Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z obecnymi posiadaczami (bo prawnie włąścicielami nie są) nigdy się już nie dogadam, nie da się. Oni nic nie chcą zrozumieć, zacięli się. Ja się z nimi po sądach nie będę ciągać. Kto chce- proszę próbować, na priwa wszystko podam. Może ktoś życzliwy z wrocka chce pośwęcić trochę czasu i zająć się sprawą. Wszystko podpowiem i udostępnię.
mi zostaje rola dobrej wróżki, z daleka, ale nigdy go nie opuszczę. Nie mam jednak możliwości być obecną w życiu elmo bezpośrednio i jawnie

• 1 month later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Elmo nadal przebywa u tych ludzi, o których pisałąm wcześniej. Niestety mój kontakt z nimi jest znikomy. Latem, w okolicach wakacji, jużź nie pamiętam dokładnie- wysłałam znajomą by sprawdziła, co u Elmo. Okazało się, że wszystko ok, widziała go, z tymi ludźmi nie rozmawiała. Najświeższe informacje są takie, że jest po staremu. Elmo mieszka we Wrocku w okolicy rzeki, gdzie chodzi na spacery. Nadal ma lęk separacyjny, gdy zostaje w domu sam, niszczy im meble.
Ja nie widziałam psa od czasu oddania go w kwietniu. Obecnie mam 2 miesięczne dziecko, dlatego nie mogłam poświęcić się Elmuśkowi

• 6 months later...
Posted

Elmo mieszka, gdzie mieszkał. Miałam dostać świeże zdjęcia mailowo, jednak właściciele znów nic nie wysłali. A obiecali.
Mówią,że u psa wszystko ok.

• 3 weeks later...
Posted

zdjęć pewnie nie będzie, bo straciłam ich numer gg, na którym odpowiadała mi czasem na pytania o psa żona tego kretyna, która obiecała fotki. nie mam z nią innego kontaktu tak, by chłop nie wiedział. a z facetem nie idzie się porozumieć, tylko się wyzywamy, od niego nic nie uzyskam.

może zajdzie się ktoś z wrocławia chętny do odwiedzenia psa inco gnito? niby jakaś akwizycja, czy pomyłka adresu.. ??? koło placu grunwaldzkiego

Posted

Pisałam już wcześniej- Elmo poszedł bez żadnej umowy. Moja wina. Czasu niestety nie cofnę..

Dlatego potrzebuję kogoś chętnego do wizyty inco gnito. Ja sama nie mam jak, może dopiero za kilka miesięcy...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Byłam tam w ten wekend. Niestety, mimo godziny poszukiwań, w upale, z odciskami od butów, nie odnalazłam tego adresu! Numer klatki schodowej to ponoć 18, na podanej ulicy znazłam jedynie budynki od numeru 22, z nieparzystych od 31. Ja nie wiem, jak można budować bloki od numeru 22. Pytałam taksówkarza, sprzedawców w sklepach, mieszkańców spod najniższych numerów, nikt nie wiedział, gdzie jest numer 18. Nie wiem, zapadł się pod ziemię...
Okolica, jak dla psa: raczej ścisłe centrum, jednak z 200 metrów do rzeki, nad którą, po wałach przeciwpowodziowych wszyscy wychodzą z psami na spacer lub jeżdżą na rowerach.

Zastanawia mnie tylko, jak wysłąna przeze mnie kiedyś osoba odnalazła ten adres. Niestety nie mzm już znią kontaktu, by się dowiedzieć :(

Kto obeznany we Wrocławiu ma czas, by poszukać adresu i wyszpiegować co u Elmo?