Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']o ja podła :placz: chociaż.. nie, jej się nie da wykończyć :evil_lol::eviltong:

hahaha- ona ma motorek w tyłku :eviltong:

[quote name='Tinka:)']tak jakby:diabloti:
http://img227.imageshack.us/img227/6462/dscf3031kq9.jpg:loveu:

też tak muszę Gramowi zrobić tylko, że zanim on się zmęczy to się nudzi albo ja już wysiadam:evil_lol:

zrób tak Gramowi :diabloti: tak na maxa :P żeby nie wstał nastepnego dnia!

[quote name='Justa']galine wystarczy wypuścic na ogród - cały dzień dzielnie piluje obejścia, biega, skacze, lata, kreta szuka, owoce z krzaków zrywa, kąpie się. wieczorem tup tup tup na górę i idzie spać do siebie (czyt. do mnie) :diabloti:

hehe samowystarczalny piesio :P

[quote name='Tinka:)']Gram jak już wyjdzie na ogród(:cool1:) to zrobi co ma do zrobienia, pójdzie do bramy zobaczyć co sie dzieje(bo ogrodzenie mamy takie, że nic nie widać : P), jak są jakieś psy których nie lubi to szczeka i warczy, jak nie to wraca do domu. Cała zabawa Grama, on sam sie nie zadowoli:cool1:

czyli co ma do zrobienia? siusiu czy to drugie? :cool3:

[quote name='Justa']i to jest dziwne, bo przecież teriery są myśliwskie, więc powinny umieć działac na własną łapę :cool1:

ale Jacki sa inne (jak Tinka :P )

[quote name='Tinka:)']ale Jacki mają to do siebie że same się sobą nie zajmą, nie będą biegać bezczynnie w kółko, to by była na nich hańba:razz:

no żeby sobie harakiry nie zrobil jak sie zhańbi :lol:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
ale Jacki mają to do siebie że same się sobą nie zajmą, nie będą biegać bezczynnie w kółko, to by była na nich hańba:razz:

wypraszam sobie.
bezczynnie bieganie może być nudne. ale czynne bieganie w celu obadania terenu, szukania kreta tudzież namierzenia obcych elementów - są umiejętności zajęcia się własną psią osobą i możliwością odpoczynku ludzkiej osoby od tejże psiej.

:diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']
zrób tak Gramowi :diabloti: tak na maxa :P żeby nie wstał nastepnego dnia!

myślę że ja też bym nie wstała. Przez trzy następne dni. albo i cztery:evil_lol:

czyli co ma do zrobienia? siusiu czy to drugie? :cool3:

i to i to:diabloti:

ale Jacki sa inne (jak Tinka :P )
phi:cool1::evil_lol:

no żeby sobie harakiry nie zrobil jak sie zhańbi :lol:
czego?:evil_lol:
[quote name='Justa']wypraszam sobie.
bezczynnie bieganie może być nudne. ale czynne bieganie w celu obadania terenu, szukania kreta tudzież namierzenia obcych elementów - są umiejętności zajęcia się własną psią osobą i możliwością odpoczynku ludzkiej osoby od tejże psiej.

:diabloti:
na jedno wychodzi : P

Posted

jacki?:loveu:

nie :diabloti:

Justa napisał(a):
moje współczucia :diabloti:

moje tez :evil_lol:

nikt mi nie wierzył jak pisałam że Gram się sam nie wybiega:evil_lol:

a ktos Ci juz uwierzyl?

Posted

Matusz napisał(a):
super te zdjęcia z nad morza :loveu::loveu::loveu: fale nie przytapiały Tosieńki?:razz:

dziekuje :loveu:

przytapialy dość często ale jako pies ratownik ona miala te fale gdzieś :lol:

jednego dnia najdluzej aportowala patyki 3 godziny non stop a ja juz sily (w przeciwienstwie do niej :cool1: ) nie mialam i poszlam :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
nie no- bo im dalej od wody odchdozilam zaczynala czasami szukac zarcia :evil_lol: wiesz szybciej glodniała po takich pływackich zapędach.

aaaa... rozumiem - i smycz zjadła? :p