Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Przyszłam się przywitać :)

czesc Tys :) miło mi :)

[quote name='rashelek']Widziałam, że dzisiaj jakieś superplany macie, proszę relację i jakieś fotki po powrocie :D

HEJ :) taaak, superplany sie udaly :D bylo REWELACYJNE. Zdjecia jutro dam i relacje.

[quote name='Sonka95']I jak było na Dog Orient ? :)

Super bylo! Jutro opisze.

[quote name='Ty$ka']Właśnie, zdjęcia z drogi coś mignęły mi na fejsie, ilość km też, ale czekam na pełną relację :D

:> pojawi sie :D

[quote name='Molowe']też czekam na foteczki :loveu:

jasne :)

a przed snem na szybko wrzuce najnowsze 3 foty z lasu :D

Dobrej Nocy! :) :bye:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/IMG_0120_zps2fc77530.jpg cudne :loveu:
Tizzolek to ma zawsze taki obłęd w oczach :lol:

:D oj ona to ma taki wzrok szaleńca :loveu:

[quote name='unikatowydiament']bardzo mi się podoba dziewczynka:loveu:

dzieki! i dzieki za odwiedziny :)

No to obiecana relacja z DogOrientu ktory odbył sie 24maja 2014 w sobote :D
Zaczęłiśmy bardzo wcześnie rano, bo wyjazd z Radzymina z dziewczynami(z Ola i Ania oraz psami) był o 6,50). Na miejscu bylismy ok 9, Wiec w miare przed upałem zdążyłyśmy i jakimś ogromnym tłumem :)
Sporo ludzi startowało, ale my szłyśmy grupka 6 osób. Droga przez las była zawiła , i w nowym miejscu łatwo sie zgubić -nawet z mapą- i zamiast wyznaczonych 15km zrobilysmy ok 21 :lol: Na szczescie w ten gorący dzien wiekszosc drogi prowadziła przez las , a więc w cieniu drzew, i co pewien odcinek drogi pojawialy sie na szczescie dla psów oczka wodne, których sobie poużywały - świeto psa normalnie :)
Na miejsce dotarlysmy o wyznaczonym czasie przed 17 :D ale zabraklo nam odpowiedzi na 3 pytania -dlatego nie zajęłyśmy w naszej grupie zadnego miejsca-za to dyplomy i sporo radości :D
Co do ciekawostek moge dodać że Tosca perfidnie jak nikt nie patrzył zjadła bulke z zawartością głodnej koleżance :lol:
No i że dała rade! ta 11 letnia suczka w taki upał dała rade ! :multi: jestem z niej dumna :)

No to kilka fotek z telefonu :P (niestety nie chciało mi sie dzwigac aparatu).

Ja (nie wyraźna bo nie wzięłam rutinoskorbinu :P )

Posted

[quote name='Sonka95']Ale piękne zdjęcia :loveu:

dziekuje :)

[quote name='Ty$ka']Oddajcie pogodę :(

Świetne foooty i relacja :loveu:
Uwielbiam jak psy mają język z boku i ten zawadiacki wzrok 8)

Pogoda juz dzis poszla sobie do Wad :)

Tak, wtedy widać , że psy żyją teraźniejszością :)

[quote name='rashelek']Cudowne zdjęcia i ta pogoooda :loveu:
U Was jeszcze mlecze są?! U nas już nawet dmuchawcy nie ma :P

prawda! dziekuje :)

To nie sa mlecze. To sa..nie wiem co, ale sa ciense od mleczy, delikatniejsze i ciut wyższe :)

[quote name='katik']U ciebie zawsze coś ciekawego się dzieje, psy mają tyle atrakcji. :)

Kasiu, u kazdego sie cos dzieje zawsze :) ja Ci powiem ze mam czesto tak, ze myśle- u mnie to sie nic nie dzieje ciekawego, jak inni to robia ze maja fajne sytuacje i w ogole..? a później z perspektywy czasu widze np po relacjach zdjeciowych ze jednak sie cos u mnie działo, i dzieje nadal. Fakt jest tylko taki, ze nie żyjemy tym co teraz, i ja by chciala sie tego właśnie nauczyć.
(taka refleksja na dziś).

z cyklu- miny Tizzolka :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']wiadomo że zawsze coś się dzieje,ale w tm wszystkim najważniejsze jest to,aby znaleść czas dla Naszych psów,aby były One zawsze szczęśliwe

prawda :) w końcu to my je wzięliśmy i mamy być za nie odpowiedzialni, czyli za ich szczęście :)

[quote name='Kaaasia']Piękne zdjęcia :loveu:

To się naspacerowałyście, podziwiam :smile:
Ja mam ostatnio takiego lenia że szkoda gadać.

dziekuje :)
No , ja sie tak wdrożyłam w spacerki, dodatkowo wyprowadzam ludziom psy. A lenia można pokonać poprostu początkowo wychodząc na siłe, a później to idzie :lol:

[quote name='Ty$ka']Np pewnie, że zawsze coś się dzieje ;) Tylko, że myu tego nie odczuwamy :D

http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/IMG_0222_zpsc9de7479.jpg na miejscu ofiary padłabym na zawał :D

Prawda Tysiu :) widzimy najczęściej to co u innych.

Haha , Tizzy to ma rewelacyjna mimike :D

[quote name='rashelek']Też tak mam, dopiero jak pogoda nie sprzyja i ciężko się wstrzelić w długi spacer, to człowiek docenia wcześniejsze wypady ;)
http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/IMG_0222_zpsc9de7479.jpg strach się bać :lol:

oj tak oj tak :D

haha

Nowe z niedzieli :)

• 3 weeks later...
Posted

Witaj Betty :)
Wieki mnie tutaj nie było, jakoś w ostatnim okresie jest mniej czasu, aby zawitać na dogomanię...

Tosca jak zwykle urocza i jest coraz to piękniejsza:loveu: