magdyska25 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o masz psiaka trzeba jak najszybciej stamtąd zabrać!!!!!! ale no właśnie gdzie???? może jakiś hotelik?? Ciotki co wy na to?? Quote
luśka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 on na tymczasie siedział 4 mce. dajmy średnio ze dwa miesiące na znalezienie mu domu, ile taki hotel kosztuje? chyba majątek jakby było ciepło to bym już go wzięłą na działkę, na łąńcuch, bo chyba to lepsze, niż ten schron tragiczny, albo nękanie przez domownika :( Quote
Apbt_sól Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 najgorsze ze u nas nie ma zadnego, jak coś to kolo wrocka cos by sie znalazło ,trzeba poszukać . pozniej skad fundusze - polowa z as jak nie wiekszaosc splukana , ba! i odpowiedzialna opieka, bedzie trudno! ale coś trzeba mysleć . kanal, wszyscy zapsieni w cholere.... ech .... :( tylko psa szkoda... Quote
luśka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Wałbrzych. moge go jakos gdzies dowiezc, ale po wekendzie dopiero Quote
Apbt_sól Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 sytacja bez wyjscia , na palcach jedej reki mozna policzyc ludzi w walbrzychu i ktorzy czyms takim sie zajmują, a DT zadnych wszyscy zapsieni sa wiec , rece opadają... a czas sie konczy:( Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='luśka'] no i radość była przedwczesna. mówiłąm, że mamy pecha. ja nie wiem, co komu ten pies zawinił, że ma takie życie przerąbane :( napisano mi, że mam go zabrać, bo jedno z tych dzieci jest upośedzone i męczy elmo... a ta starsza osoba już go nie chce wziąść dalej na tymczas. nie mam, co z nim zrobić, pomóżćie! to faktycznie pech-ale z głową-kto wydaje psa do mieszkania gdzie jest upośledzony?:crazyeye::icon_roc: Quote
Doda_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 oktawia6 napisał(a):to faktycznie pech-ale z głową-kto wydaje psa do mieszkania gdzie jest upośledzony?:crazyeye::icon_roc: Niestety, ze mną przewozem jeździ chlopiec upośledziony, gryzie nas wszystkich, pluje, szarpie, kopie i ma psa.. Ten pies, gdy widzi jak chlopak wysiada z przewozu szkollnego, próbuje uciekać..:shake: Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 wrzucilam go w kilka "przyjme psa" ale cisza :( Quote
luśka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 zatajono prede mną fakt choroby. z 3-osobowej rodziy, widziałąm 2 osoby. poza tym nie można powielać stereotypów, upośledzonenie umysłowe nie jest tożsame z agresją, nie jest czymś złym. skończyłam pedagogikę spejcalną, życzę innym tolerancji w czasie normaqlnej rozmowy na gg, z tą dziewczyną, gdy wypytywałam o psa i zachowanie brata, ta dziewczyna mnie zablokowała. nie wiem, o co tam chodzi, a nie mogę tam jechać sprawdzić, bo będę musiałą go zabrać i co z nim zrobię? w piwnicy będę trzymać?... co to za ludzie, coś jest nie tak Quote
magdyska25 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 masz Ci los.......!!!!!! i co mamy zrobić........:shake: Na prawdę nikt nie zna osoby która mogłaby go wziąć na tymczas......psiak nie może tam nadal siedzieć.......ani sekundy dłużej!!!!!! Quote
Apbt_sól Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 problem w tym ze ni huśtawki nie ma gdzie go zabrać :( Quote
Guest ursa81 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wiem, że każdy to może - jedynie podnieść :-( Ja jestem tym "każdym". Quote
Doda_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ehh...podnosze...nikt nie moze mu zaoferowac dt? :-( Quote
magdyska25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 danka1234 napisał(a):Coś drgnęło w jego sprawie. To ma być pytanie czy raczej stwierdzenie:cool3: Quote
danka1234 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Niestety pytanie (zapomnialam dac pytajnika) Quote
Recommended Posts