kajkoowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cudny:loveu: Dokończ, bedzie jeszcze lepszy efekt:lol: Quote
Bonsai Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Piękne rysunki... Nie myślałaś aby zająć się tym komercyjnie? :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='SZPiLKA23 Wow tygłys wymiataaaaa koncz go[/quote'] dzieki Szpiluniu :* juz niebawem :) [quote name='Kaja10014'] Cudny:loveu: Dokończ, bedzie jeszcze lepszy efekt:lol: czesc :multi: dziekuje za opinie :) cii nie zapeszaj :diabloti::mad: [quote name='Bonsai']Piękne rysunki... Nie myślałaś aby zająć się tym komercyjnie? :eviltong: czesc Olu :loveu: komercja odpada. Nie zawsze mam na to czas. Ale w sklepie swym mam powieszone trzy rysunki i napis ze sa na zamowienie. Mam narazie 3 potencjalnych klientow :) tzn zainteresowanych :) podczas burzy rysowalam widoczek zza okna :) Quote
anetta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nooo, to już jest coś z tymi rysunkami :cool3::cool3: Od trzech ludków się zaczyna a skończysz...? Lepiej nie mówić:evil_lol: Będziesz się musiała sklonować aby nadążyć z rysowaniem :D Dobrze masz że mogłaś je wywiesić. Tygrysek :loveu: A próbowałaś z ptakami drapieżnymi? Quote
betty_labrador Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='anetta']Nooo, to już jest coś z tymi rysunkami :cool3::cool3: Od trzech ludków się zaczyna a skończysz...? Lepiej nie mówić:evil_lol: Będziesz się musiała sklonować aby nadążyć z rysowaniem :D Dobrze masz że mogłaś je wywiesić. Tygrysek :loveu: A próbowałaś z ptakami drapieżnymi? :) czesc Anetko :loveu: tzn ja juz jakis dluzszy czas rysuje na zamowienia, czy to przez neta czy "na żywo". Ale powoli sie to rozkręca. Tylko wlasnie nie chce komercyjnie bo nie nadąże, i będą bazgroly :eviltong: a czasem tez brak weny. Moglam-mam bardzo fajnych szefów :loveu: hmm nie bardzo... jednego na szybko(portret) naszkicowalam ołówkiem :) ps. bedziesz w tym roku na lipcowej? :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 dzisiejsze zdjecia -zapomnialabym :eviltong: Quote
Matusz Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tosiaczek - pogromca lasu :diabloti::loveu::loveu: Quote
Eriu Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Co wejdę w Twoją galerię, to widzę zawsze jedno zdjęcie z przekazem :diabloti: A czy rozmyślałaś o obozie przyszłorocznym?:razz: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): Jak nie kupa to szczoch :-D no ba :eviltong: coś zawsze musi być :lol: zerduszko napisał(a):O matko :lol: Jaka poza :-o wyćwiczona :cool3: ceeeesc :multi: wlasnie pomyslalam o Tobie, przeglądając zdjecia z obozu klikerowego i patrzac na zdjecie Twojego psa u mnie na komputerze :eviltong: telepatia? :cool1: Quote
marta&argo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 betty_labrador napisał(a):ceeeesc :multi: wlasnie pomyslalam o Tobie, przeglądając zdjecia z obozu klikerowego i patrzac na zdjecie Twojego psa u mnie na komputerze :eviltong: telepatia? :cool1: ale ci sie teskni za obozem ze nadal przegladasz zdjecia ;) czy wy wiecie ze juz miesiac minal od obozu!!!?? a teraz dobra wiadomosc: zostalo jeszcze 11 miesiecy do nastepnego :D:D Jade w piatek do Jastarni ktos sie przylaczy? :D:D Quote
Matusz Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no ła:obrazic::obrazic::obrazic:dnie ! a mnie to się tutaj już nie zauważa... Quote
betty_labrador Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Matusz']Tosiaczek - pogromca lasu :diabloti::loveu::loveu: no ba :eviltong: czesc Matiii :multi::multi::multi: [quote name='Eriu '] Co wejdę w Twoją galerię, to widzę zawsze jedno zdjęcie z przekazem :diabloti: A czy rozmyślałaś o obozie przyszłorocznym?:razz: przyzwyczajaj sie, przyzywczajaj. :lol: :evil_lol: caly czas rozmyslam, zeby w koncu zagadac do Hanii.:cool3: [quote name='marta&argo']ale ci sie teskni za obozem ze nadal przegladasz zdjecia ;-) czy wy wiecie ze juz miesiac minal od obozu!!!?? a teraz dobra wiadomosc: zostalo jeszcze 11 miesiecy do nastepnego :-D:-D Jade w piatek do Jastarni ktos sie przylaczy? :-D:-D zebys wiedziala.. oczywiscie nie marzy mi sie ta ostatnia niezapomniana noc. a raczej środek nocy :diabloti: Tobie chyba tez nie. Chociaz wiesz- fajnie, tak podróżować na pustych ulicach , zwiedzając Łódź i okolice. ja nie moge :placz: [quote name='Matusz'] no ła:obrazic::obrazic::obrazic:dnie ! a mnie to się tutaj już nie zauważa... nie, poprostu wcisnales sie skromnie miedzy kupe zdjęć. :} no nic, jade do pracy. bay :) Quote
marta&argo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 betty_labrador napisał(a): zebys wiedziala.. oczywiscie nie marzy mi sie ta ostatnia niezapomniana noc. a raczej środek nocy :diabloti: Tobie chyba tez nie. Chociaz wiesz- fajnie, tak podróżować na pustych ulicach , zwiedzając Łódź i okolice. Jest co wspominac ;) wiesz ja sie ciesze ze to byl srodek nocy bo mozna bylo jezdzic jak sie chce i lamac troche przepisow drogowych ;) skracac sobie droge a nie objezdzac pol Łodzi zeby wrocic w to samo miejsce ;) W tym miejscu musze napisać : dzieki ci GPSie :D:D Quote
Bonsai Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zazdroszczę terenów! Choć pewnie niesie za sobą stado kleszczy, a tego już nie zazdroszczę. :eviltong: O dziwo Pieg jeszcze nie miał chyba ani jednego wpitego kleszcza w tym sezonie. I mam nadzieję, że już tak zostanie (wiem, naiwne). :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='marta&argo']Jest co wspominac ;) wiesz ja sie ciesze ze to byl srodek nocy bo mozna bylo jezdzic jak sie chce i lamac troche przepisow drogowych ;) skracac sobie droge a nie objezdzac pol Łodzi zeby wrocic w to samo miejsce ;) W tym miejscu musze napisać : dzieki ci GPSie :D:D no w sumie, to bylo szczęście w nieszczęściu ;) juz lipiec niedlugo :multi: [quote name='Bonsai']Zazdroszczę terenów! Choć pewnie niesie za sobą stado kleszczy, a tego już nie zazdroszczę. :eviltong: O dziwo Pieg jeszcze nie miał chyba ani jednego wpitego kleszcza w tym sezonie. I mam nadzieję, że już tak zostanie (wiem, naiwne). :eviltong: no kleszcze byly, są i będą. ale zcasem są okresy jak teraz ze nagle znjikają. Teraz niedawno kilka sie pojawilo ale nie ma juz wysypu :) jak narazie..odpukac :mad: No i niech tak zostanie :) jak tam Barf Olu? [quote name='infers']Hej Becia!:loveu::loveu: czeeeesc Cinus :loveu: [quote name='WeronikaM']witamy :loveu: witamy Weronike :multi: zdjecia z 11 czerwca czwartek. Na początek spotkalam takiego pana na łące, który odleciał niebawem po ujrzeniu nas z Tosia :) Quote
basia bonnie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Heloł Bett :multi: jestem w szoku, że nie zrobiłaś Tosi fotki, jak się załatwia hahaha :evil_lol: żart oczywiście :P Będziesz na warszawskiej w lipcu oczywiście? :cool3: wystawiacie się? czy jako widz? ;) Quote
Recommended Posts