Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Azir'][B]Luka[/B], to z Tobą koresponduję na allegro? :). Jak już wspomniałam, to na razie nic pewnego, ale jakaś szansa jest :).[/quote]

ze mna, ze mna - pracuj nad znajomą bo Kazik wart jest tego by ktos go polubił.

Posted

[quote name='Ziutka']Luka, dałam dzisiaj ogłoszenie o Kaziku do wyborczej - może coś się w końcu ruszy z tymi naszymi Azorkowcami :roll:[/quote]

a żebyś wiedziała jaką ja mam nadzieję :shake:

Posted

Byliśmy dzisiaj w schronisku i mój TZ wziął Kazika na długi spacer - Kazik był przeszczęśliwy, a mój TZ pod wrażeniem usposobienia tego psa - Kazik to świetny materiał na wspaniałego przyjaciela po prostu :p

PS. TZ twierdzi, że Kazik zachowuje się jak owczarek australijski - cokolwiek by to nie znaczyło ;-)

Posted

[quote name='luka1']jednego gapia wywiało.[B][COLOR=Red] ach te wichury [/COLOR][/B]:shake:[/quote]
A daj ciotka spokój - co chwila światła nie było u mnie :angryy:
Zafajdana wiocha :mad:
Więc ten gap też pewnie na jakiejś wiosce śmiesznej mieszka :evil_lol:

Posted

no i tu też mnie ściągnęły... i co ja mam powiedziec biedna... no BOSKI jest..... :lol: i co ze po wypadku... moj Zoran biodra nie ma (dysplazja sie klania) i szaleje jak nawiedzony, a Rafi tyz z dysplazja i spondyloza - miało byc gorzej wg weta a jest .. lepiej.... tylko wiary i samozaparcia troszke trzeba...
psów cudnych tyle, szkoda że ludzi z "cudnymi" charakterami mniej... :cool1:

Posted

Kaziczek też jest niezwykle sprawny - pamiętam, że kiedy patrzyłam na niego kilka dni po operacji to zadawałam sobie pytanie "[I]i po co tak męczyć tego biednego psa - przecież on nigdy nie wstanie...[/I]" - ale na szczęście okazało się, że się bardzo myliłam - teraz Kazik biega, nawet podskakuje na tylnych łapach :multi: (tak mnie witał przy ostatnim spotkaniu :lol:), czasem tylko go "bujnie" przy zbyt ostrym zakręcie ;)

Ale najbardziej zachwycająca jest jego miłość do ludzi - on każdego człowieka wita tak jak swojego ukochanego pana po długiej rozłące :loveu:
To naprawdę kochany psiak.

Posted

Podnoszę Kazika,bo to śliczny i wspaniały pies!
Jeśli znajdzie się domek mogę zaświadczyć,że kalectwo naprawdę w niczym psu nie przeszkadza!
A jeśli komuś przeszkadza,to nie nadaje się na właściciela tego wspaniałego psa!

Posted

[quote name='luka1']Kaziczku dlaczego tylko sie na ciebie patrzą czy nie wiedzą że chcesz do domu?[/quote]
I dlaczego nikt nie dzwoni :placz: :placz: :placz: