Mudik Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Też będę szczera small mnie uprzedziła, prawa strona głowy wygląda jak sztucznie wycięta z tła, psy są super, koty no cóz poćwiczysz i tyż będą świetne, głowa do góry, Cześć!:lol::lol: Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Mudik']Też będę szczera small mnie uprzedziła, prawa strona głowy wygląda jak sztucznie wycięta z tła, psy są super, koty no cóz poćwiczysz i tyż będą świetne, głowa do góry, Cześć!:lol::lol:[/quote] ktora prawa? kota czy nasza? :) ja sie nie gniewam naprawde, dajcie mi jak najwiecej takich "wad"< ja chce ciagle cwiczyc i poprawiac swe prace. Nie przyjmuje krytyki źle :) piszcie jeszcze co poprawic. dodaje zdjecie do porownania. [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8885/kopiadsc03928gd1.jpg[/IMG] [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8369/etap4re6.jpg[/IMG] Quote
Mudik Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Niedawno Gucio, a wczoraj się dowiedziałam,że jeden z moich byłych psów(mieszkał u starszego pana na działce pod Ostrołęką) Misio zginął pod kołami samochodu ! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Misiu-Micholku [`] [`] [`] Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzień dobry :loveu: Co tam? Ja się dziś najeździłam i nachodziłam bo byłam na rozmowie przed adopcyjnej (szczegóły patrz mój wątek :eviltong:) i uczyłam Moli nowych sztuczek, więc oświadczam wszem i wobec że Moli potrafi robić slalom między nogami :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Mudik']Niedawno Gucio, a wczoraj się dowiedziałam,że jeden z moich byłych psów(mieszkał u starszego pana na działce pod Ostrołęką) Misio zginął pod kołami samochodu ! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Misiu-Micholku [`] [`] [`][/quote] ojejciu :( przykro mi Magus :-( :calus: co sie ostatnio dzieje.. same nieszczescia :shake: (*) [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2294/dscf5281vn2.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='smallpati']Dzień dobry :loveu: Co tam? Ja się dziś najeździłam i nachodziłam bo byłam na rozmowie przed adopcyjnej (szczegóły patrz mój wątek :eviltong:) i uczyłam Moli nowych sztuczek, więc oświadczam wszem i wobec że Moli potrafi robić slalom między nogami :loveu::loveu:[/quote] hello :loveu: wow Ty piraczko drogowa :evil_lol: a o adopcji przeciez wiem, nie mysl zem zacofana :eviltong: wszystko czytalam ;) niekoniecznie sie odzywalam :razz: gratki slalomu :) wakacyjnie :loveu: [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/7025/dscf3093vx2.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja chce nad morze :placz::placz::placz: zdjęcie fajne tylko horyzont poleciał :eviltong: To każesz to? odwiedzasz nie piszesz, popraw się :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='smallpati']ja chce nad morze :placz::placz::placz: zdjęcie fajne tylko horyzont poleciał :eviltong: To każesz to? odwiedzasz nie piszesz, popraw się :evil_lol:[/quote] ja tez kce na moŻe :diabloti: pretensje o horyzont to do mojej mamy-ja nie moglam zrobic takiego zdjecia :lol::evil_lol: poprawie sie-na wiosne :eviltong: mojej galerii tez nikt nie odwiedza, a co mi tam :p :lol: Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 bo ty też innych nie odwiedzasz, a FB działają tylko na zasadzie odwiedzin :eviltong:, oczywiście ja ciebie nie odwiedzam dla tego celu, odwiedzam jak mam czas :loveu: to mam pretensje do mamy Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='smallpati'] bo ty też innych nie odwiedzasz, a FB działają tylko na zasadzie odwiedzin :eviltong:, oczywiście ja ciebie nie odwiedzam dla tego celu, odwiedzam jak mam czas :loveu: to mam pretensje do mamy [/QUOTE] no wiem, wiem smallutku, bo nie mam czasu, a jak wchodze to nie nadlugo ;) Oh, rozumiem ze jestes Bezinteresowna :eviltong: :loveu: mama sie o tym nie dowie :cool1: :lol: [quote name='SZPiLKA23']Ale ciepełkooooooo bije z fotki ;][/quote] no nie Szpilcius? :loveu: ah to byly czasy:diabloti: Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 oczywiście że jestem bezinteresowna :diabloti: Quote
infers Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak nikt nie zagląda a jaaaaaaaaaaaaaaaa?:diabloti::razz: Quote
Mudik Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzięki Betty, jak tu u Ciebie cieplutko, letnio:loveu::loveu:, a na dworzu taka błeee pogoda:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [COLOR=Navy][B]ja jessstem:p[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]ale cudnie wakacyjnie...:rolleyes:[/B][/COLOR] Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 o worek z goścmi sie rozsypał :razz: [quote name='smallpati'] oczywiście że jestem bezinteresowna :diabloti:[/QUOTE] bo CI uwierze jeszcze :eviltong: [quote name='infers1995'] Jak nikt nie zagląda a jaaaaaaaaaaaaaaaa?:diabloti::razz:[/QUOTE] oh , moj Marcinek :loveu: :diabloti: a gdzie Leniasta ogoniasta? [quote name='Mudik'] Dzięki Betty, jak tu u Ciebie cieplutko, letnio:loveu::loveu:, a na dworzu taka błeee pogoda:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] no nie? tylko u mnie w Radzyminie taaaka wodaaa, i taki upał :evil_lol: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]ja jessstem:p[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]ale cudnie wakacyjnie...:rolleyes:[/B][/COLOR][/quote] oh, i Matik przybył :] no juz nie narzekaj-wakacje za kilka miesiecy(pol roku jakby nie bylo :D) Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 uwierz bo cie więcej nie odwiedzę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='betty_labrador'] Oh, rozumiem ze jestes Bezinteresowna :eviltong: :loveu:[/QUOTE] Nie ma bezinteresowności w kontaktach międzyludzkich :cool1: Hej Beatko :loveu: Hej Moja Suko :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='smallpati']uwierz bo cie więcej nie odwiedzę :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] szantażować to sobie możesz swoja suke :diabloti: [quote name='Justa']Nie ma bezinteresowności w kontaktach międzyludzkich :cool1: Hej Beatko :loveu: Hej Moja Suko :loveu:[/quote] wiem Justynko, dlatego napisalam ten wyraz z dużej literki :cool1: witaj, witaj, JUSTYNKO i dziekuje ze witasz również MOJA suke :eviltong: [quote name='infers1995']Od kiedy ja Twój?:diabloti::mad:[/quote] od kiedy tu przybyles :eviltong: Na kogo stawialiście w Mam Talent? (small TY to wiem na kogo :P) Quote
basia bonnie Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 na Krisa i na Audiofeels :P chociaz ten program jest durny dla mnie :P Idz w przyszlym roku betty z Tosca do tego :P jako talent wypracujesz komende,że na "klik smakołyk" Tosca bedzie sie zalatwiac a Ty strzelisz fotke hahaha :evil_lol: wiem ze mnie kochasz i sie nie obrazisz :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='basia bonnie']na Krisa i na Audiofeels :P chociaz ten program jest durny dla mnie :P Idz w przyszlym roku betty z Tosca do tego :P jako talent wypracujesz komende,że na "klik smakołyk" Tosca bedzie sie zalatwiac a Ty strzelisz fotke hahaha :evil_lol: wiem ze mnie kochasz i sie nie obrazisz :loveu:[/quote] a Kris tez byl swietny :) haha spadaj, pojde z Toba lepiej i zorbie zdjecie Tobie jak sie ..... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiscie basiaczku :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Moli się szantażować nie da, więc na kimś się wyżyć muszę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='smallpati']Moli się szantażować nie da, więc na kimś się wyżyć muszę :diabloti:[/quote] a dlaczego akurat na mnie? :placz::placz: :eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 finito :) [IMG]http://img123.imageshack.us/img123/9516/tlooogm4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts