betty_labrador Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wow niezle sie pocisz ;)[/quote] tak, i spie na krzesle :D Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Pantera(lampart?) Ślicznyyy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 omg, co to za bazgroły okropne:shake: i Ty to jeszcze publicznie pokazujesz?!:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
NightQueen Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 kot fajny, ale misiek taki jakiś dziwny :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 dzieki dziewczynki :loveu: a misiek wiem ze dziwny :eviltong: troche proporcje glowy mi polecialy ;) Quote
eria Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wooooow :crazyeye: [URL]http://img84.imageshack.us/img84/5025/panterasniegcz0.jpg[/URL] no tym mnie powaliłaś........ tylko co to za kot ? bo cętki jaguara zrobilas,a jaguara w śniegu nie widzę tylko w tropikach , irbis też nie,bo nie jest rudy, a w śniegu z kotów widziałabym tylko irbisa lub pumę :evil_lol: ale sie czepiam:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='eria']wooooow :crazyeye: [URL]http://img84.imageshack.us/img84/5025/panterasniegcz0.jpg[/URL] no tym mnie powaliłaś........ tylko co to za kot ? bo cętki jaguara zrobilas,a jaguara w śniegu nie widzę tylko w tropikach , irbis też nie,bo nie jest rudy, a w śniegu z kotów widziałabym tylko irbisa lub pumę :evil_lol: ale sie czepiam:evil_lol:[/quote] powaliłam?czym? az tak zle? :evil_lol: dobra nie jojcz :eviltong: masz fotke, zebys sie juz nie czepiala bo nic nie dodalam od siebie-no moze nie chcialo mi sie tych krzaczków rysowac :lol: [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/9615/panteraag8.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Mudik']A to nie lampart?[/quote] lampart+pantera+leopard to to samo. Quote
anetta Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej Bet. Kot rewelacja :crazyeye::loveu: Nawet sierść widać na rysynku :crazyeye: Niesamowity jest. Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 jak przygotowania do świąt? co mi kupiłaś pod choinkę? :cool3: Quote
Ela i Luna Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [SIZE=3][COLOR=green][B]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku![/B][/COLOR][/SIZE] :tree1: Życzenia składam już dziś, ponieważ od jutra zaczną się bardzo intensywne przygotowania świąteczne. Obawiam się, że nawet na dogomanię braknie mi czasu. A więc jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego! Quote
betty_labrador Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Bonsai'] Fantastyczne!!! [/QUOTE] dziekuje kochana :loveu: [quote name='anetta'] Hej Bet. Kot rewelacja :crazyeye::loveu: Nawet sierść widać na rysynku :crazyeye: Niesamowity jest. [/QUOTE] czesc Anetko :multi::multi: ciesze sie bardzo ze podoba Ci sie moj rysunek :) [quote name='smallpati'] jak przygotowania do świąt? co mi kupiłaś pod choinkę? :cool3:[/QUOTE] a nijak, spedzam je w pracy, a przygotowuje sie do swiat bardziej mama. Jeszcze w srode pracuje 4 godziny :roll: Tobie? Rózgę z pięciomi rosochami :eviltong: [quote name='Ela i Luna'][SIZE=3][COLOR=green][B]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku![/B][/COLOR][/SIZE] :tree1: Życzenia składam już dziś, ponieważ od jutra zaczną się bardzo intensywne przygotowania świąteczne. Obawiam się, że nawet na dogomanię braknie mi czasu. A więc jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego![/quote] dziekuje Eluniu :loveu::loveu::loveu: jestem happy ze pamietalas o nas :multi::multi::multi: zycze również szczęśliwych świat i spelnienia marzen w nowym roku :loveu: Quote
NightQueen Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [QUOTE]Tobie? Rózgę z pięciomi rosochami :eviltong:[/QUOTE] pff nie lubię sado maso :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2391/kartkaqn5.jpg[/IMG] Quote
Marzenuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Quote
aleb Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [COLOR=DarkOrchid][B][I]Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku, śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! [/I][/B][/COLOR] :) Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='infers1995'] Cze Becia. [/QUOTE] cze Marcinku :multi: [quote name='aleb'][COLOR=DarkOrchid][B][I]Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku, śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! [/I][/B][/COLOR] :)[/quote] dziekuje Alebku, i zycze rowniez pogodnych i spokojnych swiat oraz duzo zdrowka na nowy roczek 2009 :loveu: Quote
Mudik Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Betty a u mnie jest coś dla Ciebie, nie zajrzałaś:placz::placz: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='Mudik']Betty a u mnie jest coś dla Ciebie, nie zajrzałaś:placz::placz:[/quote] czesc :loveu: jejku przepraszam. nie do wszystkich jeszcze pozaglądałam. zaraz to zrobie :) pokaze Wam moj ostatni rysunek jeszcze nieskonczony- z pracy :) [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/8636/surykatkipn6.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts