Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabryjella napisał(a):
Z pokrzywy, na włosy podobno dobra, linieję jak owczarek, jeszcze trochę i łysa będę :placz:

jedz witaminy na włosy i paznokcie
na łeb 2 żółtka nafte kosmetyczną i jak suche włosy tzn np kręcone to wystarczy jak tłuste to pół cytryny wycisnąć wymemlać wszystko razen i na łbie położyć potem folię i ręcznik żeby było ciepło tak z godzinkę pobiegac w pięknym turbanie i potem obowiązkowo umyć łeb a robić taki kompres dobrze jest ze dwa razy w tygodniu:eviltong:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez z tych leniwych. Nie chciałoby mi się, systematycznośc mnie zabija.

Cieszę się, że mała lepiej. Niech tylko wyjdzie na ludzi, to się po nią kolejka ustawi!

Posted

Gabi, ja razem z Yodą przez dwa miesiące łykałam tran z wiesiołkiem. Brązowa mi powiedziała, że to na sierść dobre. Ja stwierdzam, że na ludzkie kudły też pomaga.

Posted

kaerjot napisał(a):
Gabi, ja razem z Yodą przez dwa miesiące łykałam tran z wiesiołkiem. Brązowa mi powiedziała, że to na sierść dobre. Ja stwierdzam, że na ludzkie kudły też pomaga.

a brazowa to wie,od farmaceutki z psiarskim zacięciem.

• 2 weeks later...
Posted

Gabryjella napisał(a):
Jak z sunią, spokojniejsza już ?

spokojniejsza taak,aczkolwiek ona mi sie nieodparcie kojarzy
z Beksa-Czarnula,tylko gorsza...
Chyba slowa spokoj mozna w ogole nie uzywac w odniesieniu do tej suki.

Miala wlaściciela-debila,sam ja przyprowadzil,chciał oddac,bo dzieci nie lubi (ja jego dzieci tez bym pewnie nie lubiła).Spoza Sopotu,wiec go poproszono o odwiezienie na Kokoszki. Własciciel-debil,przywiazal swojego psa do płotu i uciekł.I jak ta suka ma byc normalna,skoro z takimi ludzmi sie wychowywała????

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tak daleko spadła, że o niej zapomniałam. Brazowa a jak to z nią jest jak już kogoś pozna?
Np. Ty mozesz spokojnie ją głaskać? Ona tak tylko straszy na pierwszy rzut?

Posted

Kasia25 napisał(a):
Tak daleko spadła, że o niej zapomniałam. Brazowa a jak to z nią jest jak już kogoś pozna?
Np. Ty mozesz spokojnie ją głaskać? Ona tak tylko straszy na pierwszy rzut?

wiesz,trudno mi ja komus proponowac...Suka wymaga spokojnego czlowieka,swiadomego,ze suka jest znerwicowana i po prostu agresywna.Mozna ja glaskac,chetnie bierze groszki.Ale-poruszamy sie przy niej bardzo powoli,ciagle ja majac jednak na oku,bo ona z tych,co ucapi za lydke,gdy sie odwrocisz.Agresywny tchorz i za grosz slodyczy,ktora moze kogos zauroczyc.

Posted

Gabryjella napisał(a):
Może by tytuł zmienić ? Na jakiś bardziej zachęcający i aktualny, chyba że trzymacie tą suczynę przywiązaną do płotu :razz:

hehhehehehehehhehehehe:evil_lol:

prosze o propozycje.Moze:jej jedyna zaleta jest to,ze została wysterylizowana? :roll:

• 2 weeks later...