SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Szybko zmieniasz zdanie :D a ja Cie i tak lovam :loveu: Quote
infers Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 betty_labrador napisaĆ(a):nie lubie juz Was :obrazic: Oj Becia:loveu::evil_lol: Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :oops::oops: na usprawiedliwienie dĆugiej nieobecnoĆci powiem, ĆŒe ZNIKNÄĆ MI WASZ WÄTEK Z SUBSKRYBCJI:angryy: tak samo jak zniknÄ Ć mi wÄ tek panienkibubu :angryy: dogo wariuje:angryy: zaraz bÄdÄ nadrabiaÄ :loveu: Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/9946/dscf3465rs1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: to spojrzenie !!!!!!!!! strasznie mi siÄ podoba ta wieeeelka sunia sÄ siadĂłw podobna do leonbergera:loveu::loveu: uwielbiam takie wielkie futrzaki ! Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Szybko zmieniasz zdanie :D a ja Cie i tak lovam :loveu: no czasem tak :diabloti: ja Cie tez wiesz... :cool3: [quote name='infers1995']Oj Becia:loveu::evil_lol: cio :eviltong::diabloti: [quote name='eria']:oops::oops: na usprawiedliwienie dĆugiej nieobecnoĆci powiem, ĆŒe ZNIKNÄĆ MI WASZ WÄTEK Z SUBSKRYBCJI:angryy: tak samo jak zniknÄ Ć mi wÄ tek panienkibubu :angryy: dogo wariuje:angryy: zaraz bÄdÄ nadrabiaÄ :loveu: oh... to jestes usprawiedliwiona w takim razie :multi: ciesze sie ze nadal pamietasz o ns :) no dogo szaleje ostatnimi czasy :shake: [quote name='eria']http://img98.imageshack.us/img98/9946/dscf3465rs1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: to spojrzenie !!!!!!!!! strasznie mi siÄ podoba ta wieeeelka sunia sÄ siadĂłw podobna do leonbergera:loveu::loveu: uwielbiam takie wielkie futrzaki ! no super jest ta suka! gdyby sasiadka jej nie odebrala od pewnych ludzi to skonczylaby w lesie przywiazana do drzewa.. tak mowil facet ktory ja oddawal. :roll: [quote name='SZPiLKA23']Co tu tak cicho? ;> cisza przed burzÄ :razz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Justa napisaĆ(a):heeeej ! :multi: hej Justynko :loveu: Tinka:) napisaĆ(a):Cze gupki. cze niegupku :P mam nowe fotki :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Tinka:)']Poka fotki! [quote name='eria']czekamy :cool3: dobra macie ale najpierw zalegle ;) z Bella Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 piÄkne te Toiaczkowe portrety :loveu::loveu: ale te totalnie rozmyte foty to niestety do kosza:-( Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 eria napisaĆ(a):piÄkne te Toiaczkowe portrety :loveu::loveu: ale te totalnie rozmyte foty to niestety do kosza:-( wiem :( te rozmazane byly zanm ustawilam wyzsze ISO (czytaj zanim sie zorientowalam zeby je podwyzszyc ;) ) wiem ze do kosza ale tak wstawilam(moze skasowac lepiej? :hmmmm: ) Tinka:) napisaĆ(a):Czemu ona ma kolczatkÄ i flexi...? bo tak wlascicielka ja wyprowadza na spacery. Kiedys miala normalna obroze, to chac wyrwac do suki ktorej nie lubi rzedarla material(tzn nie caly ale naderwala) i od tamtej pory wlascicielka(zreszta kobieta po 60 ) musi sobie z nia jakos radzic. A flexi bo nie spuszcza juz jej w ogole :( Quote
betty_labrador Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='infers1995']Witaj Beciu:loveu::loveu: witaj Marcinku :loveu: Quote
Recommended Posts