oktawia6 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='_beatka_'] czy dzwonił ktoś w sprawie jacusia?:roll: [/quote] NIE:shake::shake::shake: Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oj, Jacunie, Jacuniu... gdzież ten twój domek, gdzie? Oktawio, widziałaś: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107224"][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/8743/dudusdz0.gif[/IMG][/URL] Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ja nie wiem, piesek zdrowy, piękny tylko brać a ludzie się w ogóle nie interesują:shake: Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Czytałam już Halbino włąśnie przed momentem ten wątek, który mi podałaś-tragedia:shake: Quote
epe Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A jak relacje Jacunia z Suzi? Nie boi się jej? Ona taki "potwór":evil_lol: Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='epe'] A jak relacje Jacunia z Suzi? Nie boi się jej? Ona taki "potwór":evil_lol: [/quote] Epe: Jacuś jest osobno-nie są razem;) Quote
epe Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To dobrze,bo mogłaby mu niechcący krzywdę swoim ciężarem zrobić! Ale sądzę,że Jacuś madry i gdyby ją zobaczył,to raczej unikałby kontaktu z takim wielkoludem! Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Jacuszek i Suzi nadal czekają na dom-Jacuszek będzie średnio duży Suzi dużaaa:lol: Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 słuchajcie mam 7 psów w domu-wszytko jest na mojej głowie. mam pytanie i poproszę o konkretną odpowiedź-ale tak szczerze- dlaczego nikt nie ogłasza go na innych portalach adopcyjnych? osoba, która miała go dac do GW nie zrobiła tego:angryy:-jak powtarzałam kilka stron wcześniej-bez komentarza.... kto może umieśc go na żółtych stronach w GW? P.S. taaak wiem, wzięła tyle psów to niech się gniecie -a te co mają po 1 piesku boki sobie zrywają teraz przy kompach-fajne co? Quote
_beatka_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 oktawia ja od początku deklarowałam allegro, z prostej przyczyny, nie mam na chwilę obecną tyle czasu, żeby robić ogłoszenia w necie, to zajmuję bardzo dużo czasu, a ja studiuję dziennie, w dodatku w tym roku piszę pracę, pracuję po uczelni, wystawiam bazarki, muszę latać na pocztę z wysyłkami więc nie bardzo jest czas na dłuższe siedzenie przy kompie:shake: Quote
halbina Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja nie pomogę, bo sama potrzebuję pomocy w tej kwestii... :shake: Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 .............................................................................................. Quote
_beatka_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 oktawia dzwoniłam i napisałam Ci smsa o numer GW. Z tego co wiem trzeba wysłać im do środy więc nie ma za dużo czasu:cool1: Quote
pidzej Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oktawia jutro ogłoszę Jacka, widzę zdjęcia i namiary ale tekstu chyba nie ma, przecież na dogo trzeba wszystko czarno na białym:cool1: gdyby wszysciutko było na pierwszej stronie byłoby dużo łatwiej i szybciej. Quote
_beatka_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 pidzej tu masz tekst z mojego allegro [url]http://www.allegro.pl/item327125160__piekny_rozkoszny_szczeniaczek_szuka_domu_.html[/url] jest do Twojej dyspozycji;) Quote
Charly Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='oktawia6']Epe: Jacuś jest osobno-nie są razem;)[/quote] :diabloti: to brzmi jakbys miala wielka chalupe w tym pięc pokoji tylko dla psow...:evil_lol::evil_lol: oraz 3 ogrzewane wypasione kojce w ogrodku Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Charly'] :diabloti: to brzmi jakbys miala wielka chalupe w tym pięc pokoji tylko dla psow...:evil_lol::evil_lol: oraz 3 ogrzewane wypasione kojce w ogrodku [/quote] oczywiście! ja nie wiem-założę chyba rolki by szybciej sunąc po swoich salonach bo tyle przemierzam powierzchni, że aż nogi bolą-tia.... z tego co wiem to GW do środy trzeba do godz.16:00 by ukazała się na żółtych stronach na piątek.Dzięki:lol: Quote
halbina Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Uwaga, będzie 500 post, Jacusiu, pora już pisać sprawozdanka ze swojego domku! Quote
oktawia6 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='halbina'] Uwaga, [B]będzie 500 post,[/B] Jacusiu, pora już pisać sprawozdanka ze swojego domku! [/quote] ale masz oko:crazyeye:faktycznie! dzisiaj dzwoniła miła młoda kobieta-studiuje, mieszka z matką i drugą studiującą siostrą-na zmianę-któraś z nich jest w domu na zmianę z rozmowy zrównoważona i spokojna-właśnie pytała się o Jacuszka! nie ma dzieci w mieszkaniu ani innych zwierząt jej porzedni piesek-znajda z ulicy w wieku szczenięcym odeszł niedawno jako kilkunastoletni staruszek, mieszkanie ponad 60 m kw-4 pokojowe. ma zadzwonic ponownie za kilka dni-jest z Łodzi:roll:-nie ma problemu z podpisaniem umowy-może nawet samochodem po niego przyjechac-tylko sprawdzony doświadczony dogomaniak z Łodzi musiałby sprawdzic jej warunki-choc przeczucia mam dobre musi byc kontrola przedadopcyjna. ciekawe c z tego wyjdzie:roll:..... Quote
Recommended Posts