Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Jacunie, Jacuniu... gdzież ten twój domek, gdzie?
Oktawio, widziałaś: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107224"][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/8743/dudusdz0.gif[/IMG][/URL]

Posted

To dobrze,bo mogłaby mu niechcący krzywdę swoim ciężarem zrobić!
Ale sądzę,że Jacuś madry i gdyby ją zobaczył,to raczej unikałby kontaktu z takim wielkoludem!

Posted

słuchajcie mam 7 psów w domu-wszytko jest na mojej głowie.

mam pytanie i poproszę o konkretną odpowiedź-ale tak szczerze-
dlaczego nikt nie ogłasza go na innych portalach adopcyjnych?

osoba, która miała go dac do GW nie zrobiła tego:angryy:-jak powtarzałam kilka stron wcześniej-bez komentarza....

kto może umieśc go na żółtych stronach w GW?

P.S. taaak wiem, wzięła tyle psów to niech się gniecie -a te co mają po 1 piesku boki sobie zrywają teraz przy kompach-fajne co?

Posted

oktawia ja od początku deklarowałam allegro, z prostej przyczyny, nie mam na chwilę obecną tyle czasu, żeby robić ogłoszenia w necie, to zajmuję bardzo dużo czasu, a ja studiuję dziennie, w dodatku w tym roku piszę pracę, pracuję po uczelni, wystawiam bazarki, muszę latać na pocztę z wysyłkami więc nie bardzo jest czas na dłuższe siedzenie przy kompie:shake:

Posted

Oktawia jutro ogłoszę Jacka, widzę zdjęcia i namiary ale tekstu chyba nie ma, przecież na dogo trzeba wszystko czarno na białym:cool1: gdyby wszysciutko było na pierwszej stronie byłoby dużo łatwiej i szybciej.

Posted

[quote name='oktawia6']Epe: Jacuś jest osobno-nie są razem;)[/quote]

:diabloti: to brzmi jakbys miala wielka chalupe w tym pięc pokoji tylko dla psow...:evil_lol::evil_lol: oraz 3 ogrzewane wypasione kojce w ogrodku

Posted

[quote name='Charly']
:diabloti: to brzmi jakbys miala wielka chalupe w tym pięc pokoji tylko dla psow...:evil_lol::evil_lol: oraz 3 ogrzewane wypasione kojce w ogrodku
[/quote]
oczywiście! ja nie wiem-założę chyba rolki by szybciej sunąc po swoich salonach bo tyle przemierzam powierzchni, że aż nogi bolą-tia....

z tego co wiem to GW do środy trzeba do godz.16:00 by ukazała się na żółtych stronach na piątek.Dzięki:lol:

Posted

[quote name='halbina']
Uwaga, [B]będzie 500 post,[/B] Jacusiu, pora już pisać sprawozdanka ze swojego domku!
[/quote]

ale masz oko:crazyeye:faktycznie!

dzisiaj dzwoniła miła młoda kobieta-studiuje, mieszka z matką i drugą studiującą siostrą-na zmianę-któraś z nich jest w domu na zmianę z rozmowy zrównoważona i spokojna-właśnie pytała się o Jacuszka! nie ma dzieci w mieszkaniu ani innych zwierząt jej porzedni piesek-znajda z ulicy w wieku szczenięcym odeszł niedawno jako kilkunastoletni staruszek, mieszkanie ponad 60 m kw-4 pokojowe.
ma zadzwonic ponownie za kilka dni-jest z Łodzi:roll:-nie ma problemu z podpisaniem umowy-może nawet samochodem po niego przyjechac-tylko sprawdzony doświadczony dogomaniak z Łodzi musiałby sprawdzic jej warunki-choc przeczucia mam dobre musi byc kontrola przedadopcyjna.

ciekawe c z tego wyjdzie:roll:.....