg[/IMG]

powiekszenie
[URL]http://img18.imageshack.us/img18/3721/img003do.jpg[/URL]

[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/6539/img003c.jpg[/IMG]

moja reklama :)
[img]http://img36.imageshack.us/img36/9360/banerrysunki.jpg[/img]