Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on na tymczasie siedział 4 mce. dajmy średnio ze dwa miesiące na znalezienie mu domu, ile taki hotel kosztuje? chyba majątek
jakby było ciepło to bym już go wzięłą na działkę, na łąńcuch, bo chyba to lepsze, niż ten schron tragiczny, albo nękanie przez domownika :(

Posted

najgorsze ze u nas nie ma zadnego, jak coś to kolo wrocka cos by sie znalazło ,trzeba poszukać .
pozniej skad fundusze - polowa z as jak nie wiekszaosc splukana , ba! i odpowiedzialna opieka, bedzie trudno! ale coś trzeba mysleć .

kanal, wszyscy zapsieni w cholere.... ech .... :(
tylko psa szkoda...

Posted

sytacja bez wyjscia , na palcach jedej reki mozna policzyc ludzi w walbrzychu i ktorzy czyms takim sie zajmują, a DT zadnych wszyscy zapsieni sa wiec , rece opadają...
a czas sie konczy:(

Posted

[quote name='luśka']
no i radość była przedwczesna. mówiłąm, że mamy pecha. ja nie wiem, co komu ten pies zawinił, że ma takie życie przerąbane :(
napisano mi, że mam go zabrać, bo jedno z tych dzieci jest upośedzone i męczy elmo... a ta starsza osoba już go nie chce wziąść dalej na tymczas. nie mam, co z nim zrobić, pomóżćie!

to faktycznie pech-ale z głową-kto wydaje psa do mieszkania gdzie jest upośledzony?:crazyeye::icon_roc:

Posted

oktawia6 napisał(a):
to faktycznie pech-ale z głową-kto wydaje psa do mieszkania gdzie jest upośledzony?:crazyeye::icon_roc:

Niestety, ze mną przewozem jeździ chlopiec upośledziony, gryzie nas wszystkich, pluje, szarpie, kopie i ma psa.. Ten pies, gdy widzi jak chlopak wysiada z przewozu szkollnego, próbuje uciekać..:shake:

Posted

zatajono prede mną fakt choroby. z 3-osobowej rodziy, widziałąm 2 osoby. poza tym nie można powielać stereotypów, upośledzonenie umysłowe nie jest tożsame z agresją, nie jest czymś złym. skończyłam pedagogikę spejcalną, życzę innym tolerancji

w czasie normaqlnej rozmowy na gg, z tą dziewczyną, gdy wypytywałam o psa i zachowanie brata, ta dziewczyna mnie zablokowała. nie wiem, o co tam chodzi, a nie mogę tam jechać sprawdzić, bo będę musiałą go zabrać i co z nim zrobię? w piwnicy będę trzymać?... co to za ludzie, coś jest nie tak

Posted

masz Ci los.......!!!!!!
i co mamy zrobić........:shake:
Na prawdę nikt nie zna osoby która mogłaby go wziąć na tymczas......psiak nie może tam nadal siedzieć.......ani sekundy dłużej!!!!!!

Guest ursa81
Posted

Wiem, że każdy to może - jedynie podnieść :-( Ja jestem tym "każdym".