SZPiLKA23 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Bettyyyyyyyyyyyyy :loveu: ej Ty prostowałs kiedys włosy? Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='infers1995'] http://img389.imageshack.us/img389/7...scf5464bp6.jpg :roflt::loveu: cicho :eviltong: tak mi sie walnęło :diabloti: :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23'] Bettyyyyyyyyyyyyy :loveu: ej Ty prostowałs kiedys włosy? zawsze !! hehe a dzis mialam proste, :lol: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Mudik napisał(a):Bry Wieczór, fajny fryz:lol::lol: wieczor bry :diabloti: dzieki, dzieki :) Quote
Bonsai Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Co za sesja zdjęciowa! :) Też uważam, że w tej fryzurce Ci do twarzy !!! Quote
betty_labrador Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bonsai napisał(a):Co za sesja zdjęciowa! :) Też uważam, że w tej fryzurce Ci do twarzy !!! czesc Bonsai :) dziekuje Ci bardzo :) Quote
NightQueen Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Fajnie wyszłaś Betty, fajnie ci w takich włosach, ale wiesz co pasowałaby ci bardzo grzywka :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 eria napisał(a): ale śliczne fotki z Tosią :loveu: dziekujemy :multi: smallpati napisał(a):Fajnie wyszłaś Betty, fajnie ci w takich włosach, ale wiesz co pasowałaby ci bardzo grzywka :loveu: o small, Twe slowa to jak miód na moje zbolałe serce :cool3: dzieki :) no grzywke niby mam...ale mam kogucika :eviltong: ktory ja psuje :p i rozchodzi sie na boki.:roll: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 to zrób inny kształt grzywki ;) pod skosem, wtedy "lizus" nie będzie przeszkadzał P.S mój tata i jego brat też mają takie coś i śmieją się że ich krowa wylizała jak byli mali :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 smallpati napisał(a):to zrób inny kształt grzywki ;) pod skosem, wtedy "lizus" nie będzie przeszkadzał P.S mój tata i jego brat też mają takie coś i śmieją się że ich krowa wylizała jak byli mali :evil_lol: e nie wiem czy eksperymentowac :) hehe dobre, tez slyszalam to okreslenie :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Eksperymentuj :multi: hmm troche tak trudno. :] wlosy zetne na krotko, pomniejsze biust, pogrubie sie :P co WY na to :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Moze zacznij od włosow :-D alez ja juz od nich zaczełam :) scielam w lipcu na krócej z pocieniowaniem :diabloti: [quote name='infers1995']Czeeeeeeeeeeeeeee Becia. czesc :loveu: dobra macie -Tosca w nowym kagańcu fizjologicznym :) Quote
Justa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a na cóż tyś jej to założyła? :mdleje::mad: Quote
SZPiLKA23 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wyglada na całkiem zadowolona :) co to za kaganiec (jakiej firmy)? Quote
Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 To chopo??? Skąd masz, jaki to rozmiar, kupiłabym Delikowi , albo Vicowi ten so ma sprzedała a kupiła inny , bo ten za duży trochu:eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a w ogole zdjecie robione komórka mojego brata w listopadzie. Dobra jakosc no nie? Justa napisał(a): a na cóż tyś jej to założyła? :mdleje::mad: dla szpanu ze mam groźną bestie :cool3: SZPiLKA23 napisał(a): Wyglada na całkiem zadowolona :smile: co to za kaganiec (jakiej firmy)? tak dokładnie. nie czuje sie w nim źle, jak w poprzednim Dingowskim ;) Chopo :) Mudik napisał(a):To chopo??? Skąd masz, jaki to rozmiar, kupiłabym Delikowi , albo Vicowi ten so ma sprzedała a kupiła inny , bo ten za duży trochu:eviltong::eviltong: dokładnie Mudik, zgadlas ;) a przydybałam stoisko na wystawie poznańskiej w listopadzie teraz i pan mi dobrał odpowiedni rozmiar :) i wcale tanio-norlanie jak za kaganiec :multi: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 betty_labrador napisał(a):e nie wiem czy eksperymentowac :) hehe dobre, tez slyszalam to okreslenie :eviltong: oj tam trzeba ryzykować ;) ja już miałam na głowie każdą możliwość :evil_lol: od blondu do czarnego, rudy nawet, włosy za tyłek, później na 3mm :eviltong: trzeba w życiu próbować :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):oj tam trzeba ryzykować ;) ja już miałam na głowie każdą możliwość :evil_lol: od blondu do czarnego, rudy nawet, włosy za tyłek, później na 3mm :eviltong: trzeba w życiu próbować :evil_lol: czasem i trzeba. dzis zrobiłam sobie włosy na wałki :diabloti: jutro bede pudel lokowany :evil_lol: nie mialas kazdej. a gdzie zielone włosy? :loveu: :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no tak zielonych nie, ale miałam kurewsko różowe i fioletowe :diabloti: płukankami robione :evil_lol: ja mam za dużo i za długie włosy żeby na wałki zakręcić, a mam 3 paczki i tak brakuje :evil_lol: wole lokówką to jutro widzę w galerii dogomaniaków nowe zdjęcie :cool3: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):no tak zielonych nie, ale miałam kurewsko różowe i fioletowe :diabloti: płukankami robione :evil_lol: ja mam za dużo i za długie włosy żeby na wałki zakręcić, a mam 3 paczki i tak brakuje :evil_lol: wole lokówką to jutro widzę w galerii dogomaniaków nowe zdjęcie :cool3: hahaha a chyba ze tak small :P ja nigdy nie mialam farby na łbie. o szet, daj mi troszku swoich :eviltong: nie widzisz, bo jutro siedze w pracy :loveu: :roll: Quote
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja prostuje, kręce na lokówce, susze, farbię, rozjaśniam a włosów dalej dużo, a tak się staram żeby było mniej :diabloti: to zrobisz zdjęcie jak wrócisz do domu Quote
Recommended Posts