Justa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='smallpati']twoja babcia to racje ma według dietetyków ;) tylko że u mnie to wszystko na odwrót jest zaczynając od śniadania żebraka :evil_lol:[/QUOTE] Ja za rana preferuję kawę :sg168: A potem to już jak sobie przypomnę :p Kolacji nie jadam. A to wszystko przez to, że jest bardzo niewiele rzeczy jakie lubię. A jak już jest coś co lubię, to nie chce mi sie tego robić. I kółko się zamyka :evil_lol: Quote
infers Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ja jem co chce, kiedy chce i ile chce :eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 helloo. Ja dzis jeszcze odpoczywam w domku w poznaniu. Jutro ruszam do wawy ;) ja ostatnio tez malo jem, nie chce mi sie, i schudlam. Dzis tylko poszlam na pizze z bratem, kuzynka i kolezanka i juz mi wszystko podchodzi do gardla :eviltong: teraz bedzie tygodniowka-głodówka :diabloti: Tosca dostala na kolacje miesko z udka indyka-surowe i spi juz smacznie :loveu: Quote
infers Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='smallpati']dawaj zdjęcia z wystawy :mad:[/QUOTE] Popieram:evilbat: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='smallpati'] dawaj zdjęcia z wystawy :mad:[/QUOTE] [quote name='infers1995']Popieram:evilbat:[/quote] musze Was zmartwic-[B] NIE MAM :diabloti:[/B] a nie-zaraz zaraz-tata zrobil mi kilka z Tosca :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='infers1995']To wklejaj foty:diabloti:[/quote] jeszcze siedza w aparacie na karte-tak im tam przytulnie :eviltong: Quote
infers Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='betty_labrador']jeszcze siedza w aparacie na karte-tak im tam przytulnie :eviltong:[/QUOTE] to zgraj na kompa-life is brutal:diabloti: Quote
infers Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='betty_labrador']nie chce mi sie :cool1:[/QUOTE] trudno :P Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='infers1995']to zgraj na kompa-life is brutal:diabloti:[/quote] nie chce mi sie :cool1: Quote
anetta Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Hej!! Jestem, możesz wklejać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [B]Betty[/B] - ale my ładnie prosimy :Rose: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='anetta']Hej!! Jestem, możesz wklejać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:[/quote] [quote name='Anza&Hacker'][B]Betty[/B] - ale my ładnie prosimy :Rose:[/quote] czesc kochane dziewczynki :loveu: wybaczccie ale moze sie zmusze, jak dokoncze szybko tlo do doga ;) mam cale palce upaćkane. Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='infers1995']Nie wybaczymy :P[/quote] trudno, masz problem zyciowy :lol: hehe szulc :P Quote
infers Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='betty_labrador']trudno, masz problem zyciowy :lol: hehe szulc :P[/QUOTE] hehe łuczyńska:diabloti: Quote
NightQueen Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 nie chce doga chce Tośkę :mad::mad: Quote
SZPiLKA23 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bettt Ty zyjesz? co sie z Toba dzieje? ostatnio nas zostawiłas całkowicie :( Quote
betty_labrador Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bettt Ty zyjesz? co sie z Toba dzieje? ostatnio nas zostawiłas całkowicie :( Mudik napisał(a):Może jest zajęta:roll: czy zyje? zyje :multi: :eviltong: ostatnio to...pracuje, pracuje, pracuje, nie mam zcasu dla siebie, ani dla psa :/ nie moge w dzien wam pisac bo szef zabrał lapa z pracy. i ot-kolo sie zamyka. ://///// a poza tym jakos leci :] Quote
betty_labrador Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 zapmnieli o mnie :placz: to macie profil Tosci na stronie flatowej :cool3: FCR Serwis Quote
SZPiLKA23 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zapomnieli zaraz ledwo u small napisałam a Ty juz u siebie :loveu: Quote
Recommended Posts