betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']o ja podła :placz: chociaż.. nie, jej się nie da wykończyć :evil_lol::eviltong: hahaha- ona ma motorek w tyłku :eviltong: [quote name='Tinka:)']tak jakby:diabloti: http://img227.imageshack.us/img227/6462/dscf3031kq9.jpg:loveu: też tak muszę Gramowi zrobić tylko, że zanim on się zmęczy to się nudzi albo ja już wysiadam:evil_lol: zrób tak Gramowi :diabloti: tak na maxa :P żeby nie wstał nastepnego dnia! [quote name='Justa']galine wystarczy wypuścic na ogród - cały dzień dzielnie piluje obejścia, biega, skacze, lata, kreta szuka, owoce z krzaków zrywa, kąpie się. wieczorem tup tup tup na górę i idzie spać do siebie (czyt. do mnie) :diabloti: hehe samowystarczalny piesio :P [quote name='Tinka:)']Gram jak już wyjdzie na ogród(:cool1:) to zrobi co ma do zrobienia, pójdzie do bramy zobaczyć co sie dzieje(bo ogrodzenie mamy takie, że nic nie widać : P), jak są jakieś psy których nie lubi to szczeka i warczy, jak nie to wraca do domu. Cała zabawa Grama, on sam sie nie zadowoli:cool1: czyli co ma do zrobienia? siusiu czy to drugie? :cool3: [quote name='Justa']i to jest dziwne, bo przecież teriery są myśliwskie, więc powinny umieć działac na własną łapę :cool1: ale Jacki sa inne (jak Tinka :P ) [quote name='Tinka:)']ale Jacki mają to do siebie że same się sobą nie zajmą, nie będą biegać bezczynnie w kółko, to by była na nich hańba:razz: no żeby sobie harakiry nie zrobil jak sie zhańbi :lol: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tinka:) napisał(a):ale Jacki mają to do siebie że same się sobą nie zajmą, nie będą biegać bezczynnie w kółko, to by była na nich hańba:razz: wypraszam sobie. bezczynnie bieganie może być nudne. ale czynne bieganie w celu obadania terenu, szukania kreta tudzież namierzenia obcych elementów - są umiejętności zajęcia się własną psią osobą i możliwością odpoczynku ludzkiej osoby od tejże psiej. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='betty_labrador'] zrób tak Gramowi :diabloti: tak na maxa :P żeby nie wstał nastepnego dnia! myślę że ja też bym nie wstała. Przez trzy następne dni. albo i cztery:evil_lol: czyli co ma do zrobienia? siusiu czy to drugie? :cool3: i to i to:diabloti: ale Jacki sa inne (jak Tinka :P ) phi:cool1::evil_lol: no żeby sobie harakiry nie zrobil jak sie zhańbi :lol: czego?:evil_lol: [quote name='Justa']wypraszam sobie. bezczynnie bieganie może być nudne. ale czynne bieganie w celu obadania terenu, szukania kreta tudzież namierzenia obcych elementów - są umiejętności zajęcia się własną psią osobą i możliwością odpoczynku ludzkiej osoby od tejże psiej. :diabloti: na jedno wychodzi : P Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Tinka:) napisał(a):czego?:evil_lol: na jedno wychodzi : P niczego :P hehe zaraz nowa porcja fotek. tzn jak sie wgraja :roll: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 betty_labrador napisał(a):niczego :P hehe zaraz nowa porcja fotek. tzn jak sie wgraja :roll: jacki?:loveu: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tinka:) napisał(a): na jedno wychodzi : P moje współczucia :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Justa napisał(a):moje współczucia :diabloti: nikt mi nie wierzył jak pisałam że Gram się sam nie wybiega:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Tinka:) napisał(a):jacki?:loveu: nie :diabloti: Justa napisał(a):moje współczucia :diabloti: moje tez :evil_lol: Tinka:) napisał(a):nikt mi nie wierzył jak pisałam że Gram się sam nie wybiega:evil_lol: a ktos Ci juz uwierzyl? Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 betty_labrador napisał(a):nie :diabloti: moje tez :evil_lol: a ktos Ci juz uwierzyl? :placz::placz: ja chcem jackiiii:placz::placz: :evil_lol: święty mikołaj! Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']:placz::placz: ja chcem jackiiii:placz::placz: :evil_lol: święty mikołaj! to sobie je kup :diabloti: (nie placz dziecko, niedlugo niedziela :lol: ) hahaha choc on ! to juz sukces :eviltong: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 super te zdjęcia z nad morza :loveu::loveu::loveu: fale nie przytapiały Tosieńki?:razz: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Matusz napisał(a):super te zdjęcia z nad morza :loveu::loveu::loveu: fale nie przytapiały Tosieńki?:razz: dziekuje :loveu: przytapialy dość często ale jako pies ratownik ona miala te fale gdzieś :lol: jednego dnia najdluzej aportowala patyki 3 godziny non stop a ja juz sily (w przeciwienstwie do niej :cool1: ) nie mialam i poszlam :evil_lol: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/9895/dscf3092gx5.jpg czemu ją na wstążce uwiązałaś? :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']http://img227.imageshack.us/img227/9895/dscf3092gx5.jpg czemu ją na wstążce uwiązałaś? :evil_lol: dla szpanu :eviltong: nie no- bo im dalej od wody odchdozilam zaczynala czasami szukac zarcia :evil_lol: wiesz szybciej glodniała po takich pływackich zapędach. Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 betty_labrador napisał(a):nie no- bo im dalej od wody odchdozilam zaczynala czasami szukac zarcia :evil_lol: wiesz szybciej glodniała po takich pływackich zapędach. aaaa... rozumiem - i smycz zjadła? :p Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Justa napisał(a):aaaa... rozumiem - i smycz zjadła? :p tak tez :D a potem patyk :P Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 betty_labrador napisał(a):tak tez :D a potem patyk :P czas kupić nową słiiiiit różową smycz :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Justa napisał(a):czas kupić nową słiiiiit różową smycz :loveu::loveu::loveu::diabloti: i zapisac Tosie do różowego domku :diabloti: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 betty_labrador napisał(a):i zapisac Tosie do różowego domku :diabloti: a po co? :mdleje: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Justa napisał(a):a po co? :mdleje: bedzie tam pasowac z różową obrożą :diabloti: :) wgrywaja sie kolejne foty z nad morza :) Quote
Recommended Posts