Bonsai Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 No dobra, dobra, ale kiedy będą zdjęcia??? :) Quote
betty_labrador Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Unbelievable napisał(a):kolejne 4 lata ćwiczeń na niezżeranie śmieci- pies mi się zestarzeje :evil_lol: oj, wiele razy myślałam, szczególnie teraz ;) na prawdę z wielką chęcią bym spróbowała, ale nie mam kasy żeby wyłożyć na taką obrożę... co do użycia, chyba sama bym się z tym ogarnęła (jak z wszystkim z resztą sama ;) ) ale ceny mnie przerażają. No i szczurzy też musiałby mieć atrapę ;) ja widzialam bo rpzegladalam takie obroze na allegro juz od 100zl. z certyfikatem i gwarancja :) sprobuj przejrzec. podobno jeszcze pies musi znac dana komende zeby obroża słuzyła do przywolania do porzadku. Ze masz sie posluchac -nie masz wyjscia w tym momencie ;) smallpati napisał(a):nie wiem ile ma moja cm w kłębie, ale jest wielkościowy jak west, czyli wzrostem nie grzeszy :p U mnie bieganie to tylko "opcja za czymś", Moli nie biega tak sobie, dla niej to żadna rozrywka, jak ją puszczam w lesie czy w polach to staje na przeciwko mnie i się gapi, jak ruszę to idzie obok mnie, dopiero jak czymś rzucę to biega :evil_lol: inaczej mowy nie ma o bieganiu. Dlatego też samo bieganie jest dla niej ciekawsze niż nudne chodzenie koło nogi i patrzenie się na mnie :evil_lol: hehe to fajnie masz :D uzyj obrozy zeby odgonic ja od nogi :evil_lol: Bonsai napisał(a):No dobra, dobra, ale kiedy będą zdjęcia??? :) odezwała sie ta co daje mase nowych zdjec na swoim FB :D :loveu: jak kolokwium? Quote
betty_labrador Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 moje próby aparatowe :) zabieram do sklepu, wiec narazie wiecej zdjec bedzie stamtąd :) smycze w moim sklepie(na drzwiach) :D pies mojego klienta :) Tizzolek :) Quote
betty_labrador Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 kolejne wypociny :) mam nadzieje ze oglądacie :) króliczek :D piesek Ugi Lolek Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 dziekujemy! a my z nowymi fotkami :) moja koleżanka najlepsza Ela :) Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 kolejne :) tym razem zwierzaczkowe :) Beagielek Ani. Ktora przychodzi do sklepu w ktorym rpacuje Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Agniecha93 napisał(a):Ładne zdjęcia :) A co to za pieski? pieski akurat te przedstawiane naleza do dzieci ktore przychdoza do mojego sklepu :) Quote
Bonsai Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Zdecydowanie widać progress. Zdjęcia super! http://img34.imageshack.us/img34/6657/img9666n.jpg - a mówiłaś, że Tosia, nie umie prosić... :eviltong: http://img202.imageshack.us/img202/6802/img9641.jpg 0 bigielek nasłuchuje bardzo wuażnie :D Quote
anetta Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nie wiem czy już gratulowałam nowego aparatu :hmmmm: Jeśli nie, to gratuluję!! :klacz: Od razu widac różnicę! Quote
WeronikaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 no, przepięknie :loveu: Tosia :loveu: moja kochana flatka :) bigielek z latającymi uszami i Perłą śliczni :) tylko się zastanawiam poco iso 1600 ? :oops: Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Bonsai']Zdecydowanie widać progress. Zdjęcia super! http://img34.imageshack.us/img34/6657/img9666n.jpg - a mówiłaś, że Tosia, nie umie prosić... :eviltong: http://img202.imageshack.us/img202/6802/img9641.jpg 0 bigielek nasłuchuje bardzo wuażnie :D no to sie ciesze ze jest lepiej z jakoscia :D ale jak pamietasz głos w słuchawce -mojej mamy.. "NO ALE MASZ JUZ APARAT" :D :evil-lol: taaa, a niestety droga Olu nie widzisz tego ze Tosia stoi na dwoch łapach tylnych-wyprostowana! :P [quote name='anetta']Nie wiem czy już gratulowałam nowego aparatu :hmmmm: Jeśli nie, to gratuluję!! :klacz: Od razu widac różnicę! dziekuje, dziekuje dziekuje :) prawda? wartoz ainwestwoac w cos fajnego :D ja zbieralam sie z tym od ponad roku. W koncu nadarzyła sie okazja. Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 WeronikaM napisał(a):no, przepięknie :loveu: Tosia :loveu: moja kochana flatka :) bigielek z latającymi uszami i Perłą śliczni :) tylko się zastanawiam poco iso 1600 ? :oops: dziekujemy :) beda jeszcze foty z agillity i psow w wodzie aportujacych :) poniewaz jeszcze zapominam zeby przestawiac ISO, oraz WB :) ale dojdę i do tego z czasem. Quote
WeronikaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mi tez sie to zdarza, nie ma się co martwić :) :buzi: Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 WeronikaM napisał(a):mi tez sie to zdarza, nie ma się co martwić :) :buzi: uczymy sie na błędach :D Quote
betty_labrador Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='WeronikaM']takkk :) :D :D Twoja galeria tez fajna Weroniko :) dobranoc! Quote
Bonsai Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jak jest dobrze naświetlone zdjęcie to i ISO1600 nie tak straszne. Choć oczywiście lepsze niższe czułości - na czterysetce najwyżej używałam 800. Quote
betty_labrador Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 fotki z agillity niedzielnego 24.04.2010 Quote
Illusion Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 http://img691.imageshack.us/img691/5605/img9796u.jpg Tooosia :loveu::loveu:. Mogę sobie przekleić do naszej galerii i na bloga? Mi się tam zdjęcia podobają i uważam, że marudzisz, szczególnie zważywszy na fakt, że nowy zestaw masz od paru dni :). Quote
betty_labrador Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='RCookie']http://img691.imageshack.us/img691/5605/img9796u.jpg Tooosia :loveu::loveu:. Mogę sobie przekleić do naszej galerii i na bloga? Mi się tam zdjęcia podobają i uważam, że marudzisz, szczególnie zważywszy na fakt, że nowy zestaw masz od paru dni :). czeeeesc :) no pewnie ze mozesz :) dziekuje za opinie :) Quote
Illusion Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 betty_labrador napisał(a):czeeeesc :) no pewnie ze mozesz :) dziekuje za opinie :) Dziękuję! :) A jak podpisać? Quote
Recommended Posts