Irviers Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nic ciekawego :) Wszystkie dane ktore podalas przy rejestracji. Ja dosłałam jeszcze na maila rodowod. Quote
Guciek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='MartaReksKiwi']Mi elektroniczny formularz przyjął bez problemu zgłoszenie :) Ana gmailu rzeczywiscie potwierdzenie przychodzi do spamu. Czyli spokojnie mozna placic w pozniejszym terminie niz 31 marca i oplata nie bedzie podwyzszona? :) Nie ukrywam ze bardzo mi to na reke :evil_lol:[/QUOTE] To może i ja usunełam... :hmmmm: Jutro zadzwonię :) Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 a kto startuje na agility w Łodzi ? ;> Quote
Guciek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Przedłużyli termin zgłoszeń do 8 kwietnia :multi: Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='katik']Moja już zgłoszona i zapłacona.[/quote] to fajnie :cool3: a ja bym chciala troche osob poznac jak na kazdej wystawie :cool3: uwazajcie bede was szukac :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Guciek']Przedłużyli termin zgłoszeń do 8 kwietnia :multi:[/quote] Skąd o tym wiadomo? Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='BlackSheWolf']to fajnie :cool3: a ja bym chciala troche osob poznac jak na kazdej wystawie :cool3: uwazajcie bede was szukac :cool3:[/quote] Nie ma sprawy. Mojej Magii przyda sie spotkanie z obcymi osobami, bo chociaż w domu jest bardzo wylewna do wszystkich to na wystawach całkiem sie zmnienia i jest nieufna. :roll: A nam szykuje się długie czekanie przed wejściem na ring, bo przed nami beda amstaffy. Quote
CarmelChoco Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='panienkabubu']Skąd o tym wiadomo?[/quote] ze strony:razz:informacja rzetelna i z pierwszej ręki:D Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='katik']Nie ma sprawy. Mojej Magii przyda sie spotkanie z obcymi osobami, bo chociaż w domu jest bardzo wylewna do wszystkich to na wystawach całkiem sie zmnienia i jest nieufna. :roll: A nam szykuje się długie czekanie przed wejściem na ring, bo przed nami beda amstaffy.[/quote] ok :) no to dozobaczenia :) :cool3: Quote
KaRa_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nas też będzie można na wystawie odwiedzić, Duke jest baaardzo wylewny:evil_lol: A my pocztą wysłaliśmy zgłoszenie i będę we wtorek dzwonić pytać czy doszło;) Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A jaką stronę ma ZK Łódź? Bo ja się juz w tym gubię ... Quote
karenina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja chyba jestem slepa, moze ktos podac link do formularza zgłoszeniowego ? JUZ ZNALAZŁAM ;) Quote
Polna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a kto startuje na agility w Łodzi ? ;>[/QUOTE] Jak dobrze pójdzie, to my. :razz: Quote
pati1033 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Guciek']Pytanie do osób, które wysłały skan zgłoszenia mailem - dostaliście może potwierdzenie? W poniedziałek zadzwonie, w razie czego trzebabędzie pocztę nawiedzić :roll:[/quote] ja wysylalam mailem, w ktorym nawet prosilam o potwierdzenie- nie dostalam potwierdzenia jednak. Zadzwonilam i podobno dostali i jest ok- wiec dzwoncie :) Quote
Śnieżynka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kto mi poda stronę Łódzka i powie gdzie jest formularz zgłoszeniowy ? bo ja chcę zgłosić i nic tam nie mogę znaleźć... a czy przy przedłużonym terminie to opłaty tez są te pierwsze ?? Quote
Judit Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Śnieżynka']kto mi poda stronę Łódzka i powie gdzie jest formularz zgłoszeniowy ? bo ja chcę zgłosić i nic tam nie mogę znaleźć... a czy przy przedłużonym terminie to opłaty tez są te pierwsze ??[/quote] główna strona oddziału: [URL]http://www.fcg.com.pl/zkwp/[/URL] formularz zgłoszeniowy: [URL]http://www.fcg.com.pl/zkwp/rejestracja/[/URL] Quote
sylrwia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wystarczy wejść na stronę związku kynologicznego i tam w zakładce "Oddziały" są wszelakie dane do każdego oddziału, łącznie z adresem strony. Quote
Śnieżynka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Judit']główna strona oddziału: [URL]http://www.fcg.com.pl/zkwp/[/URL] formularz zgłoszeniowy: [URL]http://www.fcg.com.pl/zkwp/rejestracja/[/URL][/quote] :calus::calus: Bardzo ładnie dziękuję :) :calus: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Śnieżynka']kto mi poda stronę Łódzka i powie gdzie jest formularz zgłoszeniowy ? bo ja chcę zgłosić i nic tam nie mogę znaleźć... a [B]czy przy przedłużonym terminie to opłaty tez są te pierwsze ??[/B][/quote] Proszę oto odpowiedź: [quote name='panienkabubu']Na wystawie w K-cach zbierają zgłoszenia i z tego co mówiła Pani wczoraj, to zgłoszenia są do poniedziałku, ale opłata 1 termin jest aż do dnia wystawy.[/quote] ---------- [quote name='sylrwia']Wystarczy wejść na stronę związku kynologicznego i tam w zakładce "Oddziały" są wszelakie dane do każdego oddziału, łącznie z adresem strony.[/quote] Tak, wpadłam na to :evil_lol: Ale wczoraj ta stronka mi nie działała :cool3: Dzięki :loveu: Quote
Śnieżynka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 panienkabubu bo odsyłacz z wystaw jest właśnie na stronke ciągle w przebudowie, i tam nic nie mogłam znaleźć.. Quote
panienkabubu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Śnieżynka']panienkabubu bo odsyłacz z wystaw jest właśnie na stronke ciągle w przebudowie, i tam nic nie mogłam znaleźć..[/QUOTE] Ja też właśnie i stąd mój problem. Quote
panienkabubu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kto z II, VII, VIII lub IX grupy z okolic Katowic się wybiera? Albo ktoś na MP - Alanowak? Danusia? Pytanie od koleżanki - po jakim czasie dostajecie maila z Łodzi, z potwierdzeniem? Quote
Recommended Posts