Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
kolejne 4 lata ćwiczeń na niezżeranie śmieci- pies mi się zestarzeje :evil_lol:

oj, wiele razy myślałam, szczególnie teraz ;) na prawdę z wielką chęcią bym spróbowała, ale nie mam kasy żeby wyłożyć na taką obrożę... co do użycia, chyba sama bym się z tym ogarnęła (jak z wszystkim z resztą sama ;) ) ale ceny mnie przerażają. No i szczurzy też musiałby mieć atrapę ;)

ja widzialam bo rpzegladalam takie obroze na allegro juz od 100zl. z certyfikatem i gwarancja :) sprobuj przejrzec.

podobno jeszcze pies musi znac dana komende zeby obroża słuzyła do przywolania do porzadku. Ze masz sie posluchac -nie masz wyjscia w tym momencie ;)

smallpati napisał(a):
nie wiem ile ma moja cm w kłębie, ale jest wielkościowy jak west, czyli wzrostem nie grzeszy :p

U mnie bieganie to tylko "opcja za czymś", Moli nie biega tak sobie, dla niej to żadna rozrywka, jak ją puszczam w lesie czy w polach to staje na przeciwko mnie i się gapi, jak ruszę to idzie obok mnie, dopiero jak czymś rzucę to biega :evil_lol: inaczej mowy nie ma o bieganiu. Dlatego też samo bieganie jest dla niej ciekawsze niż nudne chodzenie koło nogi i patrzenie się na mnie :evil_lol:

hehe to fajnie masz :D uzyj obrozy zeby odgonic ja od nogi :evil_lol:

Bonsai napisał(a):
No dobra, dobra, ale kiedy będą zdjęcia??? :)

odezwała sie ta co daje mase nowych zdjec na swoim FB :D :loveu:

jak kolokwium?

Posted

[quote name='Bonsai']Zdecydowanie widać progress. Zdjęcia super!
http://img34.imageshack.us/img34/6657/img9666n.jpg - a mówiłaś, że Tosia, nie umie prosić... :eviltong:

http://img202.imageshack.us/img202/6802/img9641.jpg 0 bigielek nasłuchuje bardzo wuażnie :D

no to sie ciesze ze jest lepiej z jakoscia :D ale jak pamietasz głos w słuchawce -mojej mamy.. "NO ALE MASZ JUZ APARAT" :D :evil-lol:

taaa, a niestety droga Olu nie widzisz tego ze Tosia stoi na dwoch łapach tylnych-wyprostowana! :P

[quote name='anetta']Nie wiem czy już gratulowałam nowego aparatu :hmmmm: Jeśli nie, to gratuluję!! :klacz:
Od razu widac różnicę!

dziekuje, dziekuje dziekuje :)

prawda? wartoz ainwestwoac w cos fajnego :D ja zbieralam sie z tym od ponad roku. W koncu nadarzyła sie okazja.

Posted

WeronikaM napisał(a):
no, przepięknie :loveu:
Tosia :loveu: moja kochana flatka :)
bigielek z latającymi uszami i Perłą śliczni :)

tylko się zastanawiam poco iso 1600 ? :oops:

dziekujemy :) beda jeszcze foty z agillity i psow w wodzie aportujacych :)

poniewaz jeszcze zapominam zeby przestawiac ISO, oraz WB :) ale dojdę i do tego z czasem.

Posted

Jak jest dobrze naświetlone zdjęcie to i ISO1600 nie tak straszne. Choć oczywiście lepsze niższe czułości - na czterysetce najwyżej używałam 800.