demi Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 czy ktoś z was zna jakąś findacje, org, stow dot labladorków. Na cito potrzebuje... Quote
demi Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 no niestety nic, siedzi w schronisku:-( do tego mam kolejnego na zbyciu labladorka:shake: Quote
madzia828 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 kurcze bidulek:-( jakby jeszcze jakieś zdjecia dałoby sie zrobic to bym go poogaszała;) tego labradorka moge dać na forum labków Quote
demi Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 zaraz labkowatemu załoze wątek to tu go podam. w schronie chce byc w przyszłym tygodniu. mam nadzieje, że zdązte tak, by go z boksu wyciagnać! właśnie, czy jest jakaś fundacja na rzecz labków? mogłabyś mi podać linka? Quote
karo20 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Demi Ci wysłałam priv w sprawie pieska :) Quote
madzia828 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 kurcze nie wiem, wiem ze jest Fundacja pies dla Stasia fundacja dogtor zajmuja sie szkoleniem psów znalazłam coś takiego http://www.fundacja.labrador.pl/informacje http://www.alaris.pl/ http://www.dogtor.iq.pl/fundacja.php http://www.pomozmyrazem.pl/index.php?view_article=65711 Quote
demi Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dzieki dzieki, zaraz to pooglądam. nie załoze cholercia dzisiaj wątka Rokiego, bo nie mam zdjęć, siostra mi aparat zabrała, tzn pożyczyla, a ja kurcze zdjęć nei zzuciłam, co za sierota ze mnie:lol: już na pw odpisałam:) Quote
madzia828 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Demi co słychać u Bacy? dalej w schronie? Quote
demi Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 niestety dalej, poprostu nie podchodzi do krat i sie nie prosi ludzi.... ale miałam juz jeden telefon (wczoraj) z zapytaniem o niego i mam napisać maila do jednej babceczki:razz: zapewnienia ze wychowywał sie z dziesieciorgiem dzieci wszystkim sie podoba:D Quote
madzia828 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Demi mam pytanie czy Baca jest agresywny? jedna dziewczyna z forum Szansy dzwoniła do schronu w jego sprawie i Pani powiedziała ze jest w schronie i jest dość agresywny:roll: nie wiem sama co mam o tym myśleć :roll: Quote
demi Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 wiem... do mnie też dziąszka pisała... wiemy jak jest w schronie, psom które mają 4 lata wpisuje sie 12 lat i na odwrót. milaczkom schroniskowym przypisuje sie miano agresywnych bestii- to sie bardzo czesto zdarza.... osobiście nie wierze żeby Baca był agresywny!!!!!! wychował sie z dziecmi, sąsiedzi o nim dobrze mówili, zawsze ich witał na klatce... powiem wam ze nie jestem tego w stanie sprawdzić, chyba ze ktos by chciał go na już wziąć to jasne że zaraz wsiade w autobus i sie bede tłukła 2 godziny do schrona. ale ja mam prace, zblizającą się nieubłagalnie mature, olbrzymie stadow w domu, ciągłe wizyty u weta, dzikie koty i sterylki, interwencje... dużo by pisać. ale to wszytsko dla mnie jest nie do przerobienia. moge porposic zajomą zeby sama obczaiła co i jak- wlontariuszke naszego schrona... Quote
madzia828 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Demi byłabym bardzo wdzięczna aby ta wolontariuszka sprawdziła jaki jest Baca:roll: mi się też jakoś nie chce wierzyć ze on agresywny jest:shake: Quote
madzia828 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Demi czy coś wiadomo o charakterze Bacy?:roll: Quote
demi Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 nic... w papierach ma, że jest agr... ale jutro-mam nadzieje, ze pogda nie popsuje planów, to dziaszki do schrona sie wybiora i zobaczą co i jak Quote
madzia828 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 rozumiem to czekam na jakieś wieści pogoda fatalna:-(:-( Quote
demi Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 no niestety nie mam dobrych wieści... Baca ogólnie jest kochanym pieskiem... przytula sie i wogole... ale gdy czuje się zagrożony niestety atakuje, jest biedak znerwicowany...:shake: jak to powiedziała moja koleżanka Baca jest cichociemny.... coś czuje, ze go długie zycie nie czeka.... Quote
madzia828 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 jejku no to faktycznie nie za dobre wieści :shake::shake: demi czy ja dobrze przeczytałam mogą go uśpić:-( Quote
AnkaRa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 madzia828 napisał(a):jejku no to faktycznie nie za dobre wieści :shake::shake: demi czy ja dobrze przeczytałam mogą go uśpić:-( A czy ktos w wolontariuszy probowal go wyprowadzac na jakis spacer? Czy ktos ma wlasna opinie na jego temat? Czasami opinie pracownikow schroniska zupelnie nie przystaja do prawdziwego wizerunku psa :( Quote
demi Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 tzn wiesz, jeśli chodzi o Pana Krzyska, to mu wierze, on naprawde lubi zwierzaczki. Ale powiem wam, ze dzis sie znów nowosci dowiedziałam i to na plus:loveu: Nie spisali na straty Bacy, jedna z pracownic biura, zabiera psiaka jak tylko pracyje do biura by sie oswoił bardziej z ludzmi. Niedługo bedzie też kastrowany, wiec chłopaczek ma szanse:loveu: myśle, ze jak sie tylko oswoi bardziej do obcych to pójdzie w jakieś łapki, a przez biuro przewijają sie tłumy! Quote
madzia828 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no to bądźmy dobrej myśli;) dla niego byłby super dom z ogrodem;) Quote
demi Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 myślę, że to dzieki komuś z Was, dzwoniła kobitka z Wawy ws Bacy. W wekend pojade do niego do schrona i tam sama łapy w to włoże, bo może nie jest tak źle jak mówia. a miał by chłopaczek fajny domeczek... Quote
madzia828 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Demi no to zaciskam kciuki może się uda;) obadaj co i jak z Baca:evil_lol: Quote
Recommended Posts