Asta17 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Schronisko to jedno,a dom drugie...na miejscu poczuł się pewnie i zmienił najwidoczniej swój stosunek do kotów. Tak często się dzieje, gdy pies zdobędzie pozycję i jest Panem w domu. Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 czekamy na fotki Aga Aresa ,sandry i kolezanki aresika Quote
agnieszkareuter Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Najnowsze zdjecia Areska sa na tej stronie http://agnieszkareuter.cooldog.pl/admin/dog_galleries/view/nasze-zdjecia Quote
Basia i Barni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 aga musze sie zarejestrowac...buuuu - a pokaz nam kolezanke wklej choc 3 zdjątka :-( Quote
agnieszkareuter Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :) Sunia jest jeszcze ze swoja mamusia i kilka razy w tygodniu ja odwedzamy Ostała sie jako ostatni szczeniaczek i pomaga w odsysaniu mleczka z maminych cycusiów :eviltong::p a tak poza tym to te maleństwo potrzbuje STRASZNIE dużo uwagi a ja pół dnia w pracy spędzam wiec czekam na urlop zeby sie nia zajać i troszeczke przyuczyc posłuszeństwa i nie siusiania do Sandry butków które sobie szczególnie upodobała nie wspomne o zabawkach Sandruski Aresik jednak jest spokojniejszy i nic nie niszczy :loveu: najsłodszy psiak na świecie Pozdrawiam P.S Co tu tak cicho? Quote
agnieszkareuter Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :Dog_run:Muszę sie wam pochwalic mam za soba kilka prób puszczania Areska bez linewki nawet pomyślnie to poszło raz tylko mi uciekł i goniłam za nim dobre 10 minut chyba zachłysnął się wolnościa! :evil_lol: Teraz jest lepiej :p Pozdrawiam was serdecznie Quote
Ewa_Nuka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jak czytam takie wspaniałe wiadomości tp humor mi się poprawia o 1000% :-)agnieszkareuter jesteś WIELKA za to że psiak znalazł u Ciebie dom. Quote
maggiejan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 agnieszkareuter napisał(a):raz tylko mi uciekł i goniłam za nim dobre 10 minut To się nazywa jogging z silną motywacją :evil_lol: Quote
agnieszkareuter Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A tam od razu wielka ja po prostu ubustwiam wszelkie stworzenia:loveu: a Aresik jest wspaniałym psiakiem o wielkim i ciepłym serduszku szkoda ze tak długo czekał na swoją szanse i szkoda ze wczesniej nie wiedziałam o istnieniu takiej stronki moze jego los potoczyłby sie inaczej:-(?? Ale wazne jest teraz jego dobro i to ze ja nie pozwole mu umrzec z głodu badz zimna :shake: i nie dam go niekomu skrzywdzic a troszkę rozrywki ozywia naszą szara codziennosc nawet jesli to ma byc pogon za nim:evil_lol: badz próba wyrwania mu zabawki od Sanderki:p To takie duze dziecko o wspaniały charakterze choc ostatnimi czasy woli powygrzewac sie w plami słońca niz uciekac ale to tez szczescie patrzec na Mysiaka i cieszyc sie tak poprostu ze jest !!:loveu:Bardzo wam dziekuje za ciepłe słowa i gdyby nie Wy nigdy nie miełabym tak wspaniałego psiurka jakim jest Aresik :calus::B-fly: Serdecznie pozdrawiam Quote
krakowianka.fr Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 zyczymy Areskowi spokojnej emerytury ! Quote
agnieszkareuter Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Odszedł nagle i niespodziewanie :( Po prostu zasnął :-( Kochamy Cie Aresku i nie zapomnimy o Tobie nigdy :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 agnieszkareuter napisał(a):Odszedł nagle i niespodziewanie :( Po prostu zasnął :-( Kochamy Cie Aresku i nie zapomnimy o Tobie nigdy :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Pani Agnieszko tak mi przykro...:( wiem,jak Pani go pokochała...Tyle Pani zrobiła dla niego, odszedł szczęśliwy...za to dziękujemy :( Quote
Asta17 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Bardzo mi przykro.:-( Aresku biegaj za TM... Quote
madzia828 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 tak mi przykro:placz::placz: Aresku [*] [*] Quote
Pianka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zasnął kochany. Aresku to dla ciebie [*] agnieszkareuter trzymaj :calus: Quote
agnieszkareuter Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dziękuje Wam że jesteście ze mną w tych ciężkich chwilach :calus: Biegaj szczęśliwy za TM nigdy mnie nie zapomnij Ariniu :placz::placz::placz::placz: Tak smutno bez ciebie mimo że pozostała Twoja koleżanka Shirka- nie jest w stanie zapełnic tej pustki jaką zosawiłeś tak niespodziewanie :-( Mam nadzieje że byłeś szczęsliwy choć przez chwilke i przepraszam że nie wyciągnęłam cie ze schronu wcześniej Kocham Cie Ariniu Odpoczywaj :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dałaś mu szczęśćie i nowe życie...więcej nie można chcieć... Quote
agnieszkareuter Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tak strasznie tęsknie Ariniu :placz::placz::placz::placz::placz: Nie umiem się przyzwyczaić już mnie nie witasz w drzwiach nie przychodzisz się popieścić :-( Nie mogę uwierzyć że Cię już nie ma :placz: Quote
maggiejan Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dobrze, że Aresik poznał smak szczęścia choć pod koniec życia... Jak to było możliwe, żeby taki wspaniały pies spędził w schronie 10 lat??? Quote
jusstyna85 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 maggiejan napisał(a):Dobrze, że Aresik poznał smak szczęścia choć pod koniec życia... Jak to było możliwe, żeby taki wspaniały pies spędził w schronie 10 lat??? Pamiętaj, że w tym samym schronisku są inne psy,które są już tam po 8,9 lat :( wczoraj odszedł Senior,który był tak bodajże 8 lat...Jemu sie nie udało ["]...Ares mial jednak dom :( Quote
agnieszkareuter Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ariniu tak tęsknie :-( nawet Sandrunia wszędzie cię szuka i pyta się o Ciebie :placz: Serduszko moje biegaj i szalej jak zawsze [''] Do zobaczenia......................................... Quote
Basia i Barni Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 agnieszka bardzo mi przykro- przy tobie spedził piekne ostatnie dni zycia po 10 latach w schronisku. Aga pamietaj o nim ciepło ,ale nie zapomnij proszę ,że jest mnóstwo psów ,które tylko czekają na nowego właściciela- może zrobisz jednemu z piesków najcudowniejszy prezent na te święta i dasz mu dom . Ares <'> Quote
agnieszkareuter Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Nigdy o tym nie zapominam :-( wiem ile tych biedactw czeka ..... boję sie że znowu tak okropnie się przywiąże ..... ale mimo wszystko szukam ..... Ariniu pamiętam :-( Quote
Recommended Posts