Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 luka1 napisał(a):jutro remanent szczeniaków! Właśnie remanent trwa :cool3: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 co tu liczyć. Szczeniaki sa niedożywione. Dostaja sucha karme z którą nie bardzo wiedzą co robić. Są chudziutkie i takie pokurczone. Na moj rozum maja niedbór witamin. Trzy szczeniaki wczoraj odeszły- podobno same. Dwa kolejne sa odizolowane bo sie nie czują najlepiej - co dalej? Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='luka1']co tu liczyć. Szczeniaki sa niedożywione. Dostaja sucha karme z którą nie bardzo wiedzą co robić. Są chudziutkie i takie pokurczone. Na moj rozum maja niedbór witamin. Trzy szczeniaki wczoraj odeszły- podobno same. Dwa kolejne sa odizolowane bo sie nie czują najlepiej - co dalej? Odejdą wszystkie jak tak dalej będzie :shake: to nie są warunki dla szczeniaków. One są w boksie ? Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 oczywiście że w boksie. Co powinny jeść szczeniaki> Ja juz tak dawno nie miałam do czynienia z maluchami. Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 luka1 napisał(a):oczywiście że w boksie. No to piknie, piknie - a taki ziąb :cool1: luka1 napisał(a): Co powinny jeść szczeniaki> Ja juz tak dawno nie miałam do czynienia z maluchami. A to GameBoy powinna się wypowiedzieć, Ona szczeniakowa mamka jest :cool3: Quote
GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 macie foty tych szczeniakow? jak maluchy sa zdrowe to moga jesc same suche i nic im nie bedzie chociaz pewnie wolalyby gotowne... Ziutek bedziesz u mnie w czwartek? dalabym Ci witaminy dla maluchow Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 GameBoy napisał(a): chociaz pewnie wolalyby gotowne... I nie mieszkać w mokrym boksie na dworze przy tej temperaturze :shake: ehh... GameBoy napisał(a): Ziutek bedziesz u mnie w czwartek? dalabym Ci witaminy dla maluchow Na 99% będę :cool3: Quote
GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 macie foty tych malcow? da sie je wyciagnac ew czy nie ciotka od smordka Hexa ma pchly :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 GameBoy napisał(a):macie foty tych malcow? da sie je wyciagnac ew czy nie LUKA ??? mamy ??? :evil_lol: GameBoy napisał(a): ciotka od smordka Hexa ma pchly :evil_lol: No cudownie, cudownie :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 balkonu nie sprzatam poki nie przyjedziesz - zobaczysz co tam jest :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 no nie bardzo. Trzeba zrobic pojedyńcze, kazdemu osobno. A ten maleńki biał nie przeżył. Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Q:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: A może jakaś Ciotka zrobi Allegro????? One zginą jeden po drugim:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Talcott']Q:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: A może jakaś Ciotka zrobi Allegro????? One zginą jeden po drugim:placz::placz::placz::placz::placz: GameBoy chce im zrobić allegro ale cioteczka Luka musi fotaski zapodać :cool3: Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Sklonować Lukę !!!! Koniecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 pewnie, przeciez mozna mowic dzwoniacym, ze jest oplata w schronie 50 zl do zwrotu przy adopcji trzeba dac im szanse na zycie Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No co Ty to będą topić w wiadrze tfu Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Talcott napisał(a):No co Ty to będą topić w wiadrze tfu ????????????????????????? Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 !!!!!!!!!!!!!! A co mało to takich " fajnych" to skąd te psy w schroniskach!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dzisiaj pod bramą schroniska Rafał znalazł reklamówkę a w niej ??? SUKA Z TRZEMA SZCZENIAKAMI :shake: Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Talcott napisał(a):!!!!!!!!!!!!!! A co mało to takich " fajnych" to skąd te psy w schroniskach!!!!!!!! nie rozumiem kontekstu Twojej wypowiedzi :shake: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Ziutka']Dzisiaj pod bramą schroniska Rafał znalazł reklamówkę a w niej ??? SUKA Z TRZEMA SZCZENIAKAMI :shake: O Matko :-(:-(:-( Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :angryy::angryy::angryy:Q To niech ktoś powie że " człowiek to brzmi dumnie"Tfu! Żyją????? Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Żyją, siedza z mamą w kwarantannie i nawet słomy do budki dostały. Sunia podobno malutka więc i maluchy nie będą chyba duże. Nie zdążyłam dzis dojechać ale jak wpadnę do schronu to wam pokażę Quote
Recommended Posts