luka1 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Ech , juz na poczatku życia schronisko. Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
asiamm Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 luka, może wrzuć do pierwszego postu aktualne szczeniory jeśli masz foty. to i na Azorku bym uaktualniła :roll: Quote
luka1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 nie mam aktualnych fotek - tam ciagle cos ubywa (nie koniecznie do domu) Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ten watek jest lekko bez sensu, naprawde, bez urazy, nie traktuj tego Luka personalnie ale przeczytaj go bedziesz wiedziala o czym mowie Quote
luka1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GameBoy napisał(a):ten watek jest lekko bez sensu, naprawde, bez urazy, nie traktuj tego Luka personalnie ale przeczytaj go bedziesz wiedziala o czym mowie masz racje - nie umię ciagnąć tego watku. Nie umie zdobyc zdjęć szczeniaków, które ciagle sie zmieniaja bo jedne przyjeżdżja a drugie zdychaja. Musiałabym tam byc kazdego dnia a nie raz , dwa razy w tygodniu, - a własciwie wydaje mi sie że nie daje juz sobie rady.:mdleje: Quote
GameBoy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 nie ma jak oglaszac maluchow, nie ma jak ich wyciagac, nie wiadomo czy zdrowe czy chore, tak naprawde poza tym, ze sa nie mamy zadnych informacji Quote
eurydyka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 luka, Ty robisz i tak duzo wiecej niz to co jest mozliwe, szkoda ze tylko Ty sie z Ziutka ostalyscie i ze na razie nie mam jak Wam pomoc Quote
luka1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 przyznaję - szczeniaki nie są moją najlepszą stroną. Nie potrafię ich ogarnąć. W gromadzie wszystkie wydają sie jednakowa. Musze zwalić wątek szczenięcy na Karoline. Ona potrafi je ogarnąć - jak nie wiem ale wychodzi z nimi na spacery i wraca z taką sama ilością. Mnie dwa szczeniaki potrafią zamotać. Quote
luka1 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dziewczynka - w przyszłości chyba będzie średnia Quote
luka1 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 od prawej: chłopczyk, dziewczynka, Luzak. ta szara to dziwczyna Quote
luka1 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 wszystkie szczeniaki bardzo prosza o domek. W schronisku selekcja jest bezlitosna :shake: Quote
asiamm Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jak tylko będę miała komp w domu to wrzucę na tego zawirusowanego azorka (ci co nie mają antywirusów i tak wejdą ;) ) Quote
Isadora7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 asiamm napisał(a):jak tylko będę miała komp w domu to wrzucę na tego zawirusowanego azorka (ci co nie mają antywirusów i tak wejdą ;) ) A nie możecie odwirusić jakoś? Quote
asiamm Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ja nie :shake: to Marka z TZem (albo sam TZ) robili tą stronę i może oni mogliby coś zrobić, ale Marka sprawdzała i nie widzi tam żadnego wirusa czy trojana :roll: Quote
Isadora7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='asiamm']ja nie :shake: to Marka z TZem (albo sam TZ) robili tą stronę i może oni mogliby coś zrobić, ale Marka sprawdzała i nie widzi tam żadnego wirusa czy trojana :roll: A na jakim serwerze jest strona? Bo prv nie jest serwerem jest tylko aliasem. Bywa różnie, Jeżeli serwer jest na linuksie a wirus to exe'k to nie ma sie co bać. Możesz ściągnąć zainfekowany plik, odwirusować i wgrać na nowo ;-). Może też zaistniała taka sytuacja: Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków! na przykład: Witryna gimnazjumgalczewo.com.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa. Tego rodzaju witryny mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system. Niektóre szkodliwe witryny celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich to witryny, na które nastąpiło włamanie. Można też zmienić serwer lub napisać do administratora serwera o przeskanowanie plików. Ale ja bym i tak zaczęła od zrzucenia wszystkiego z serwera, przeskanowania i sprawdzenia i to z 2-3 antyvirusami. Niekoniecznie na ich kompie. a na dzisiaj: Quote
asiamm Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 serwer to chyba cba :roll: prześlę Twój post Marce... Quote
Recommended Posts