basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [url]http://img145.imageshack.us/img145/197/dscf1912bn6.jpg[/url] :eek::eek2::eek::scared::eek2::eek::eek2: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']hehe mi to nie mowi wiele :P no na taka babcie o kulaskach wygladasz, jakbys mi nie powiedziala nigdy bym nie zgadla ze masz tyle lat co masz!! :lol: :buzi:[/quote] [I]jestem w szoku :shock: pójde na kuracje odmładzającą.:evil_lol: o! [/I] [QUOTE]:eek::eek2::eek::scared::eek2::eek::eek2: [/QUOTE] [I]biedna Basia, wystraszyła się jakiś dwóch dziewczynek .. - nieznanych mi:shake:[/I] Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'] [I]biedna Basia, wystraszyła się jakiś dwóch dziewczynek .. - nieznanych mi:shake:[/I][/quote] Też ich nie znam,ale normalnie mało zawału nie dostałam:crazyeye: :shock: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Też ich nie znam,ale normalnie mało zawału nie dostałam:crazyeye: :shock:[/QUOTE] czemu zawalu? bo taka fajna z was para? :cool3: :buzi: a moge jeszcze dwa z Wami wstawic? Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']czemu zawalu? bo taka fajna z was para? :cool3: :buzi: a moge jeszcze dwa z Wami wstawic?[/quote] Nie,bo mi smutno,że flata miec nie moge jeszcze:placz::placz: mozesz;) chyba ze sa bardzo kompromitujace..:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Nie,bo mi smutno,że flata miec nie moge jeszcze:placz::placz: mozesz;) chyba ze sa bardzo kompromitujace..:evil_lol:[/QUOTE] bedziesz miec, zobaczysz!!!!!! kompromitujace to ma Ola chyba jak Tosca daje Ci buzi z jezyczkiem :eviltong: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Nie,bo mi smutno,że flata miec nie moge jeszcze:placz::placz: mozesz;) chyba ze sa bardzo kompromitujace..:evil_lol:[/quote] [I]tak jak to moje twoje na leżaku?:evil_lol:[/I] [quote]kompromitujace to ma Ola [/quote] [I]o właśnie :D:D[/I] [I]wstaw wstaw :)[/I] Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']bedziesz miec, zobaczysz!!!!!! kompromitujace to ma Ola chyba jak Tosca daje Ci buzi z jezyczkiem :eviltong:[/quote] najwczesniej za rok :( cicho:diabloti: hahahh ono jest boskie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Mi.'][I]tak jak to moje twoje na leżaku?:evil_lol:[/I] [I]o właśnie :D:D[/I] [I]wstaw wstaw :)[/I][/quote] jakie Twoje moje na lezaku?:evil_lol::evil_lol: ja mam te Twoje z obroza :roflt: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'][I]tak jak to moje twoje na leżaku?:evil_lol:[/I] [I]o właśnie :D:D[/I] [I]wstaw wstaw :)[/I][/QUOTE] hehehe czy ja o czyms nie wiem? :P Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']najwczesniej za rok :( cicho:diabloti: hahahh ono jest boskie:evil_lol::evil_lol: jakie Twoje moje na lezaku?:evil_lol::evil_lol: ja mam te Twoje z obroza :roflt:[/QUOTE] a ja nie wiem kiedy drugi pies, moze za rok, moze za dwa -moze za piec :placz: ale ja nie mam tego z jezyczkiem! kto je ma? Ty Basiu? ;P a co robilyscie na lezaku? :evil_lol: to sie wymiencie obrozowo lezakowo :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']a ja nie wiem kiedy drugi pies, moze za rok, moze za dwa -moze za piec :placz: ale ja nie mam tego z jezyczkiem! kto je ma? Ty Basiu? ;P a co robilyscie na lezaku? :evil_lol: to sie wymiencie obrozowo lezakowo :diabloti:[/quote] Doczekamy sie.. doczekamy,doczekamy... Ja mam! :cool3: kurde ja chyba bylam w takim stanie ze nie pamietam:oops: serio, nie pamietam nic na lezaku!!! hahaha:evil_lol: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie'] jakie Twoje moje na lezaku?:evil_lol::evil_lol: ja mam te Twoje z obroza :roflt:[/quote] [I]w sensie, że lezysz a na tobie Tosca:evil_lol::diabloti:[/I] [I]hahahahhahaha tylko spróbuj wstawić gdziekolwiek tamto zdjęcie:roflt::roflt::roflt:[/I] [quote name='betty_labrador']hehehe czy ja o czyms nie wiem? :P[/quote] [I]trututu :siara:[/I] Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'][I]w sensie, że lezysz a na tobie Tosca:evil_lol::diabloti:[/I] [I]hahahahhahaha tylko spróbuj wstawić gdziekolwiek tamto zdjęcie:roflt::roflt::roflt:[/I] [/quote] a hahahaha:evil_lol::evil_lol: mam sprobowac?:cool3::cool3: [I]:roflt:[/I][I]:roflt: mam ich wiecej ! :diabloti:[/I] Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Doczekamy sie.. doczekamy,doczekamy... Ja mam! :cool3: kurde ja chyba bylam w takim stanie ze nie pamietam:oops: serio, nie pamietam nic na lezaku!!! hahaha:evil_lol:[/quote] [I]boze... skoro ty nie pamiętasz... to w jakim ja stanie musialam byc:evil_lol: mogłyscie mnie upilnowac nooo!:placz:[/I] Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'][I]boze... skoro ty nie pamiętasz... to w jakim ja stanie musialam byc:evil_lol: mogłyscie mnie upilnowac nooo!:placz:[/I][/quote] może mialas jakies schizy?:cool3::cool3: hahaha ja mam zdjecia pustego dworca i jeszcze zdjecie z pociagu :roflt: :roflt: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']a hahahaha:evil_lol::evil_lol: mam sprobowac?:cool3::cool3: [I]:roflt:[/I][I]:roflt: mam ich wiecej ! :diabloti:[/I][/quote] [I]przecież zdjęcia sie nie mnożą! [/I] [I]chyba :crazyeye:[/I] [I]no możesz..ewentualnie to po mojej obróbce techniczno-kosmetycznej:oops: wuahahah nienieneineie!!:shake::mad::mad:[/I] Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 HAHAHAHAHAHA jak jedna wstawi to druga tez :P tylko nie bic sie prosze! Ola TY bylas w stanie upojenia (psiego? ) :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'][I]przecież zdjęcia sie nie mnożą! [/I] [I]chyba :crazyeye:[/I] [I]no możesz..ewentualnie to po mojej obróbce techniczno-kosmetycznej:oops: wuahahah nienieneineie!!:shake::mad::mad:[/I][/quote] ale mam inne :cool3: wstawic?:cool3: i jak chcesz to Ci wysle na pw reszte tej sesji:diabloti: a zaraz przyjdzie Betty i bedzie krzyczec,że jej zawalamy galerie :( P.S. przypomnialo mi sie jak szłysmy z trybun a Ty nie sciaglas obrozy :roflt: ale niestety Betty Ci przypomniala i nie weszlas z nia na stadion:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 no bede krzyczec i nawet Was zbije :P daj mi na gg te foty! pw mam prawie zapchana, kurcze po co ja to powiedzialam!!!!! :stupid: :P ale byloby zabawnie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Aaa mamo :D Wysłać Ci te Olowe haha ? :evil_lol: Noo,spoko, nadrobimy we wrzesniu :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 dawaj wszystkie :diabloti: nadrobimy :P ale bedziesz na dwa dni? Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']może mialas jakies schizy?:cool3::cool3: hahaha ja mam zdjecia pustego dworca i jeszcze zdjecie z pociagu :roflt: :roflt:[/quote] [quote name='betty_labrador']HAHAHAHAHAHA jak jedna wstawi to druga tez :P tylko nie bic sie prosze! Ola TY bylas w stanie upojenia (psiego? ) :evil_lol:[/quote] [I]może byłam[/I] [I]kto wie:cool1:[/I] [quote name='basia bonnie']ale mam inne :cool3: wstawic?:cool3: i jak chcesz to Ci wysle na pw reszte tej sesji:diabloti: a zaraz przyjdzie Betty i bedzie krzyczec,że jej zawalamy galerie :( P.S. przypomnialo mi sie jak szłysmy z trybun a Ty nie sciaglas obrozy :roflt: ale niestety Betty Ci przypomniala i nie weszlas z nia na stadion:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I]hahahhaa wyslij mi na pw :roflt:[/I] [I]ejjj dobrze ze mi przypomniala:eviltong:![/I] [quote name='betty_labrador']no bede krzyczec i nawet Was zbije :P daj mi na gg te foty! pw mam prawie zapchana, kurcze po co ja to powiedzialam!!!!! :stupid: :P ale byloby zabawnie :diabloti:[/quote] [I]taa bardzo zabawnie:mad:jeszcze ktoś by mi po cichaczu zrobił zdjęcia i wstawił na jakiś portal dla ludzi niewyzytych:roflt:booszzz. wystapie jako mala dziewczynka z obroza z sexshopu :multi::multi:[/I] [I]kto mi zafunduje taką obrożę?:D Erga już ma:diabloti:[/I] [I]Tylko nie wysylaj Betty tych zdjęć!:diabloti:[/I] Quote
AngelsDream Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dobrej nocy! Wesołych snów! [IMG]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Niszcz/Resizeof080715_14.jpg[/IMG] Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']dawaj wszystkie :diabloti: nadrobimy :P ale bedziesz na dwa dni?[/quote] hmm:diabloti: Nie mam noclegu:-( Olaaa no moge wstawic to Twoje co Ty przerabialas? noo ono jest boskie, najwyzej potem je usune:cool3: Quote
Recommended Posts