betty_labrador Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='zerduszko']Bo mój pies jest jedynym brzydkim z całego obozu? :placz: Jak masz brzydkie i sie wstydzisz tu pokazać, to możesz na miala mi posłać :eviltong: A więcej ładnych innych psów bedę tu podziwiała - bo bedą jeszcze mam nadzieję :razz:[/quote] nie :diabloti: przyczyna byla taka, ze napisalas na liste klikerowa, i po dluzszej chwili pojawil sie tu post Twoj :eviltong: to skojarzylam. nie wstydze ale moge jak zechcesz ^^ reszta bedzie jutro, dzis juz nie mam sily. Jutro praca :roll: [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1817/dscf6206.jpg[/IMG] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1561/dscf6207.jpg[/IMG] Sadie poprostu nie chciala ładnie pozowac, ot co :eviltong: Quote
zerduszko Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='betty_labrador']Sadie poprostu nie chciala ładnie pozowac, ot co :eviltong:[/quote] Bo ona jest do sportu, nie na wystawy :roflt: Prawda taka, że się fryzjer o nią pyta juz od dawna :siara: To czekam do jutra na zdjecia - niekoniecznie tego kłębka nerwów, tfu wełny :eviltong: Moze ktoś jeszcze założy na forum obozowym galerię - fajnie jest te zdjecia oglądac, ale szkoda że juz po. Ja miałam aparat i ani jednego zdjecia :roll: Quote
infers Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć Becia! Czego nowego się Tosiek nauczył na tym obozie?:diabloti: Quote
marta&argo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ale nawrzucalas zdec Argo ;) prywatna galeria prawie ;) cos ptaszki swierkaja ze sie zastanawiasz nad organizacja obozu w przyszym roku :>? Quote
betty_labrador Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='zerduszko']Bo ona jest do sportu, nie na wystawy :roflt: Prawda taka, że się fryzjer o nią pyta juz od dawna :siara: To czekam do jutra na zdjecia - niekoniecznie tego kłębka nerwów, tfu wełny :eviltong: Moze ktoś jeszcze założy na forum obozowym galerię - fajnie jest te zdjecia oglądac, ale szkoda że juz po. Ja miałam aparat i ani jednego zdjecia :roll:[/QUOTE] hehe i sie nie dopyta :eviltong: a te biale znaczenia sa TYPOWO sznaucerowe :eviltong: ale jakie oryginalne :cool3: mysle ze wiecej osob robilo foty-tylko lenie , niekoniecznie chce im sie pokazywac ^^ a jeszcze wieksze lenie to nie robily zdjec wcale :shake: :evil_lol: :mad: [quote name='infers'] Cześć Becia! Czego nowego się Tosiek nauczył na tym obozie?:diabloti:[/QUOTE] cze Cinek :razz: nauczyla...jesc puszki 100% miesne i odmawiac swojej diety miesnej BARF :mad: :diabloti: a tak to plywala, , plywala, biegala, biegala, plywala, uczyla sie, i biegala i plywala :evil_lol::evil_lol: (malo spala :P ) [quote name='marta&argo'] ale nawrzucalas zdec Argo ;-) prywatna galeria prawie ;-) cos ptaszki swierkaja ze sie zastanawiasz nad organizacja obozu w przyszym roku :>? [/QUOTE] no w tym roku troche go porobilam, ale mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle :cool3: :razz: u mnie wrony kracza :eviltong: i nie rozumiem ich jakos :hmmmm: zastanawiac sie moge, ale sama nie zrobie nic (za leniwa jestem :eviltong: ) [quote name='Eriu']No właśnie, też o tym słyszałam :D.[/quote] a o czym, Dorotko :hmmmm: :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [COLOR=Navy][B]melduję, że zdjęcia opatrzone;);) [/B][/COLOR] Quote
Eriu Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='betty_labrador'] a o czym, Dorotko :hmmmm: :evil_lol:[/QUOTE] O tej organizacji :cool1:, wiesz, myślę, że jeśli byś dała znać, że się podejmiesz, ale szukasz kogoś do pomocy, to ktoś się odezwie. Swoją drogą niedługo wrzucę parę zdjęć, w tym Tosiaka :). Quote
zerduszko Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='betty_labrador']hehe i sie nie dopyta :eviltong: a te biale znaczenia sa TYPOWO sznaucerowe :eviltong: ale jakie oryginalne :cool3:[/quote] A, bo ja tworze nowa odmianę sznupów :evil_lol: Ona jest po rodowodowych rodzicach, tylko taka mutacja, jak u biewer'ów[B] :razz:[/B] [quote name='betty_labrador']mysle ze wiecej osob robilo foty-tylko lenie , niekoniecznie chce im sie pokazywac ^^ a jeszcze wieksze lenie to nie robily zdjec wcale :shake: :evil_lol: :mad: [/quote] O wypraszam sobie - ja musiałam pilnowac, coby moja wełna kostek Ci nie poobgryzała :razz: wiec maiłam pełne ręce roboty. Dorota - dawaj te zdjecia z super-hiper-nowoczesnej hlustrzanki :lol: Może na forum obozowym by ktosik utworzył galeryję :hmmmm: Quote
Iza. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [url]http://img220.imageshack.us/img220/8903/dscf6177y.jpg[/url] ale ma smutna minkę :eviltong: Widać, ze wyjazd udany:loveu: kiedyś tez się wybiorę na taki obóz :lol::cool3: Quote
marta&argo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='betty_labrador'] u mnie wrony kracza :eviltong: i nie rozumiem ich jakos :hmmmm: zastanawiac sie moge, ale sama nie zrobie nic (za leniwa jestem :eviltong: ) [/quote] Hania od Bazyla jest chetna do pomocy :) Quote
Moniasek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jakie śliczne zdjęcia mojej kochanej rudości :) Wogóle to dziękuję, że tak obfociłaś Kaję :) No i to zdjęcie z trzema na LUŹNEJ smyczy jest super :D Quote
betty_labrador Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Matusz'] [COLOR=Navy][B]melduję, że zdjęcia opatrzone[/B][/COLOR][/quote] czesc :multi: super, odnotowane :cool3: [quote name='Eriu']O tej organizacji :cool1:, wiesz, myślę, że jeśli byś dała znać, że się podejmiesz, ale szukasz kogoś do pomocy, to ktoś się odezwie. Swoją drogą niedługo wrzucę parę zdjęć, w tym Tosiaka :smile:. [/quote] no wiem, wiem tylko sie zgrywam. Kurcze, ja bym sie podjela, ale boje sie ze zawale. i bedzie lipa :/ a no, widzialam juz Twe zdjecia, Tosia mrugajaca super :D i reszta tez :loveu: [quote name='zerduszko']A, bo ja tworze nowa odmianę sznupów :evil_lol: Ona jest po rodowodowych rodzicach, tylko taka mutacja, jak u biewer'ów[B] :razz: [/B]O wypraszam sobie - ja musiałam pilnowac, coby moja wełna kostek Ci nie poobgryzała :razz: wiec maiłam pełne ręce roboty. Dorota - dawaj te zdjecia z super-hiper-nowoczesnej hlustrzanki :lol: Może na forum obozowym by ktosik utworzył galeryję :hmmmm:[/quote] hihi, sznup biewerski :evil_lol: to agresywne mutanty :eviltong: mi kostek? chyba zeby raczej Tobie rąk nie pozdzierala smycza przy wyrywaniu sie :evil_lol: :eviltong: [quote name='Iza.'] [URL]http://img220.imageshack.us/img220/8903/dscf6177y.jpg[/URL] ale ma smutna minkę :eviltong: Widać, ze wyjazd udany:loveu: kiedyś tez się wybiorę na taki obóz [/quote] no , ona jak strzeli taka minke to koniec swiata :diabloti: oj, bardzo udany, dzieki wspanialym ludziom, psom, i pogodzie. :loveu: [quote name='marta&argo']Hania od Bazyla jest chetna do pomocy :)[/quote] o super wiedziec. zgadam sie z nia :) dzieki za info^^ [quote name='Moniasek']Jakie śliczne zdjęcia mojej kochanej rudości :) Wogóle to dziękuję, że tak obfociłaś Kaję :) No i to zdjęcie z trzema na LUŹNEJ smyczy jest super :D[/quote] czesc Monia :loveu: ciesze sie ze Ci sie podobaja :) mam jeszcze kilka Kajusiek ;) ja w dzien nie mam dostepu do kompa, wiec nie codzien mam zcas zajrzec na swa galeryjke :) W ogole przz dluzsza chwile probowalam sportretowac Twojego jęczacego gordona, ale tak sie wiercil ze nic z tego nie wyszlo :eviltong: [COLOR=DarkRed][B]Dzis byla u mnie w sklepie taka pani, ze średniej wielkosci kundelkiem, bardzo ladna sunia, ze schroniska. Opowiadala ze boi sie wszystkiego, malo miala socjalizacji. Mowila ze szkoli ja klikerowo. Wiec zeszlo na temat czy jest na liscie klikerowej. powiedziala ze jest od dawna ale "boi" sie udzielac.. zachecilam ja ze my nie gryziemy i wszyscy sa zyczliwi :) powiedziala ze sie zastanowi. pewnie jest wiecej delikwentow tego pokroju. Jak Hania mowila ze byla dlugo na liscie ale bala sie odezwac ;][/B][/COLOR] Quote
betty_labrador Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']ooo prosze Betty działa ;) co to za lista?:D[/quote] ooo czesc :buzi: klikerowa :D :) dołączasz? :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='betty_labrador']ooo czesc :buzi: klikerowa :D :) dołączasz? :)[/quote] Jak sie dowiem ocb to moze tak;) Quote
Bonsai Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 hm, mogę powiedzieć, że rozumiem tę panią. Sama czytuję listę, ale udzielam się naprawdę bardzo rzadko. Nie wiem, czy powiedzenie, że się boję jest odpowiednie, ale coś w tym jest - lista wydaje się być nieco bardziej "zamknięta w sobie" niż np. różnego rodzaju fora internetowe. Listy generalnie są dużo mniej popularne, niewiele osób wie o ich istnieniu, a jak się dowie, to np. nie wie jak się tym obsłużyć. Fora są dużo łatwiej dostępne, a przez to bardziej liczne i łatwiej jest się wkręcić w dyskusję niż do mniejszego grona osób. Myślę, że w pewien sposób taki już los list - odeszły nieco w niepamięć, są dużo prostsze i wygodniejsze sposoby pozyskania informacji o klikerze... Może lista wymaga jakiś unowocześnień technicznych, żeby było ludziom łatwiej i wygodnie, ale czy to możliwe? Nie znam się. Quote
zerduszko Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja tam cały czas licze, że lista przeniesie sie na forum :razz: Za każdym razem jak chce czegoś poszukac, o czym była mowa np. pół roku temu, to dostaję nerwicy. Dzięki bogu jest strona. Quote
Bonsai Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='zerduszko']Ja tam cały czas licze, że lista przeniesie sie na forum :razz: Za każdym razem jak chce czegoś poszukac, o czym była mowa np. pół roku temu, to dostaję nerwicy. Dzięki bogu jest strona.[/QUOTE] Też ostatnio miałam ten problem. ;) Quote
iwi10 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja też się nie udzielam bo na razie nie mogę się połapać i zdecydowanie wolę fora;) Quote
Unbelievable Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja też siedzę, czytam, ale raczej nie piszę ;) Quote
iwi10 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Przepraszam że wklejam link ale mała potrzebuje pomocy a wiem że tu są bardziej doświadczeni i może pomogą mi w znalezieniu chociaż Dt prosimy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/janach-sunia-poparzona-czeka-na-dom-w-schronisku-137512/[/URL] Quote
betty_labrador Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 czesc :loveu: co do listy klikerowej. hm... faktycznie jest nieco inna , i moze nieco trudniejsza od uzytkowania forum, ale mysle ze da sie połapać. Ten kto chcial dawal rade i sie zapisac, czytać i pisac, ;) kiedys była dyskusja na temat tego dlaczego lista nie jest przenoszona na forum łatwiejsze w obsludze. Odpowiedz była taka, ze z listy wtedy zrobilby sie wielki kocioł do którego wrzucałoby sie różne metody pozytywnego szkolenia-łącznie ze szkoleniem łupowym etc. Poza tym lista użytkowana w ten sposob ktory jest obecnie ma swój urok i zmiana jej na cos innego straciłaby swoj niepowtarzalny(choć czasem trudny do przebrnięcia) klimat :loveu: Ja tam sie nie uważam za fachowca w obsludze komputera, a jak chcialam to sie dostalam i jestem na liscie od ponad 5 lat ;) mój ostatni z rysunkow :) [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2087/tos1.jpg[/IMG] Quote
zerduszko Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='betty_labrador'] Ja tam sie nie uważam za fachowca w obsludze komputera, a jak chcialam to sie dostalam i jestem na liscie od ponad 5 lat ;) [/quote] Mnei musiala "zapisac" Sylwia :lol: Pomiajm fakt, z eponoc moje maile dochodza jako zlana całość :angryy: Quote
Recommended Posts