olenka_f Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gabryjella napisał(a):Z pokrzywy, na włosy podobno dobra, linieję jak owczarek, jeszcze trochę i łysa będę :placz: jedz witaminy na włosy i paznokcie na łeb 2 żółtka nafte kosmetyczną i jak suche włosy tzn np kręcone to wystarczy jak tłuste to pół cytryny wycisnąć wymemlać wszystko razen i na łbie położyć potem folię i ręcznik żeby było ciepło tak z godzinkę pobiegac w pięknym turbanie i potem obowiązkowo umyć łeb a robić taki kompres dobrze jest ze dwa razy w tygodniu:eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 tyle zachodu,trudno,bede lysa. Suczka troche ochłoneła,odpuscila.Nadal jakos jej nie ufam,bo z histerykami trzeba ostroznie,ale juz zdecydowanie lepiej :) Quote
akucha Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja tez z tych leniwych. Nie chciałoby mi się, systematycznośc mnie zabija. Cieszę się, że mała lepiej. Niech tylko wyjdzie na ludzi, to się po nią kolejka ustawi! Quote
Kasia25 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Długie masz te włosy Gabi? Bo im dłuzszy tym lepiej z dywanu się je zbiera, to tak na pocieszenie. Też , kiedyś łysiałam to wiem. Biedaku, pokaż się. Quote
kaerjot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Gabi, ja razem z Yodą przez dwa miesiące łykałam tran z wiesiołkiem. Brązowa mi powiedziała, że to na sierść dobre. Ja stwierdzam, że na ludzkie kudły też pomaga. Quote
brazowa1 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 kaerjot napisał(a):Gabi, ja razem z Yodą przez dwa miesiące łykałam tran z wiesiołkiem. Brązowa mi powiedziała, że to na sierść dobre. Ja stwierdzam, że na ludzkie kudły też pomaga. a brazowa to wie,od farmaceutki z psiarskim zacięciem. Quote
brazowa1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Gabryjella napisał(a):Jak z sunią, spokojniejsza już ? spokojniejsza taak,aczkolwiek ona mi sie nieodparcie kojarzy z Beksa-Czarnula,tylko gorsza... Chyba slowa spokoj mozna w ogole nie uzywac w odniesieniu do tej suki. Miala wlaściciela-debila,sam ja przyprowadzil,chciał oddac,bo dzieci nie lubi (ja jego dzieci tez bym pewnie nie lubiła).Spoza Sopotu,wiec go poproszono o odwiezienie na Kokoszki. Własciciel-debil,przywiazal swojego psa do płotu i uciekł.I jak ta suka ma byc normalna,skoro z takimi ludzmi sie wychowywała???? Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Uspokoiła się? Odwiązaliście od płotu? Jest tu kto? Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 no jestem.Ciezko oglaszac taka wscieklizne,no.... Suka nazywa sie Kara i zachowuje sie kiepsko.Wsciekle rzuca sie na kraty,pokazuje komplet zębow.Ciezko bedzie. Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak daleko spadła, że o niej zapomniałam. Brazowa a jak to z nią jest jak już kogoś pozna? Np. Ty mozesz spokojnie ją głaskać? Ona tak tylko straszy na pierwszy rzut? Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kasia25 napisał(a):Tak daleko spadła, że o niej zapomniałam. Brazowa a jak to z nią jest jak już kogoś pozna? Np. Ty mozesz spokojnie ją głaskać? Ona tak tylko straszy na pierwszy rzut? wiesz,trudno mi ja komus proponowac...Suka wymaga spokojnego czlowieka,swiadomego,ze suka jest znerwicowana i po prostu agresywna.Mozna ja glaskac,chetnie bierze groszki.Ale-poruszamy sie przy niej bardzo powoli,ciagle ja majac jednak na oku,bo ona z tych,co ucapi za lydke,gdy sie odwrocisz.Agresywny tchorz i za grosz slodyczy,ktora moze kogos zauroczyc. Quote
brazowa1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 nie,no ona nie jest potworem i pewnie jakis dom,co chce szczekacza ogrodowego,bedzie z niej zadowolony.Ale-ja nie chce wziac na siebie polecania Kary ludziom. Quote
brazowa1 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 w niedziele betbet wplacila pieniazki na sterylke Kary Quote
brazowa1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 pewnie nie uspokoi,ale fajnie,ze dzis zostaal ciachnieta :) lzej czlowiekowi od razu,prawda?:cool3: Quote
Betbet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a to taaa gangrena. a ja wlasnie nie wiedziałam co ciachałam. biedna sunia...taka wredna jest no:/ Quote
brazowa1 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Kara bo czarna,jak kary kon....tak sie staram o niej myslec ;) Quote
brazowa1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Gabryjella napisał(a):Może by tytuł zmienić ? Na jakiś bardziej zachęcający i aktualny, chyba że trzymacie tą suczynę przywiązaną do płotu :razz: hehhehehehehehhehehehe:evil_lol: prosze o propozycje.Moze:jej jedyna zaleta jest to,ze została wysterylizowana? :roll: Quote
akucha Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Przecież bez szefowej tytułu nie zmienisz, mamy czas, na myślenie :evil_lol: Quote
Recommended Posts