Gruszenka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Beatko dziękuję... Ja sama nie za bardzo mogę się pozbierać. Wszystko mi Go przypomina. Dziękuję że nie tylko dla mnie był ważny. Dla mnie był całym światem, raz ma się takiego psa. Nie zapomnij go proszę to naS nigdy nie opuści. Na razie wracam do swojej rozpaczy, beznadziejnego świata, bo bez Gucia już nigdy nie zaświeci dla mnie słoneczko. Quote
betty_labrador Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='infers1995']A co się stało, że umarł? [*]:-([/quote] samochod.... [quote name='Anza&Hacker']Gucio ["] :-( :candle:[/quote] EH :placz: :no-no-no: [quote name='Gruszenka']Beatko dziękuję... Ja sama nie za bardzo mogę się pozbierać. Wszystko mi Go przypomina. Dziękuję że nie tylko dla mnie był ważny. Dla mnie był całym światem, raz ma się takiego psa. Nie zapomnij go proszę to naS nigdy nie opuści. Na razie wracam do swojej rozpaczy, beznadziejnego świata, bo bez Gucia już nigdy nie zaświeci dla mnie słoneczko.[/quote] Moniko tak mi przykro. jak tylko zaczynam o tym myslec łzy same stają w oczach :-( Przeciez spotykalysmy sie tak zcesto, przez szmat czasu... nietrudno sie przywiazac do takiego psa... Trzymaj sie cieplutko :calus: Quote
betty_labrador Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Tinka:)'] Jej, biedny Guciek... [*] [/QUOTE] no... :( ;( [quote name='SZPiLKA23']Biegaj szczesliwy [']:placz: Betty :glaszcze:[/quote] na pewno biega.... mial szczesliwe zycie.. dziekuje Ci.. Mnie nie bedzie kilka dni. Bede w poznaniu na wystawie. Quote
SZPiLKA23 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Biegaj szczesliwy [']:placz: Betty :glaszcze: Quote
Russellka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witamy się pierwszy raz ;) Ale szkoda, że w takiej sytuacji... :placz: Trzymaj się cieplutko... To dla Gucia ['] Quote
betty_labrador Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Russellka'] Witamy się pierwszy raz ;-) Ale szkoda, że w takiej sytuacji... :placz: Trzymaj się cieplutko... To dla Gucia ['] [/QUOTE] o witaj :loveu: dziekuje ze wpadlas. to bardzo mile z Twojej strony :) no niestety okoliczności bywaja czasem okrutne... [quote name='SZPiLKA23']Trzymam za was kciuki :multi: i czekam na medale :P[/quote] oh dziekuje skarbie :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Trzymam za was kciuki :multi: i czekam na medale :P Quote
Marzenuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wpadłam po długiej nieobecności a tu takie smutki :-( Guciu ['] Quote
betty_labrador Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Marzenuś']Wpadłam po długiej nieobecności a tu takie smutki :-( Guciu ['][/quote] witaj kochana :loveu: dziekuje Ci w imieniu Gucia :( <*> Quote
Marzenuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ostatnie czasy jakieś dołujące są. Ciągle coś się wali, ciągle coś się psuje. Ech, może jak się ten rok skończy, będzie lepiej? Tylko jak się skończy... :( Quote
eria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 cholerny świat :-( Bardzo mi przykro z powodu Gucia :-(:-( (*) Quote
Gruszenka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dziękuję wszystkim w imieniu swoim i mojego Gucia. On na pewno zdziwił by się że tyle mu życzliwych osób istnieje. Zresztą nie zdziwiłby się, bo on tu jest ze mną cały czas, niemożliwe żeby go nie było. Był tak wielki duchem i sercem, tak oddany i kochający, że nie mógł mnie zostawić. Tylko tenświat taki nudny i szary się zrobił, mam jeszcze Maję ale co z tego skoro nie jest Guciem. Najgorsze jest to że przed tym cierpieniem nie da sie uciec, nijak. Quote
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Biedny Gucio :candle: Betty trzymamy kciuki za was :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Marzenuś']Ostatnie czasy jakieś dołujące są. Ciągle coś się wali, ciągle coś się psuje. Ech, może jak się ten rok skończy, będzie lepiej? Tylko jak się skończy... :-([/QUOTE] dokladnie Marzenko :-( ja jestem nadal na mazowszu, w Radzyminie juz.. a mialam byc dawno w poznaniu. Malo byc tak pieknie.... :cool1::-( nie wiem jak ten rok sie skonczy, majac przed oczyma wizje przyszlosci tej ziemi i w ogole -tez sie ryczec chce. :placz: [quote name='eria'] cholerny świat :-( Bardzo mi przykro z powodu Gucia :-(:-( (*) [/QUOTE] eh. Dziekujemy Erio, jestes kochana :loveu: sam pesymizm sie ostatnio toczy... [quote name='Gruszenka']Dziękuję wszystkim w imieniu swoim i mojego Gucia. On na pewno zdziwił by się że tyle mu życzliwych osób istnieje. Zresztą nie zdziwiłby się, bo on tu jest ze mną cały czas, niemożliwe żeby go nie było. Był tak wielki duchem i sercem, tak oddany i kochający, że nie mógł mnie zostawić. Tylko tenświat taki nudny i szary się zrobił, mam jeszcze Maję ale co z tego skoro nie jest Guciem. Najgorsze jest to że przed tym cierpieniem nie da sie uciec, nijak.[/QUOTE] dokladnie...słowo w słowo....nic dodac nic ujac..jak tu zyc bez przyjaciela :( [quote name='smallpati']Biedny Gucio :candle: Betty trzymamy kciuki za was :loveu::loveu:[/quote] :( dziekuje, ale lepiej trzymaj zebym w ogole sie pojawila w Poznaniu :/ trudno moze uwierzyc ale uciekly mi dwa pociagi sprzed nosa :-( zostal jeszcze tata i jego samochod w nocy....:cool1::shake: biedny tata sie poswieci..sam to zaproponowal. Quote
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 o kurcze :roll: to faktycznie nie ciekawie, ale coś ty robiła że ci 2 pociągi zwiały sprzed nosa? Quote
betty_labrador Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='smallpati']o kurcze :roll: to faktycznie nie ciekawie, ale coś ty robiła że ci 2 pociągi zwiały sprzed nosa?[/quote] wez nawet nie wspominaj :/ raz-przez ten cholerny korek poranny wjechalismy na dworzec, i widzialam z oddali jak pociag wyruszyl z peronu.. dwa-przyjechalam wczesniej, i taka happy ze teraz sie uda, choc juz rezerwacji braklo i bym siedziala na korytarzu-ale to maly pech- no i 10 min przed odjazdem ide do informacji i sie pytam z ktorego peronu odjezdza TLK o 18.23. a ta mowi z 5. Dobra spoko ide na 5 peron..i cos mi tu nie gra. Gdynia? ale ta sama godzina, pyta, wiec ludzi, moze przez poznan jedzie? :hmmmm: ale twierdza ze nie. I zanim sie zorientowalam, bylo za pozno by przebiec na peron 1 po uslyszeniu informacji wlasciwej... Poprostu zadajac pytanie zapomnialam dodac TLK do Poznania!! :shake: zachowalam sie jak blondynka ktora na pytanie skad jest wolowina, mowi ze z Marketu :eviltong: Quote
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hehe :evil_lol::evil_lol: Betty jesteś walnięta :evil_lol::evil_lol: teraz biedny twój tata musi się poświęcać :eviltong: nie wiesz że przed odjazdem lepiej jest wcześniej być pod pociągiem czy autobusem :evil_lol: mam jednak nadzieje że zdążycie ;) Quote
betty_labrador Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='smallpati']hehe :evil_lol::evil_lol: Betty jesteś walnięta :evil_lol::evil_lol: teraz biedny twój tata musi się poświęcać :eviltong: nie wiesz że przed odjazdem lepiej jest wcześniej być pod pociągiem czy autobusem :evil_lol: mam jednak nadzieje że zdążycie ;)[/quote] tak teraz TY sie wysmiewaj jeszcze :eviltong: dzieki. a to ze jestem walnieta wiem o tym od dawna :loveu: :diabloti: wcale nie musi sie poswiecac...on chcial, ja mu mowilam ze nie chce zeby sie meczyl, a on ze to odwiedzi jeszcze rodzine przy okazji. I wez takiemu uparciuchowi tlumacz. tak teraz juz bede to wiedziala, i wiedzialam kiedys... dzis mialam totalny zakret :roll: ide myc wlosy i pozniej obudzic tate... Quote
NightQueen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a co miał powiedzic? żal mu ciebie a raczej Tosi było :evil_lol: no to trzymam kciuki, bez tytułu się nie pokazuj :eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='smallpati']a co miał powiedzic? żal mu ciebie a raczej Tosi było :evil_lol: no to trzymam kciuki, bez tytułu się nie pokazuj :eviltong:[/quote] ales Ty pocieszna :eviltong: tez mnie wysmial ze sie zagapilam i poszlam dalej na inny peron. :evil_lol: (wredni jestescie :eviltong:) dobra pokaze sie z medalem-to na bank :cool3: paa Quote
Justa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Miłej wystawy ! :multi: Przywieź mi fotki czarnych średniaków, cooo? :loveu: Quote
Matusz Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [COLOR=Navy][B]a Ty co Bett ?!! jeszcze nie w pozku?:crazyeye:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts