requiem. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kocham tego robaczka: ale uwaga Historia zaczęła się jak mój pra dziadek zakopał przed niemcami spirytus, 8 flach. Gdy szukaliśmy to nic nie znaleźliśmy i wszyscy o tym zapomnieli mówile że to bujda... Aż tu dzisiaj mój pies odkopał to!! koło 20 letniego krzaka, ale nikt nie uczył go tropić :cool3: wiem że psy tak mają ale wszyscy jesteśmy z tego dumni :lol: I z Delioska oczywiście. A pracownicy mojego taty mają radochę i piją to z colą :evil_lol: Ale ja wiem że on ma jakieś szczegulne "tropiące dziurki w nosie" co wyniuchają wszystko:lol: Ojeju jak ja go kocham i cieszę się że mam takiego psa:loveu: czy u was było coś podobnego? Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 taaa, moja stara jamniczka wybebeszyła siatki z zakupami, gdy ja zdejmowałam buty, bo wyczuła czekoladę :diabloti: Quote
diabelkowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 moze pozyczysz mi psa poweszy mi troche po osiedlu heheh ;) Quote
Agappe Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 moja Anata odnajduje tylko to co chce - przy minus 10 * C wykopała spod śniegu wielką zamarzniętą kość (lezała jakies pół metra pod śniegiem), a nie raz nie była w stanie znaleść własnej piłki :mad::mad: Quote
Ishimaru Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To w takim razie mój pies ma zepsuty nos. Czasami schowa się jej np. przysmak. "Szukaj" węszy, niucha i szuka wszędzie nie tam gdzie trzeba. Nawet jak się schowa blisko niej. Taka mała gapa z niej xD Quote
requiem. Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Niestety nie oddam go :p mam frajdę z takim pieskiem :p Quote
foxi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 wcale ci się nie dziwię, fantastyczna opowieść, mój łobuz tez strasznie węszy- niestety bywa to uciążliwe-bo po pierwsze jeszcze żadnej flaszki nie wytropił-a po drugie jak się zawącha to ruszyć z mejsca czasem nie idzie:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 jak nie oddasz to przynajmniej przyjedz z nim do mnie ;] Quote
Wisienki Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 diabelkowa napisał(a):jak nie oddasz to przynajmniej przyjedz z nim do mnie ;] ja też proszę - bo podobno mój dziadek tez zakopał jakeś flachy w ogordzie :lol: Quote
requiem. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 musicie mi powiedziec gdzie mieszkacie :D Quote
Karolajnaxx Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Moja szuka jak czegoś chce. Czasami chowałam jej na podwórku przysmaki w różne miejsca ( czasem były praktycznie niewidoczne) i mówiłam 'szukaj' a ona po chwili wszystkie odnajdywała :p Quote
Onomato-Peja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mój psiak to uwielbia ,węszy a najbardziej tam gdzie nie trzeba:diabloti: czyli w dziurach szczurzych norach itp. Ale 2 razy mi pomógł ,bo odnalazł naszego kociaka i znalazł jeżykka na którego szczekały jakieś psy:multi: Quote
requiem. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Moja szuka jak czegoś chce. Czasami chowałam jej na podwórku przysmaki w różne miejsca ( czasem były praktycznie niewidoczne) i mówiłam 'szukaj' a ona po chwili wszystkie odnajdywała :p No widzisz, a teraz nam powiedziałaś (to taki przykład) jak nauczyć komendy szukaj :cool3: No właśnie i czy nie kochane takie duże nosy :loveu: Nawet się przydają, bodajże psy na narkotyki lub ... oj nie wiem dużo jest takich rzeczy ale takie psy to warto kochać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kiedyś byłam z koleżanką i naszymi jamnisiami na spacerze na plaży (oj,teraz wiem, że nie wolno:oops:). Jej sobie biega, a mojego wcięło. Wołam, szukam i co? w Końcu wypełzła spod jakiegoś leżaka wielce się oblizując :p, dobrze, że właściciele siadki spod lezaka poszli sobie popływać, a my się biegusiem oddaliłyśmy :evil_lol:. No co, niech na drugi raz lepiej pilnują swoich kanapek. Quote
Wisienki Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cocker napisał(a):musicie mi powiedziec gdzie mieszkacie :D flachy zakonae zostały w okolicach Czestochowy,jeśli bedziesz przejazdem to zapraszam na herbatę:cool3:, albo nie bo jeszcze z twojego piesia zrobi sie anonimowy poszukiwacz alkocholu ;) Quote
requiem. Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Wisienki napisał(a):flachy zakonae zostały w okolicach Czestochowy,jeśli bedziesz przejazdem to zapraszam na herbatę:cool3:, albo nie bo jeszcze z twojego piesia zrobi sie anonimowy poszukiwacz alkocholu ;) Hehe Wiesz co nie lubię dużo słodzonej najlepiej pół łyżeczki :lol: hehe ale no nie niestety nie mieszkam w Częstochowie a na dojazd nie ma szans :lol: A tak wogóle to nie wiem jak mój piesiu "przyjmie" nowe okolicności jak to taki poszukiwacz skarbów:loveu::loveu::loveu: Quote
Goldek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jamnicze napisał(a):Kiedyś byłam z koleżanką i naszymi jamnisiami na spacerze na plaży (oj,teraz wiem, że nie wolno:oops:). Jej sobie biega, a mojego wcięło. Wołam, szukam i co? w Końcu wypełzła spod jakiegoś leżaka wielce się oblizując :p, dobrze, że właściciele siadki spod lezaka poszli sobie popływać, a my się biegusiem oddaliłyśmy :evil_lol:. No co, niech na drugi raz lepiej pilnują swoich kanapek. To dobrze że wrócił bo ja miałam podobną sytuację... Tyle że psa szukam, wołam i nic... Potem się okazalo że się przestraszył i pędem poleciał do domu:-o A ten "dom" to byliśmy na wakacjach ona tam była drugi raz w życiu, no, może trzeci NO ale to tak off:oops: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pies mojej babci- Figa wywęszyła myszkę, taką malutką :-(... Próbowalismy ją ratować.. nie wiem czy mycha przezyła, ale w każdym razie nie pozwalam już kopać ;) Quote
requiem. Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ahaaaaaaa :) jeszcze jakieś opoiwedzi ? jeste, ciekawa :D:D Quote
baffi2 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jakby twoj pies znalazl jeszcze jakies flachy to mozesz mi je przeslac :evil_lol::evil_lol: Moja sunia nie umie tropic no chyba ze jakies smaczne kąski... :P Quote
requiem. Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 To mi ja przyslij ja ją zaraz wyszkole :D :loveu: Bez przemocy oczywiście :) Quote
requiem. Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Moja szuka jak czegoś chce. Czasami chowałam jej na podwórku przysmaki w różne miejsca ( czasem były praktycznie niewidoczne) i mówiłam 'szukaj' a ona po chwili wszystkie odnajdywała :p Dużo jest Dużych nosów :cool3: Ale mało jest wielkich łepetyn :lol: Uaaa tata mowi zebym go oddała do policji a jak po nigo przyjade to bedzie mi skarpetek szukał :evil_lol: A ja tak z ciekawości, czy kundelki przyjmują do policaj? :eviltong: Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Yyyyy ... Chyba nie... Muszą to być psy szkolone od szczeniaka... :eviltong: Quote
baffi2 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cocker napisał(a):To mi ja przyslij ja ją zaraz wyszkole :D :loveu: Bez przemocy oczywiście :) Ok, to wyszkol też żeby nie warczała na inne psy :lol: Podaj adres na PW to wyslę ją kurierem :evil_lol: Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A moją wyszkol, żeby nie sikała w domu :cool3::cool3::cool3: ;) Quote
Recommended Posts