Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OMG!! A ja myślałem, że mój biedak był długo ... ( 8 miesięcy)...
Bierzcie psy ze schroniska!
To wierne i kochające zwierzęta.
Schron to nie miejsce dla psa, szczególnie dla takiego który miał dom i ludzkie stado ...

Tak wyglądał mój pies w schronie...

A tak DWA TYGODNIE później !!! (tylko nie dał sobie ostrzyc łap ;) )
Popatrzcie na diametralną zmianę w postawie i wyrazie pyska!
W schronie był apatyczny, a teraz zachowuje się jak szczeniak!

A to jest pozycja "głaskać brzucho proszę"!

Temu ON-kowi też się po 10 latach należy troche ludzkiej miłości, na starość ...

Posted

M@d napisał(a):
OMG!! A ja myślałem, że mój biedak był długo ... ( 8 miesięcy)...
Bierzcie psy ze schroniska!
To wierne i kochające zwierzęta.
Schron to nie miejsce dla psa, szczególnie dla takiego który miał dom i ludzkie stado ...

Tak wyglądał mój pies w schronie...

A tak DWA TYGODNIE później !!! (tylko nie dał sobie ostrzyc łap ;) )
Popatrzcie na diametralną zmianę w postawie i wyrazie pyska!
W schronie był apatyczny, a teraz zachowuje się jak szczeniak!

A to jest pozycja "głaskać brzucho proszę"!

Temu ON-kowi też się po 10 latach należy troche ludzkiej miłości, na starość ...

Ale odmiana...:)

Wszystkim psom należy sie szansa...:)

Posted

Ares jest od wczoraj w moim domku :)
Nie wiem kto jest bardziej szczęśliwy ja czy on :)
To taki kochany piesek grzeczny choć troszke ciagnie na spacerku ale wszystko mu wybacze :loveu: bardzo wam dziękuje że mam tak wspaniałego piesia:multi:
Jak zrobie mu zdjęcia na pewno prześle :Dog_run::dog::loveu:
A tak poza tym zaklimatyzował sie w ciągu godzinki, zjadł, poprzytulał sie, popieści i poszedł na swoje legowisko. Całą nocke przespał mimo moich obaw, tylko dwa razy wstawał i sprawdzał czy nadal jesteśmy :) Troszke bał się mojego męża, ale dzisiaj witał go radośnie. Moja córa nie posiada się ze szczęscia cały czas za nim chodzi i głaszcze, czesem go potarmosi, ale jest jeszcze malutka i nie wie że tak nie wolno. Ares znosi wszystko dzielnie, nawet powiem z radością. rano był juz na długim spacerku a popołudniu wybieramy sie do parku :) Bede na bieżąco pisać o Aresku. Pozdrawiam.

Posted

agnieszkareuter napisał(a):
Ares jest od wczoraj w moim domku :)
Nie wiem kto jest bardziej szczęśliwy ja czy on :)
To taki kochany piesek grzeczny choć troszke ciagnie na spacerku ale wszystko mu wybacze :loveu: bardzo wam dziękuje że mam tak wspaniałego piesia:multi:
Jak zrobie mu zdjęcia na pewno prześle :Dog_run::dog::loveu:
A tak poza tym zaklimatyzował sie w ciągu godzinki, zjadł, poprzytulał sie, popieści i poszedł na swoje legowisko. Całą nocke przespał mimo moich obaw, tylko dwa razy wstawał i sprawdzał czy nadal jesteśmy :) Troszke bał się mojego męża, ale dzisiaj witał go radośnie. Moja córa nie posiada się ze szczęscia cały czas za nim chodzi i głaszcze, czesem go potarmosi, ale jest jeszcze malutka i nie wie że tak nie wolno. Ares znosi wszystko dzielnie, nawet powiem z radością. rano był juz na długim spacerku a popołudniu wybieramy sie do parku :) Bede na bieżąco pisać o Aresku. Pozdrawiam.

Ciesze sie Agnieszko ze Aresik u ciebie spokojnie przenocował, troche sie obawialismy tego 4 pietra zeby mu łapy niewysiadły, alebyłyśmy dobrej myśli, masz wspaniałe dziecko ani przez chwile mu usmiech nieschodził z twarzy:) moze na Aresika:loveu:
Czekamy oczywiscie na fotki
no i pamjietaj ze on cały czas był na dworze wiec go ciągnie :)
ale sie nauczy tylko bedzie w domku pełnym milosci

pozdrawiam

Posted

Trudno mi wyrazić jak bardzo się cieszę, że ten kochany piesek ma już swój domek i to domek gdzie jest doceniony i dopieszczony. Życzę Wam, Areskowi i jego nowej Rodzinie, wiele szczęśliwych, wspólnie spędzonych lat i mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo radości :iloveyou:

Posted

Ojej, jak się cieszę, że się wreszcie udało! Bardzo się cieszę. Atos musiał się strasznie cieszyć, kiedy wreszcie po tylu latach ma właściciela! Tyle lat czekania i w końcu naczekał się swojej pani. :loveu:
Życzę powodzenia! :)

Posted

ja jakbym mogła to przygarnełabym wiecej pokrzywdzonych psiaków a tych ludzi co zgotowali im ten los :mad: potraktowałabym tak samo.
Aż krew mnie zalewa jak widzeich cierpienie :angryy:.
Na szczeście Aresik jest juz bezpieczny; to taki k0chany psiór :loveu:, grzeczny, przymilny, uroczy ,az brak mi słów. O jego los możecie być spokojni ;)Pozdrawiam serdecznie Agnieszka

Posted

oki tylko musze je najpierw zrobić :eviltong:
Na razie mam tylko kilka na komórce ale nie mam kabla usb do niej. Wiec musicie poczekać. Ostatecznie kto chce to niech poda mi numer tele to wyśle na komórke :cool3:. Inna opcja to cierpliwość :) jak tylko zrobie to zaraz wtawie na stronke:)

Posted

Na razie mam tylko kilka na komórce ale nie mam kabla usb do niej. Wiec musicie poczekać. Ostatecznie kto chce to niech poda mi numer tele to wyśle na komórke :cool3:. Inna opcja to cierpliwość :) jak tylko zrobie to zaraz wtawie na stronke:)

Posted

agnieszkareuter napisał(a):

czekamy cierpliwie
a jak Aresik ? spokojny?
dajesz rade ?
jato sie zastanawiam jak to bedzie 2 psy i dziecko :roll:

Posted

W poniedziałek bede miała kabel usb to wkleje na stronke kilka zdjęć :)
Aresik czuje sie dobrze ma siły az nadto i juz nawet wie jak trafic do domu :) moja Sandrusia cały czas za nim chodzi i robi "cacy" czasem potarmosi :)
Aresik jest spokojny ale juz widać ze czuje sie jak u siebie, jak tylko ktos idzie to szczeka i stoi koło drzwi czujnie nasłu****ąc. Tylko bardzo mało je, co mnie nieco niepokoi, ale mam nadzieje ze to minie.
Po schodach nauczył sie już chodzić i czasem to ja mam zadyszke a on szczesliwy i wogóle nie zmęczony pcha sie do domu.
Pod wieczór zawsze dostaje humorek i chce sie bawic:) domyślacie sie pewnie jak to wygląda :) ja najcześciej laduje na podłodze hihihi
Aresik chyba nie zdaje sobie sprawy jakie duze z niego psisko :dog: :)
W nocy spi spokojnie na swoim legowisku a rano czeka cierpliwie az jego pani sie pozbiera i z nim wyjdzie. Jeszcze ani razu nie zrobił w domu.
Codziennie jest 4 razy na długim spacerku i top mu chyba wystarczy :)
Pozdrawiam :loveu:

Posted

Bardzo i to bardzo sie ciesze...w końcu Ares dostał swoją życiową szanse! To niesamowite, że psiak, który nigdy nie miał domu wie jak sie w nim zachować. :) Zawsze będę Aresa dobrze wspominać:* Pozdrawiam i oby tak dalej :)