Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
ja prostuje, kręce na lokówce, susze, farbię, rozjaśniam a włosów dalej dużo, a tak się staram żeby było mniej :diabloti:

to zrobisz zdjęcie jak wrócisz do domu

hahaha, to ja po takich zabiegach bylabym łysa (:hmmmm: ) ja wiem co pomysł :thinkerg: zgól sie na łyso-z pewnoscia bedzie ich troche mniej :diabloti:

Mudik napisał(a):
O żesz i pewnie nie masz na firmę namiarów?:shake::placz:

o żesz, mam. Tylko w tym bajzlu trudno powiedziec mi gdzie leży ulotka :evil_lol: tzn tam jest strona w necie podana.

Posted

hahaha, to ja po takich zabiegach bylabym łysa (:hmmmm: ) ja wiem co :pomysl: zgól sie na łyso-z pewnoscia bedzie ich troche mniej :diabloti:

nie bo by mi zimno w głowe było o tej porze roku :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']nie chodzę w czapkach, tylko ewentualnie w kaszkietach itp. ozdobnych nakryciach głowy a to czaszki nie osłania :evil_lol:

to osłoń czaszke a na to kaszkiet :cool3:

Tosca szuka dziury w całym :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
nie chodzę w czapkach

bardzo słusznie, od czego jest futerko na głowie? :cool3:
a teraz mam dodatkowy argument - kolczyka nie mogę przyciskać - specjalnie dla mamy, żeby sie nie czepiała :diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hehe, a ja mam cieplu futrzany kaptur i czapki uzywam tylko na spacer z psem :P

hehe argument powazny Justynko :eviltong: nie mozesz naciskac węża :cool3:

a ja mam ciepłe włosy :diabloti:

węża to mogę, bo już zagojony.. :cool3:
gorzej z moim nowym nabytkiem :cool1:

Posted

[quote name='Matusz']brry wieczór tajemnicza b :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Tosia jak fajnie odrosła :loveu::loveu:

bryyyy wieczór nietajemniczy M :diabloti:

ona dopiero odrasta na zime. a zdjecie tuz sprzed wystawy :evil_lol: a to w kagancu w dzien po wystawie w Pozaniu :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
a teraz mam dodatkowy argument - kolczyka nie mogę przyciskać - specjalnie dla mamy, żeby sie nie czepiała :diabloti:

hehe, a ja mam cieplu futrzany kaptur i czapki uzywam tylko na spacer z psem :P

hehe argument powazny Justynko :eviltong: nie mozesz naciskac węża :cool3:

Posted

Ja bym nie mogła bez czapki, zaraz bym miała chore zatoki:shake:, Bett to jak znajdziesz ulotke to sie łaaaadnie uśmiecham o namiar na firmę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Justa napisał(a):

ja w czapkach chodzę tylko na ozdobę, czasami nauszniki wkładam jak mi uszy zamarzają, ale takich czapek na całą głowę nie nosze bo nie lubię ;)

Posted

[quote name='Mudik'] Ja bym nie mogła bez czapki, zaraz bym miała chore zatoki:shake:, Bett to jak znajdziesz ulotke to sie łaaaadnie uśmiecham o namiar na firmę:loveu::loveu::loveu::loveu:

ja juz takie mam :P dobra poszukam niebawem :diabloti:

[quote name='smallpati']ja w czapkach chodzę tylko na ozdobę, czasami nauszniki wkładam jak mi uszy zamarzają, ale takich czapek na całą głowę nie nosze bo nie lubię ;)

to na pół głowy załóż. no fajnie small, ze nie masz problemu z zatokami :p

Posted

[quote name='Mudik']Ja bym nie mogła bez czapki, zaraz bym miała chore zatoki:shake:, Bett to jak znajdziesz ulotke to sie łaaaadnie uśmiecham o namiar na firmę:loveu::loveu::loveu::loveu:

twoja wina :eviltong:, pewnie cały czas chodziłaś w czapkach i się nie zahartowałaś, ja całą zimę latam po 19 (jak już ciemno żeby ludzie nie widzieli :evil_lol:) w rybaczkach :evil_lol: śnieg, deszcz a ja gonie bo mi się nie chce ubierać długich i zdrowa jestem :eviltong:

to na pół głowy załóż. no fajnie small, ze nie masz problemu z zatokami :p

ja nie wiem co to ból zatok :eviltong:
gruba warstwa włosów robi swoje :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']twoja wina :eviltong:, pewnie cały czas chodziłaś w czapkach i się nie zahartowałaś, ja całą zimę latam po 19 (jak już ciemno żeby ludzie nie widzieli :evil_lol:) w rybaczkach :evil_lol: śnieg, deszcz a ja gonie bo mi się nie chce ubierać długich i zdrowa jestem :eviltong:

ja nie wiem co to ból zatok :eviltong:
gruba warstwa włosów robi swoje :evil_lol:

haha dobra jestes :P ale mysle ze po dużej części masz racje ;)

ja nie mam bólu zatok, tylko czasem sie zapchają ;)

Mudik CHOPo - kagańce, pieluchy, smycze, obroże - najwyższa jakość - Strona główna ? ;)

Posted

jak byłam mała to często chorowałam i brałam tony nieskutecznych leków, więc później stwierdziłam że będę się leczyć po swojemu :diabloti: czyli hartowanie i od kilku lat nie choruje :loveu:

w zimie rybaczki i adidaski i na śnieg, albo jak byłam na wczasach była całe 2 tyg. taka tragiczna pogoda, ciągle lało, albo było masakryczne zimno, a opalić się trzeba było więc wszyscy spacerowali w polarkach po plaży, a ja strój, okulary i flądra na piasku :evil_lol: ludzie jak mnie widzieli to gesiej skórki dostawali :eviltong: ale ja często mam takie pomysły. Kiedyś nawet w spodniach od piżamy latałam po Krakowie w śniegu po kolana (ale to pod wpływem % to się nie liczy) :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja dzisiaj kupiłam czapkę w kropki z fajnymi guziczkami :loveu: w dziale dziecięcym w h&m :evil_lol: nie mogłam się powstrzymać :evil_lol::evil_lol:

oł tinkuś szalejesz :razz: pokaz fote jak w niej wyglądasz? :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja dzisiaj kupiłam czapkę w kropki z fajnymi guziczkami :loveu: w dziale dziecięcym w h&m :evil_lol: nie mogłam się powstrzymać :evil_lol::evil_lol:

a ja muszę kupić nowe rybaczki na zimę :diabloti::evil_lol:

a tak serio (tamto też było serio:cool3:) chce mi się kapelusza :loveu: w H&M też były takie jak ja chce :loveu:
chce taki, tylko cały czarny http://magazyner.pl/produkty/small/1378.jpg :loveu::loveu:

Posted

[quote name='smallpati']

a ja muszę kupić nowe rybaczki na zimę :diabloti::evil_lol:

a tak serio (tamto też było serio:cool3:) chce mi się kapelusza :loveu: w H&M też były takie jak ja chce :loveu:
chce taki, tylko cały czarny http://magazyner.pl/produkty/small/1378.jpg :loveu::loveu:

hahaha, a z tym po alkoholu to ile mialas lat? :eviltong:

jesoo jaka ekstrawagancja totalna :evil_lol: dobra jestes :P

Posted

smallpati napisał(a):
yyy 19 :diabloti::evil_lol:

jaka ekstrawagancja? to jest nic w porównaniu z tym co można znaleźc w mojej szafie :evil_lol:

oh :P

to ja juz nie pytam co mozna znaleźć :evil_lol:

dobra moze ja cos poczytam, a nie tu z wami gledze o czapkach i kapeluszach :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hahaha, a z tym po alkoholu to ile mialas lat? :eviltong:

jesoo jaka ekstrawagancja totalna :evil_lol: dobra jestes :P

yyy 19 :diabloti::evil_lol:

jaka ekstrawagancja? to jest nic w porównaniu z tym co można znaleźc w mojej szafie :evil_lol: