Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
ten watek jest lekko bez sensu, naprawde, bez urazy, nie traktuj tego Luka personalnie ale przeczytaj go bedziesz wiedziala o czym mowie

masz racje - nie umię ciagnąć tego watku. Nie umie zdobyc zdjęć szczeniaków, które ciagle sie zmieniaja bo jedne przyjeżdżja a drugie zdychaja. Musiałabym tam byc kazdego dnia a nie raz , dwa razy w tygodniu, - a własciwie wydaje mi sie że nie daje juz sobie rady.:mdleje:

Posted

przyznaję - szczeniaki nie są moją najlepszą stroną. Nie potrafię ich ogarnąć. W gromadzie wszystkie wydają sie jednakowa. Musze zwalić wątek szczenięcy na Karoline. Ona potrafi je ogarnąć - jak nie wiem ale wychodzi z nimi na spacery i wraca z taką sama ilością. Mnie dwa szczeniaki potrafią zamotać.

Posted

ja nie :shake:
to Marka z TZem (albo sam TZ) robili tą stronę i może oni mogliby coś zrobić, ale Marka sprawdzała i nie widzi tam żadnego wirusa czy trojana :roll:

Posted

[quote name='asiamm']ja nie :shake:
to Marka z TZem (albo sam TZ) robili tą stronę i może oni mogliby coś zrobić, ale Marka sprawdzała i nie widzi tam żadnego wirusa czy trojana :roll:

A na jakim serwerze jest strona? Bo prv nie jest serwerem jest tylko aliasem.
Bywa różnie, Jeżeli serwer jest na linuksie a wirus to exe'k to nie ma sie co bać. Możesz ściągnąć zainfekowany plik, odwirusować i wgrać na nowo ;-).

Może też zaistniała taka sytuacja:
Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków!
na przykład:

Witryna gimnazjumgalczewo.com.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa. Tego rodzaju witryny mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system. Niektóre szkodliwe witryny celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich to witryny, na które nastąpiło włamanie.
Można też zmienić serwer lub napisać do administratora serwera o przeskanowanie plików. Ale ja bym i tak zaczęła od zrzucenia wszystkiego z serwera, przeskanowania i sprawdzenia i to z 2-3 antyvirusami. Niekoniecznie na ich kompie.

a na dzisiaj: