betty_labrador Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 a potem byliśmy w Grunwaldzie na chwile :) i byl jamniorek tez :) Quote
Mudik Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale fot!!! I Tosiaczek w swoim żywiole:loveu::loveu::loveu: Labek fajny lubię takie ciemne, a Tosi rasę znali czy brali ją za laba albo cuś??? Plaża dla psów Super! Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Mudik']Ale fot!!! I Tosiaczek w swoim żywiole:loveu::loveu::loveu: Labek fajny lubię takie ciemne, a Tosi rasę znali czy brali ją za laba albo cuś??? Plaża dla psów Super! heloł :loveu: :) no Tosiaczek nareszcie mial to co lubi najbardziej-szkoda ze nie ma tego na codzien ... a tak ten labek byl fajny :) pozniej jeszcze na miescie pare razy go spotykalismy. Tez jacys wczasowicze :) a ogolnie sie nie pytali jaka rasa, ale raz dwoch facetow sie zatrzymalo i jak Tosca wskoczyla po patyk spytali czy to jest labrador retriever- to mowie ze tak retriever ale flat coated. I poszli. ;) a najczesciej jak na ulicy dzieci pytaly co to za pies to slychac bylo ze to labek, albo jakis pies :eviltong: jesli chodzi o plaże dla psów to tez sie ucieszylam ze tam byla :multi: bo sasiedzi z namiotu obok powiadomili nas o niej :) Quote
olekg89 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bo ja mam moderowane posty:) Weź olej Anze nie zna się niby szkoli klikerowo ,a jakiś wielkich sukcesów nie widać.I ma agresywnego Goldena to dla mnie już wyklucza ją z grona osób ,których można się pytać o radę:) Quote
aleb Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tak w ogóle w jakim mieście byłaś (chyba nie doczytałam), że można wchodzić z psem na plażę?:) Quote
Ela i Luna Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador'] GRUNWALD!!! Betty trzeba było wybrac się na pola Grunwaldu na inscenizację Bitwy. W tym roku była 12 lipca... Jejku jak mi się marzy tam byc... Jeszcze nigdy nie byłam, ale za dwa lata to już muszę dojechac... Betty - super fotki. Widzę że Ty i Tosca świetnie się bawiłyście :) Pozdrawiam! Quote
infers Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć:loveu: Ależ, fotek nawrzucałaś!:multi: Dużo jeszcze ich masz:razz: Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 betty_labrador napisał(a): czesc Basiu :multi: hehe no sporo zdjec wyszlo :D milego ogaldania. A no prawda ze i ja sie opaliłam :) ale wiesz ze na wystawie tez sie niezle spieklam podczas tych 3 dni :eviltong::diabloti: :loveu: B.miło się ogląda:cool3::loveu::loveu::loveu::loveu: Haha, ja do tej pory mam ślad opalenizny od koszulki z warszawskiej wystawy:evil_lol: a na tej wrześniowej będę na 100% !!! będę z Pinczerką :) i będę przez dwa dni, bo mam hotel:multi: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):I jeszcze fotki :multi: no ba :razz: ale juz chiba nie mam wiecej nowych, tzn te z Grunwaldu byly ostatnimi! choc nie wszystkie ladowalam :D np nie ładowałam takich z mama i tata etc. aleb napisał(a):Tak w ogóle w jakim mieście byłaś (chyba nie doczytałam), że można wchodzić z psem na plażę?:) czesc :multi: to była Jastarnia i kawalek dalej bylo nawet oznaczenie ze jest wejscie na plaże dla psów.. :) Matusz napisał(a):same znajome miejsca i okolice :) no nie? :cool3: moj tata byl kiedys w Grunwaldzie jak byl maly :lol: pokazywal nam fotki z tych samych miejsc :) Ela i Luna napisał(a):GRUNWALD!!! Betty trzeba było wybrac się na pola Grunwaldu na inscenizację Bitwy. W tym roku była 12 lipca... Jejku jak mi się marzy tam byc... Jeszcze nigdy nie byłam, ale za dwa lata to już muszę dojechac... Betty - super fotki. Widzę że Ty i Tosca świetnie się bawiłyście :) Pozdrawiam! czesc Elu!!!! ja tam nie wiedzialam co jest 12 lipca na tych polach bo sie tym poprostu nie interesowalam... tata nas tam zabral w celach niespodziewankowych :) tak bardzo fajnie sie bawilysmy, super to byl spedzony czas :) infers1995 napisał(a):Cześć:loveu: Ależ, fotek nawrzucałaś!:multi: Dużo jeszcze ich masz:razz: czesc :loveu: no nie? jak zwykle :eviltong: mam dzisiejsze! ale mialam zepsuty komputer i dopiero tata mi naprawil, wstawie jutro -teraz usypiam. basia bonnie napisał(a)::loveu: B.miło się ogląda:cool3::loveu::loveu::loveu::loveu: Haha, ja do tej pory mam ślad opalenizny od koszulki z warszawskiej wystawy:evil_lol: a na tej wrześniowej będę na 100% !!! będę z Pinczerką :) i będę przez dwa dni, bo mam hotel:multi: czesc Basienko!! hehe .. oh te nasze boskie opalenizny z Warszawki!! :) ale we wrzesniu juz nie bedzie takiego słońca... super ze bedziesz AZ 2 DNI!!!!!!!! :calus: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a): czesc Basienko!! hehe .. oh te nasze boskie opalenizny z Warszawki!! :) ale we wrzesniu juz nie bedzie takiego słońca... super ze bedziesz AZ 2 DNI!!!!!!!! :calus: Haha:evil_lol: warszawskie slonce:diabloti: Ale i tak we wrzesniu bedzie super:multi: Hehe no tata nam hotel załtwia:diabloti: 30km od Wawy i jeszcze po nas przyjedzie! ahh:diabloti: Ale Ty też będziesz 2 dni? :cool3::cool3::cool3: Wystawiasz wtedy Tosie? :) Quote
Ela i Luna Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc Elu!!!! ja tam nie wiedzialam co jest 12 lipca na tych polach bo sie tym poprostu nie interesowalam... Ja się tym bardzo interesuje... (jarmarki, pokazy, turnieje, walki, rzemiosło - super sprawa) :) Do pełni szczęścia brakuje mi bitwy pod Grunwaldem :lol: A wczoraj byłam na Jarmarku Średniowiecznym w Uniejowie ;) Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Ela i Luna']Ja się tym bardzo interesuje... (jarmarki, pokazy, turnieje, walki, rzemiosło - super sprawa) :) Do pełni szczęścia brakuje mi bitwy pod Grunwaldem :lol: A wczoraj byłam na Jarmarku Średniowiecznym w Uniejowie ;) ja jestem praktycznie co roku na Bitwie :) Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha:evil_lol: warszawskie slonce:diabloti: Ale i tak we wrzesniu bedzie super:multi: Hehe no tata nam hotel załtwia:diabloti: 30km od Wawy i jeszcze po nas przyjedzie! ahh:diabloti: Ale Ty też będziesz 2 dni? :cool3::cool3::cool3: Wystawiasz wtedy Tosie? :) hehehe :P to super :) :multi: fajnego masz tate!! tak bede 2 dni, przeciez mam blisko :P tez 30 km od wawy. [quote name='Ela i Luna']Ja się tym bardzo interesuje... (jarmarki, pokazy, turnieje, walki, rzemiosło - super sprawa) :) Do pełni szczęścia brakuje mi bitwy pod Grunwaldem :lol: A wczoraj byłam na Jarmarku Średniowiecznym w Uniejowie ;) :) to fajnie, kazde zainteresowanie potrzebne i ciekawe. Gdzie jest Uniejów? [quote name='SZPiLKA23']Dzien dobry :) :loveu: dobry kochanie :* [quote name='Matusz']ja jestem praktycznie co roku na Bitwie :) w sumie sie nie dziwie skoro masz blisko :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a):hehehe :P to super :) :multi: fajnego masz tate!! tak bede 2 dni, przeciez mam blisko :P tez 30 km od wawy. Haha zaplaci za mnie i za Pinczerke no i za siebie hotel (200zl):diabloti: ,inaczej bym mu żyć nie dała:evil_lol::evil_lol: hehe ja mam hotel 30km ale w druga strone, w Błoniach:lol: gdzieś tam na zachód chyba:evil_lol: ale będzie super:multi: Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha zaplaci za mnie i za Pinczerke no i za siebie hotel (200zl):diabloti: ,inaczej bym mu żyć nie dała:evil_lol::evil_lol: hehe ja mam hotel 30km ale w druga strone, w Błoniach:lol: gdzieś tam na zachód chyba:evil_lol: ale będzie super:multi: hurra hurra Basiu :) nawet moj tata nie wydalby tyle kasy na hotel dla mnie :P widzisz :) dba o Ciebie jesli moze! zdjecia z wczoraj. Ruda psina to Bella -kumpela Tosi z sasiedztwa :) Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Bella nie przepada za aparatem... Quote
Recommended Posts