oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [CENTER][B]Jacuś będzie wymiotował na ręcznik-gdyby sikał będzie sikał na mnie-nie pobrudzi siedzenia, będę miec podkłady i ręczniki.[/B] [B]podnoszę :modla:o transport dla chorego psa![/B][/CENTER] Quote
GameBoy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nie da sie go wziac na reke i pojechac komunikacja miejska? Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='GameBoy'] nie da sie go wziac na reke i pojechac komunikacja miejska? [/quote] czy nie widzisz że piszę że pies wymiotuje i sika pod siebie? Quote
GameBoy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='oktawia6']czy nie widzisz że piszę że pies wymiotuje i sika pod siebie?[/quote] widze, oczywiscie, ze widze to chyba pytanie retoryczne bylo daj mu cos na wymioty, owin w cos i mozna jechac u mnie na DT bywaly same szczeniaki bardzo dlugo - teraz tez jestem bez samochodu i zawsze radzilam sobie w komunikacji miejskiej - a miewalam baaardzo duze szczeniaki, wieksze i ciezsze niz Jacek Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [CENTER][B]podnoszę...................................[/B][/CENTER] Quote
piotrek_b Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='oktawia6'][CENTER][B]podnoszę...................................[/B][/CENTER] [/quote] ja również :eviltong: Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [B]spod prawie Mokrego Ługu-Stary Rembertów na daleki Ursynów-z Ursynowa na Marysin Wawerski na próby nerkowe, z Marysina Wawerskiego z powrotem na Rembertów.[/B] [B]Sikający JAcus, oraz ślepa Viktora jako dodatkowy pasażer po sadystach (ot taki "piesek do czesania"):[/B] [B][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/983/bidaa4ve3lp5.jpg[/IMG][/B] [B]Viktoria w kagańcu-przypięta może siedziec z tyłu-stan zapalny ucha[/B] [B]oraz Liszka (w bezpiecznym transporterze)-narośl[/B] [CENTER][B]podnoszę..........................................[/B][/CENTER] Quote
halbina Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='halbina'] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: [/quote] taka ładnia laleczka gnijąca w środku jak ja musi miec równie pięknego psa-bardzo pasujemy do siebie z Viktorią z charakterów w sumie.....well teraz wygląda fantastycznie Halbino nie płacz-miała lewostronną mastektomię-wycięty nowotwór złośliwy, spondyloza, była ostro bita, straciła wzrok całkowicie prawdopodobnie po tym jak długo przebywała w ciemnościach-może piwnica-tak też potwierdził dr Garncarz-ma kilkanaście lat. Ma wątek na dogo-najbrzydszy pies z dogo sprzed 2 lat. Teraz trzepie głową i drapie uszko-śmierdzi-musi e obejrzec lekarz i zrobic wymaz-dlatego wizytę chcę połączyc. Liszka-ma narośl na wardze, która się powiększa-więc jako trzecia w transporterku by była. Viktoria miała takie oczy: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/2639/bidaa5ty2yq3.jpg[/IMG] ja mam ładne ona nie musi-wogóle nic nie musi-śpi z nami również w łóżku. jak jest zamówienie mogę wstawic fotkę jak dzisiaj wygląda taki "piesek do czesania"...... Quote
brazowa1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 moze na chwileczke zmienic tytul z prosba o transport,bo wiecej warszawiakow zobaczy. Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 to proszę: [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/5460/2hn85c8mw8.jpg[/IMG] [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/5992/tnp3290136zl2.jpg[/IMG] myślę, że się nie uda Brązowa.....jest wieczór-za późno Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Piekna wspaniała. Slicznie ja "wychodowałas":multi::multi: ps. zmien tytul. teraz jest jeszcze duzo ludków Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 zmieniłam tytuł wątku:roll: z każdego psa można zrobic łabędzia-z łabędzia można zrobic Frankenstaina podobnie jak u ludzi-w obydwie strony działa metamorfoza. Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 jak możesz Charly to podnoś wątek ja muszę z Jacentym na siku i resztę mam do wyprowadzenia. Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Warszawiacy majacy czas- Oktawia nie zajedzie sama tramwajami, autobusami itd z wymiotujacym podlotkiem i slepa sunia i jeszczy czyms małym w transporterku (?):shake::shake::shake: [B]POMOCY !!![/B] Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Podniose,a przy okazji powiem- samo zycie- czytam ten tytuł-Jacusia wypiescilas wypielegnowalas-wrocil schorowany...Nuzyca to przeciez stres...szkoda gadac. Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 podniose i ide wysikac swojego jednego alternatywnie* zdrowego zawszanca *cytat/zródlo: Maupa4 Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To ja z rana podniosę . Pomoc w transporcie do weta potrzebna !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts