Eriu Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Beatko, co to były za smakołyki, którymi uraczyłaś Bezę? (takie płaskie, łatwe w rozrywaniu na kawałki) Quote
betty_labrador Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 dziekuje :) jednakze porzucilam kontynuacje rysunu Tosci bo kompletnie mi nie szlo ;) dzis nabazgralam na szybko misia :) Quote
kajkoowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Na szybko? Bardzo ładny, wręcz śliczny:loveu: Podobają mi się kolorki:lol: Quote
betty_labrador Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Kaja10014']Na szybko? Bardzo ładny, wręcz śliczny:loveu: Podobają mi się kolorki:lol: dziekuje dziekuje Kaja :loveu: Dorotko o tych smakolykach napisalam Ci na n-k. Nie wiem czy widzialas? to sa smakolyki WWuFFa :) niemiecka firma. Zawsze o tym marzylam :D Quote
anetta Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A gdzie byłyście na tym obozie? :))))))) Fajny wyjazd! Hhaahaah, ostatnie zdjęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Eriu Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 betty_labrador napisał(a): Dorotko o tych smakolykach napisalam Ci na n-k. Nie wiem czy widzialas? to sa smakolyki WWuFFa :) niemiecka firma. Widziałam, dzięki za informację :), nie miałam jak odpisać jakoś. Miałam nadzieję, że będą na allegro, a tu nic z tego ;). Widzę, że Tosia przeszła jakąś mutację w zielone :D. Quote
betty_labrador Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='anetta']A gdzie byłyście na tym obozie? :))))))) Fajny wyjazd! Hhaahaah, ostatnie zdjęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w Cesarce pod Łodzią :) no suuper bylo, towarzystwo przeswietne :loveu: i psów i ludzi :loveu: [quote name='Eriu']Widziałam, dzięki za informację :), nie miałam jak odpisać jakoś. Miałam nadzieję, że będą na allegro, a tu nic z tego ;). Widzę, że Tosia przeszła jakąś mutację w zielone :D. ah to dobrze ze widzialas :) nie wiem jak na allegro. My je sprowadzamy z Niemiec ;) zawsze mozemy Ci paczke wyslac :) tzn moj szef-z zapasem smakolykow. i nie koniecznie tylko WWuFFow ;) taaak, to po BARFie ma taka karnacje :D z kolega :) Quote
Justa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/5066/dscf6051.jpg Oooo matulu ależ ona potężnie tutaj wyszła :-o Quote
betty_labrador Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Justa']http://img132.imageshack.us/img132/5066/dscf6051.jpg Oooo matulu ależ ona potężnie tutaj wyszła :-o czesc Justynek :loveu: no tak, ona troche sie poszerzyla od ostatniej wystawy w lipcu 2008 :P ale nie jest za gruba ;) biegamy na spacerkach i nie tyjemy :) tzn ona biega :cool1: Quote
Justa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 betty_labrador napisał(a):czesc Justynek :loveu: no tak, ona troche sie poszerzyla od ostatniej wystawy w lipcu 2008 :P ale nie jest za gruba ;) biegamy na spacerkach i nie tyjemy :) tzn ona biega :cool1: :loveu: O kurcze, a dużo przytyła? Bo to oznacza większą masę ciągnięcia na smyczy :-o A ja nie wiem czy jestem na to gotowa.. :eviltong: Właśnie, widzimy się na Warszawskiej w tym roku? Kiedy wogóle jest? Ja pewnie będe tylko w sobotę (bo będą sznaucery), bo do pracy idę najprawdopodobniej na cąłśy etat i nie dadzą mi 2 dni wolnego :shake: Quote
Justa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tinka:) napisał(a):W tym roku to i ja warszawskiej nie odpuszczę :diabloti: W zeszłym roku też tak mówiłaś :diabloti: Tylko bądź w sobotę ! :placz: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 W tym roku to i ja warszawskiej nie odpuszczę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Justa napisał(a): :loveu: O kurcze, a dużo przytyła? Bo to oznacza większą masę ciągnięcia na smyczy :-o A ja nie wiem czy jestem na to gotowa.. :eviltong: Właśnie, widzimy się na Warszawskiej w tym roku? Kiedy wogóle jest? Ja pewnie będe tylko w sobotę (bo będą sznaucery), bo do pracy idę najprawdopodobniej na cąłśy etat i nie dadzą mi 2 dni wolnego :shake: nie tam , tylko tyle ile ma miec zgodnie ze wzorcem :) prawie 30kg :diabloti: mysle ze widzimy, przynajmniej ja bede :) stesknilam sie za Toba Justynko :loveu: Grupa 8 tez w sobote :) musze zglosic niebawem Prosiaczka :) SZPiLKA23 napisał(a): W MP jako rasa do encyklopedii sa flaty ;-) no tak , widzialam :loveu: jest tam piekny przedstawiciel tej rasy, Tio :) czesto wszystko zgarnia na wystawach-nie tylko w Polsce :multi: Justa napisał(a):W zeszłym roku też tak mówiłaś :diabloti: Tylko bądź w sobotę ! :placz: Tinka lubi duzo mowic i obiecywac:diabloti: Tinka:) napisał(a):W tym roku to i ja warszawskiej nie odpuszczę :diabloti: no ja mysle :mad: kto bedzie kibicowal mi i Tosiaczkowi? :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 troche zdjec-bo dawno nie bylo :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 betty_labrador napisał(a): Tinka lubi duzo mowic i obiecywac:diabloti: no ja mysle :mad: kto bedzie kibicowal mi i Tosiaczkowi? :cool3: pfff :diabloti: nikt:cool1::cool1: Justa napisał(a):W zeszłym roku też tak mówiłaś :diabloti: Tylko bądź w sobotę ! :placz: ale w tym roku rodzice mi nie powiedzą, że się w warszawie zgubię skoro co tydzień jestem :diabloti: mogę być w sobotę ;) tylko to chyba dzień wyjazdu rodziców jak rok temu... zobaczym... 3gr jest w niedzielę:placz: Quote
betty_labrador Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Tinka:) napisał(a):pfff :diabloti: nikt:cool1::cool1: ale w tym roku rodzice mi nie powiedzą, że się w warszawie zgubię skoro co tydzień jestem :diabloti: mogę być w sobotę ;) tylko to chyba dzień wyjazdu rodziców jak rok temu... zobaczym... 3gr jest w niedzielę:placz: jak nie bedziesz nam kibicowac to duzo stracisz :cool3::eviltong: :diabloti: oj tam, juz nie wymyslaj tylko przybywaj. A byc w warszawie co tydzien to nie znaczy ze sie nie zgubisz :eviltong: :evil_lol: hihi Quote
Justa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Agniecha93 napisał(a):Ona nie jest trochę za gruba? Tez tak patrzę, ześ ją nieźle utuczyła :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Agniecha93 napisał(a):Ona nie jest trochę za gruba? :no-no-no: nie sądze ;) czuć jej zebra, i nie wygląda na zapasiona :) Justa napisał(a):Tez tak patrzę, ześ ją nieźle utuczyła :diabloti: bardzo zabawne :eviltong: Kiedys byla naprawde za gruba, wszyscy to widzieli dookola, i ona sama na spacerkach momentalnie sie meczyla. Teraz jest dobrze bo trzymamy diete :eviltong: i sie odczepcie :diabloti: :mad: Quote
Recommended Posts