Kasia25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dzisiaj prywiązana do płotu, to sunia przecież jest:p Quote
brazowa1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 to jaki dac tytul? bo ja nic nie wymysle sensowanego-nie lubie psow agresywnych ze strachu i ciezko mi pozytywnie je przedstawiac,bo sama bym takiego nie chciala :oops::roll: ok,wiem,wiem,skasuje.... Quote
brazowa1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ona do wolontariuszy,pracownikow jest OK...tylko co z tego,skoro prezentuje sie ludziom jak wariatka.Boje sie,ze jezeli ktos ja wezmie do towarzystwa to wymieknie.Jezeli ktos ja wezmie do domu,ale bedzie sie miala realizowac jako stroz-bylby bardzo z suki zadowolony,a ona takze,ze moze za pełna aprobata wlasciciela drzec sie na wszystko,co zyje. . Quote
akucha Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ładna sunia, może jeszcze się wyciszy.... szkoda, żeby w schroonie siedziała. Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 nie wyciszy :shake: Bedzie zawsze strozowac jak wariatka. Quote
akucha Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czego ryczysz? A czy to ona jedna? Myslę, że ona się urodą obroni, będzie dobrze! Quote
brazowa1 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 akucha napisał(a):Podnoszę sobie... a to coś pomaga? Quote
akucha Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Zawsze istnieje szansa, że ktos oko zawiesi :cool3: Quote
brazowa1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 brzydka tak,ze nic jej nie pomoze.... Quote
brazowa1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 ale jej sie nie da pokochac!!!bo brzydka i paskudna z charakteru! Quote
brazowa1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 ma jeden ogromny plus-jest po sterylizacji:) :) :) :) dzieki Dogomaniakom!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='brazowa1']ale jej sie nie da pokochac!!!bo brzydka i paskudna z charakteru![/quote] ...Kiedy weszlam do schronu,,jakies paskudstwo mnie oszczekalo,,,nie zwrocilm na nia uwagi,,Potem chcialam odwiedzic puchtki z przed biura i,,,,sie zakochalam,,,, Kara jest przecudowna,,,przypomina mi Czarna z wygladu i Babe Jage z charakteru,gdyz uwielbia sie bawic,,ma mnustwo energi!!!Jej najlepsza zabawa to zwijanie sie w klebek i skakanie w rece ,,potrafilam sie z nia tak bawic az do mojego i jej wyczerpania,,,ale oprocz zabaw potrafi siedziec ze mna na budzie i tulic sie ,domagajac sie pieszczot(nie staje sie nawet agresywna w stosunku do psa ktory do nas podchodzil) ,,Co do spacerow,,to chodzi ladnie choc udaje glucha,,i czasem probuje zboczyc z drogi,,ale ogolnie deliktnie i bezproblemowo chodzi przy nodze,,, Przy ludzich tez w porzadku,,pelna kulturka,,potrafi jak zajac siedziec na tylnich nogach i zagladac ,,co sie dzieje za uniwerkiem:) ....Mysle ze to w zupelnosci pies do mieszkania ,,dla mlodych ludzi ,,,ona jest jak szczeniak,,,,z jednym wyjatkiem,,potrafi szczekac jak ktos sie paleta po jej terenie,,, Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mysle ze na poczatku mogla byc okropna,,,pewnie panikowala,,,bo jak mowie jest jak szczeniak,,,ale jak sie jej tak blizej przyjzec to jest madra i myslaca suczka,,,taka twarda babka ,,,Fakt faktem ,,ze nie robi dobrego wrazenia na odwiedzajacych schron,,bo wyglda jak puchaty agresor,,ale taki nie jest,,,,uwielbia mietolic reke w pysku ,,ale robi to z wielka delikatnoscia po czym przechodzi do lizania,,,,po prostu pokochalam ja,,,,,ale wiem ze nie bedzie latwo,,,,bo wrazenie piersze kogos kto jej nie zna,,,,,glupi ,spaniokowany i agresywny pies(tak sadza odwiedzajacy) ....w schronie mamy teraz mlodziutka mala suczenke,,,rzucala sie nie milosiernie,,,dawno tak pelnego uzebienia nie widzilam,,,,ale okazala sie tez mila suczka,,,,tylko wystrszona Quote
brazowa1 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 No i cała wiewiorka:) No,jak ona przypomina Babe Jage,to sobie pomyslcie,to to byl za kawał gnojka,skoro takie imie suka dostała. Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mysle ze jako pies do pilnowani sie nie nadaje,,bo to po prostu pies do kochania,,,no choc dzwonka miec nie trzeba i lancucha na drzwiach bo kara wszystko zalatwi ,,ale tak delikatnie,,i glosno!!! ....Serio,,,gdyby nie jej wyglad,,,pewnie nie zwrocilabym n nia uwagi,,,bo tez myslalam ,,ze z glupkami i histerykmi sie nie zadaje,,,, No ale kazda potwora znajdzie swojego amatora:) Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No i Baba Jaga poszla do domu,,i mysle ze se swoimi swirami sie dogaduje !!!Pewnie jest jedyna normalna w rodzinie,,, Tez i tak bedzie z KarA!!!Bo to na pozor madra babka!!! ...... Quote
brazowa1 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 :eviltong: Baba Jaga poszla do pilnowania,potem facet przyszedl z podziekowaniem,ze takiego psa mu sie dobrało :eviltong: a wszyscy zrobili UFFFFFFFF,jak ja ze schroniska wyprowadził:) Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Szczerze,,,nie wiem co ludzie chciali od baby jagi,,,,,to super pies,,,ja i lidka ja uwielbialysmy,,, Ale kara jest o wiele bardziej socjalna,,,i bez problemu jest ja wziasc na spacer!!Z jaga to musialam kombinowac jk glupia:) Quote
brazowa1 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 tak-Kara jest o wiele latwiejsza od baby jagi,no i tez mniejsza. Wiewiorko,napisz prosze tekst do ogloszeń dla Kary. Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 cos tam maznac moze i postaram sie,,,Ale sama wiesz ,,,ja nie bylam z nia od poczatku,,a mysle ze trzeba napisac wszystko,,,rowniez o tym jaka byla toz po przyjsciu do schroniska,,bo moze moje spostrzezenia nie beda miarodajne!!!Ja bylam tylko 5 tyg,,,,w schronie,,,, J ja uwielbiam,,,, Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 oNA Bardzo mocno przypomina mi ,suczke mojej znajomej(wygladaja nawet podobnie),niby to sie pokazuje czasem jaka to ona twarda i obronna ,,a w rzeczywistosci to tylko glupie przechwalanki i jak ktos to zauwazy to wymieka!!!ona nawet nie ma najmniejszej kszty agresywnosci w sobie!!!to duzy szczeniak,,,serio!!!! Najlepsze sa zabawy z nia....uwielbialam sie z nia przekomarzac a potem razem juz siedzialysmy wtulone i zmeczone na budzie!!!! Rozumiem ja ,,ze z poczatku mogla reagowac agresywnoscia i histeria,,,ale taki to typ ps,,(jak szczeniak) ,,,,Mysle ze powinna znalesc szybko do,,,bo jest piekna i kochana( wiem ze mam upodobnia do dziwnych psow,,ale ona taka nie jest,,to milusna puchta kula pelna energi) Quote
wiewiora1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mloda do gory!!!!Mam nadzieje ,ze teraz to chociaz lidzia cie meczy!!!bo ty to lubisz:evil_lol: Quote
Recommended Posts