Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja sie na tym nie znam ale troche to dziwne jak wszystko ma ok to OCB?[/QUOTE]

wiesz co, ten sędzia nawet nie obejrzal jej zebow tylko dotknal fafle..i przejechal reka po grzbiecie, na ringu stalam niecale 2 minuty moze... niby wszystko ok ale jest ZA LEKKA :roll: jakby nie byl doinformowany ze istnieje linia angielska flatow-o drobniejszej kości i szwedzka o grubszej... i obie kwalifikuja sie na ringi wystawowe z uzyskaniem praw do hodowli.:shake:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :multi: dziekuje Beatko :) wlasnie dla mnie latwiej niz jasnego :diabloti:[/QUOTE]
Zastanawiałam się czy z rysowaniem jest tak jak z robieniem zdjęć :cool3:
A Tosca ma jakiś portret narysowany przez Ciebie? :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Zastanawiałam się czy z rysowaniem jest tak jak z robieniem zdjęć :cool3:
A Tosca ma jakiś portret narysowany przez Ciebie? :diabloti:[/QUOTE]

mysle ze podobnie, ze cos w tym stylu :) im wiecej i czesciej cwiczysz wyrabiasz sie w technice, i zauwazasz stopniowo coraz wiecej. :) ja naprawde kiedys bazgrolilam ;) tyle za mialam wiele samozaparcia zeby ciagle rysowac od dziecinstwa.

[quote name='Bonsai']A ja jadę jutro do W-wy i będę ok. tydzień. Z Piegiem. :eviltong:[/QUOTE]

oooo :] a na wystawie bedziesz? albo ja w niedziele pracuje w Kakadu :diabloti: przyjdz, przymierzymy mu szelki :p

Posted

[quote name='Tinka:)']Znaczy zrobione i wyslane? :p
Kto was ocenial? Dostalyscie po prostu uniwersalny opis... Ale te cwc to z jakiej okazji, skoro bez medalu, bez sensu..[/QUOTE]

hehe no to bedzie w przyszlosci :eviltong:

ocenial nas pan niejaki Rui Oliveira.... tak az za bardzo uniwersalny-kasa w błoto :roll:

ee nie, cwc nie bylo. Ale przeciez medal zawsze byl przy ocenie doskonalej-czy to zloty, brazowy czy srebrny-w koncu z tym sie wiaze wystawienie oceny doskonalej. :cool1: a moze chcial dac szóstke z minusem? :evil_lol:

Posted

yyyy...:roll::roll: przecież suka musi być sucza to i jest lekka, a Tosca wcale taka lekka nie jest...

w końcu to nie pies...

ja to bym walczył o ten medal:evil_lol: poszedłbym z tym do organizatorów
bo za dosk. i jakąkolwiek lokatę od I-III medal się należy !! zapisane jest to w regulaminie wystaw ZKwP !! :mad:

Posted

[quote name='Matusz']yyyy...:roll::roll: przecież suka musi być sucza to i jest lekka, a Tosca wcale taka lekka nie jest...

w końcu to nie pies...

ja to bym walczył o ten medal:evil_lol: poszedłbym z tym do organizatorów
bo za dosk. i jakąkolwiek lokatę od I-III medal się należy !! zapisane jest to w regulaminie wystaw ZKwP !! :mad:[/QUOTE]

no raczej :roll: a Tosca tak ladne biegala za pasztecikiem z watrobki od dziewczyn i stala bez ruchu :placz:
no wlasnie normalna jest.

mowisz?:razz: ok to ja ide jutro do sekretariatu(czy gdzie lepiej sie zglosic?) i powiem o co lata. Bo przeciez kazdy wie jak to jest z medalami :roll: dzieki za pomysl.
Juz nie o sam medal chodzi a o zasade. sory mogl jej dac w takim ukladzie bdb jak mu cos nie pasiło-a moze był litościwy? :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']no raczej :roll: a Tosca tak ladne biegala za pasztecikiem z watrobki od dziewczyn i stala bez ruchu :placz:
no wlasnie normalna jest.

mowisz?:razz: ok to ja ide jutro do sekretariatu(czy gdzie lepiej sie zglosic?) i powiem o co lata. Bo przeciez kazdy wie jak to jest z medalami :roll: dzieki za pomysl.
Juz nie o sam medal chodzi a o zasade. sory mogl jej dac w takim ukladzie bdb jak mu cos nie pasiło-a moze był litościwy? :evil_lol:[/quote]

no właśnie, regulamin jest po to, żeby go przestrzegać, więc ja bym się "bił" dla zasady ! :diabloti:

[SIZE=1]
pisałem do ciebie na gg, ale chyba ciebie ni mo:eviltong:
[/SIZE]

Posted

[quote name='betty_labrador']
oooo :] a na wystawie bedziesz? albo ja w niedziele pracuje w Kakadu :diabloti: przyjdz, przymierzymy mu szelki :p[/QUOTE]
A kiedy jest wystawa i gdzie? Bo ja jestem nierasowa i się nie orientuję. :) Poza tym jutro jedziemy wprowadzić się, więc czasu z pewnością nie będzie. W niedzielę owszem, choć chciałąm też wybrać się na targi w Pałacu Kultury.

Posted

[quote name='Matusz']no właśnie, regulamin jest po to, żeby go przestrzegać, więc ja bym się "bił" dla zasady ! :diabloti:

[SIZE=1]
pisałem do ciebie na gg, ale chyba ciebie ni mo:eviltong:
[/SIZE][/QUOTE]

:diabloti: no nie? to jest mysl.

ułooo faktycznie zapomnialam wlaczyc po restarcie :lol:

Posted

[quote name='Bonsai']A kiedy jest wystawa i gdzie? Bo ja jestem nierasowa i się nie orientuję. :) Poza tym jutro jedziemy wprowadzić się, więc czasu z pewnością nie będzie. W niedzielę owszem, choć chciałąm też wybrać się na targi w Pałacu Kultury.[/QUOTE]

na terenie stadionu Gwardii narodowej, 3 przystanki autobusem od metra racalwicka :diabloti: (ale chyba za duzo Ci to nie mowi ;)). dobra i tak sie jeszcze pewnie spotkamy, wprowadzaj sie spokojnie :) a w niedziele to pracuje :placz: tez chcialam na targi.

Tosca sie obżarla, bo na wystawie dziewczyny poczestowaly psy karma Orijen, i wsyztskie zarly z trawnika, a Tosca wpychala w siebie duzo :P a wieczorem zjadla kurczaka jeszcze :lol: ale raz to sobie moze impreze zrobic ;)

branoc!

Posted

[quote name='Mudik']Gratki Bett!!!:multi::multi::multi: Ewa ,ponoć miałaś jakies fotki mojego mudika z DCDC?:cool3::cool3:[/quote]

Twojego to chyba ze 2,albo 3,ale kiepskie to nie wstawiam:shake:;)