ciapuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104306"][IMG]http://images33.fotosik.pl/117/caa6cfd52f32499c.jpg[/IMG][/URL] Quote
Azir Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [B]Luka[/B], to z Tobą koresponduję na allegro? :). Jak już wspomniałam, to na razie nic pewnego, ale jakaś szansa jest :). Quote
Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Luka, dałam dzisiaj ogłoszenie o Kaziku do wyborczej - może coś się w końcu ruszy z tymi naszymi Azorkowcami :roll: Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Azir'][B]Luka[/B], to z Tobą koresponduję na allegro? :). Jak już wspomniałam, to na razie nic pewnego, ale jakaś szansa jest :).[/quote] ze mna, ze mna - pracuj nad znajomą bo Kazik wart jest tego by ktos go polubił. Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Ziutka']Luka, dałam dzisiaj ogłoszenie o Kaziku do wyborczej - może coś się w końcu ruszy z tymi naszymi Azorkowcami :roll:[/quote] a żebyś wiedziała jaką ja mam nadzieję :shake: Quote
epe Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Trzymam kciuki za Kazika bo cudny z niego pies,a jako ONek prawie to powinien mieć kogo kochać i pilnować- szybko!!!! Quote
foxi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 słodki misiak z niego wiec domek musi się trafić Quote
luka1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 och, faktycznie to słodki misiek. Przytulak wyglądający jak onek, a mniejszy. Ma to kolosalne znaczenie, bo zajmuje mniej miejsca w łóżku. Quote
Marka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Byliśmy dzisiaj w schronisku i mój TZ wziął Kazika na długi spacer - Kazik był przeszczęśliwy, a mój TZ pod wrażeniem usposobienia tego psa - Kazik to świetny materiał na wspaniałego przyjaciela po prostu :p PS. TZ twierdzi, że Kazik zachowuje się jak owczarek australijski - cokolwiek by to nie znaczyło ;-) Quote
luka1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kazio ma trzech obserwatorów - czy były jakieś telefony, przeciez nie mozna tak tylko sie gapić. Quote
foxi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 właśnie - bo to niegrzecznie;), psa trzeba do domku wziać i tam sie na niego gapić do woli:razz:, a nie tak ukradkiem Quote
luka1 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 jednego gapia wywiało. ach te wichury :shake: Quote
Ziutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='luka1']jednego gapia wywiało.[B][COLOR=Red] ach te wichury [/COLOR][/B]:shake:[/quote] A daj ciotka spokój - co chwila światła nie było u mnie :angryy: Zafajdana wiocha :mad: Więc ten gap też pewnie na jakiejś wiosce śmiesznej mieszka :evil_lol: Quote
luka1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kazik jest prawdziwym unikatem wśród psiego społeczeństwa. Nie może tylko trafić na swojego człowieka - widocznie też niezwykłego. Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czy Ciebie psiaku to ktoś wypatrzy :cool1: Quote
Aggie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no i tu też mnie ściągnęły... i co ja mam powiedziec biedna... no BOSKI jest..... :lol: i co ze po wypadku... moj Zoran biodra nie ma (dysplazja sie klania) i szaleje jak nawiedzony, a Rafi tyz z dysplazja i spondyloza - miało byc gorzej wg weta a jest .. lepiej.... tylko wiary i samozaparcia troszke trzeba... psów cudnych tyle, szkoda że ludzi z "cudnymi" charakterami mniej... :cool1: Quote
Marka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kaziczek też jest niezwykle sprawny - pamiętam, że kiedy patrzyłam na niego kilka dni po operacji to zadawałam sobie pytanie "[I]i po co tak męczyć tego biednego psa - przecież on nigdy nie wstanie...[/I]" - ale na szczęście okazało się, że się bardzo myliłam - teraz Kazik biega, nawet podskakuje na tylnych łapach :multi: (tak mnie witał przy ostatnim spotkaniu :lol:), czasem tylko go "bujnie" przy zbyt ostrym zakręcie ;) Ale najbardziej zachwycająca jest jego miłość do ludzi - on każdego człowieka wita tak jak swojego ukochanego pana po długiej rozłące :loveu: To naprawdę kochany psiak. Quote
epe Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Podnoszę Kazika,bo to śliczny i wspaniały pies! Jeśli znajdzie się domek mogę zaświadczyć,że kalectwo naprawdę w niczym psu nie przeszkadza! A jeśli komuś przeszkadza,to nie nadaje się na właściciela tego wspaniałego psa! Quote
luka1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kazik nie jest kaleką - jest sprawny i cudowny. Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='luka1']Kaziczku dlaczego tylko sie na ciebie patrzą czy nie wiedzą że chcesz do domu?[/quote] I dlaczego nikt nie dzwoni :placz: :placz: :placz: Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 wznowiłam allegro, ciekawe czy obserwtorzy wrócą? Quote
Recommended Posts