luśka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 sprawa na razie nieaktualna. dostałąm pewne informacvje, które muszę sprawdzić. napiszę, jak się dowiem coś więcej. Elmo ponoć poszedł dalej, bez mojej wiedzy... Quote
Apbt_sól Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 umowe spisalas Lusia? no to pieknie... ech... Quote
magdyska25 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wiesz w ogóle gdzie On jest teraz?? Porozmawiaj z byłymi właścicielami!!! Quote
Doda_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :crazyeye: umowę koniecznie trzeba spisac........ Mam nadzieje, ze nic psu nie jest... Quote
Guest ursa81 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jeśli faktycznie ktoś go "adoptował na dziko" to miejmy nadzieję, że trafił w dobre ręce... Quote
zonia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 I co tam u psiaka...? Dopiero tu trafiłam...:oops: Bosz....biedny pies....tyle nieszczęścia...:shake: Quote
Doda_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Niech ktos cos zrobi...chcemy wiedziec czy u psiaka wszystko w porządku... :-( Nie mozna po prostu poprosic bylej wlascicielce, by podala adres osoby ktora wzięla Elma ? Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ......jedyny kontakt z właścicielami miała Luśka, która nic nie pisze.....my nic na to nie poradzimy......musimy czekać na wiadomość..... Quote
Apbt_sól Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ano czekamy na jakies wieści... oby tamci nie ucieli kontaktu...Lusia jest w ciazy i ma kupe na łbie teraz ,ale napewno sie odezwie jak znajdzie czas . Quote
pusia2405 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Apbt_sól napisał(a):ano czekamy na jakies wieści... oby tamci nie ucieli kontaktu...Lusia jest w ciazy i ma kupe na łbie teraz ,ale napewno sie odezwie jak znajdzie czas . Ło matko, to dziewczynie jeszcze teraz takie nerwy potrzebne:razz:. Quote
luśka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nie wiem, czy pisałam, Elmo jest ponoć we wrocku (mam adres). Kiedyś tam pojadę, gdy będę po drodze i sprawdzę. Trzeba pojechać do naszego schronu i się upewnić chociaż tak, czy oni nie kłamią i na pewno oddali psa dalej, a nie do svchronu. Ci byli właściciele mają internet, nie wiem, czy tu nie szpiegują, dlatego nie mogę pisać za dużo, wybaczcie. Mi psiak ciągle siedzi na głowie i martwię się o niego też. Tyle się starałąm o niego, żeby dać mu nowe życie, a on wciąż przechodzi kolejne złe doświadczenia :( uspokoję Was, rozmawiam z obecnymi właścicielami i ponoć wszystko ok. czekam na jego fotki Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ok w takim razie czekamy na wieści......bądźmy pozytywnej myśli.... Quote
luśka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 jeśli ktoś chce więcej szczegółowych informacji, zapraszam na priwa Quote
Guest ursa81 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 luśka napisał(a):jeśli ktoś chce więcej szczegółowych informacji, zapraszam na priwa Napiszę na priv ale pewnie wszystkie osoby, które śledziły losy Elma chciałyby wiedzieć co się stało... Quote
luśka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jednak chwilowo nie mogą, ze względu na dobro psa. to jest ważniejsze. nie zamartwiajcie się, bo myślę, że nie ma powodów... pozdrawiam Quote
luśka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 mam pewne informacje, że z psiakiem jest ok. tylko niestety obecny "posiadacz" nie za bardzo i ciężko mi się z nim dogadać Quote
Recommended Posts