demi Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Baca został uratowany z mieszkania, w którym zamknął go właściciel i odwiedzał co 7-10 dni. Pies jest w całkiem dobrym stanie, chodź jest bardzo chudy. Jest przerażony nową sytuacją. Zawsze mieszkał sam w domu, teraz przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Skarbowców wraz z innymi psami. Baca będzie bardzo dobrym psem, jest bardzo wrażliwy i oddany. Uwielbia spacery. Wszystko dla niego jest nowe, nowe zapachy, przedmioty, ludzie, zwierzęta. Jest młodym psem, ma zaledwie 1,5 roku. Baca bardzo dobrze będzie sprawował się przy pilnowaniu posesji. Jest bardzo czujny i bystry. Baca czeka na swojego nowego pana w Schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Skarbowców 52 we Wrocławiu. Przebieg jego interwencji Quote
demi Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 musiałam go do schroniska oddać, nie miałam gdzie biedaka dać...:oops: kupiony został jako Podhalan, ale bardziej goldenkowato wygląda Quote
madzia828 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 bidulek ma coś z goldena:roll: dałam go tutaj http://www.pomocgoldenom.fora.pl/goldenopodobne,33/goldeno-podhalan-baca-schron-wroclaw,893.html Quote
demi Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 piękny jest i biedaczyna wystraszony:-( Quote
majqa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Przepiękny pies, tylko te zdziwione i nieco wystraszone oczy...:shake: Może więcej fotek ułatwiłoby sprawę poszukiwania domu? Quote
madzia828 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 demi jest szansa na fotki psiaka:roll: Quote
demi Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 jak tylko bede w schronisku to mu docykam fotek. będe tam na dniach. Poprosze też dziewczyny, żeby w wekend go wciągneły z boksu i mu ładniuchne na trawce porobiły:razz: Quote
madzia828 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 to czekam na fotki ;)demi czy wiadomo coś więcej o jego charakterze czy ma bardziej goldeni czy podhalani? jak by nie było to jednak dwie różne rasy:roll: mozesz to jakiś sprawdzić:razz: Quote
majqa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czego by nie napisać, wpatruję się w tę jedyną fotkę i jestem pod wrażeniem urody tego psiaka. Quote
demi Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 niestety nic nie wiadomo... a z rasy, to tyle co pisałam kupili go jako pohalana, ale dla mnie bardziej pod goldena podchodzi:roll: Quote
madzia828 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jak patrze na to zdjęcie to tez raczej mi goldena przypomina;)jak bedziesz coś więcej wiedziała na jego temat to daj prosze znać:razz: Quote
demi Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 a masz chęć na chłopaczka:razz: troszke mi sie zaczyna pierdzielic wszystko w planie .... mnie dojazd do schrona w kosztuje 2 godziny... czyli ogólnie wyjazd na pół dnia. Ale sie postaram jak najprędzej tam dotrzeć, bo te moje szczecińskie biedy musze zliczyć:roll: Quote
madzia828 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 pojawiła się pewna opcja ale to na razie nic pewnego, ta osoba chciałaby wiedzieć jak najwięcej na temat jego zachowania i charakteru moze masz jakis kontakt do osoby która sie nim zajmuje w schronie?:razz: to by sobie z nią porozmawiała bezpośrednio Quote
demi Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 niestety tak bezpośrednio to nic mi nie powiedzą. musze tam iść na miejsce i wyciagać info od pielęgniarza. Ale psiak nie konfliktowy, bardzo przyjazny, ruchliwy, uwielbia zabawy i dzieci. Takie informacje mam od sąsiadów. Pies wychowywał się w miejscu gdzie było aż 10 dzieciaków w różnym wieku od niemowlęcia do 20 lat. Jak to w schronie, o zwierzaku za wiele sie nie powie. Ale to co napisałam wyzej jest zatwierdzoną prawdą, przez kilku sąsiadów. Aha, pies nie lubi ludzi, którzy śmierdzą alkoholem, szczeka i się denerwuje. Quote
Atkaaaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 demi napisał(a): Aha, pies nie lubi ludzi, którzy śmierdzą alkoholem, szczeka i się denerwuje. ehh i się mu nie dziwie... :shake: biedny piesio... jeszcze schron mu się trafił.. szybko domek trzeba znaleźć! Quote
demi Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 jutro mam nadzieje, ze dotrę do schrona przed zamknięciem. Bo mimo, że jak bedzie w shcronie, to tam wejde, cykne zdj etc. to sie zbyt wiele nie dowiem o samym chłopakczku... Quote
demi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 kurcze, miałam tyle roboty, że dosłownie nie miałam czasu zajżec w komputer...:lol: byłam u Bacy w czwartek. nie podszedl do mnie do siatki. Pielęgniarz mówi, ze piesiu fajny, miły sympatyczny, przytulak. Ale boji sie obcych ludzi. Wrzuce później zdjęcie, ale niestety z daleka jak Baca na budzie leżał. Reagował na imie, ale po jedzeniu, nie chciało mu się już ruszać:lol: Quote
demi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 oto Baca po jedzonku, niestety nie chciał podejść. Objadł sie i olewał wszytsko!:lol: Quote
demi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 niestety nic lepszego nie udało nam się zrobic. byłam zbyt póxno w schronie... Quote
madzia828 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jaki zadowolony;) demi a jak znosi warunki schroniskowe:roll: on mi bardziej goldena przypomina niż podhalana:cool3: Quote
demi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 mnie też goldena, jak widać dość dobrze. jest mu o wiele lepiej niż samemu w domu, do tego trafiła mu sie dość fajna psia ekipa:) Quote
madzia828 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 na pewno lepiej mu w schronie niż w domu bez wychodzenia, jedzenia:-( Quote
Recommended Posts