AnkaRa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 demi napisał(a):myślę, że to dzieki komuś z Was, dzwoniła kobitka z Wawy ws Bacy. W wekend pojade do niego do schrona i tam sama łapy w to włoże, bo może nie jest tak źle jak mówia. a miał by chłopaczek fajny domeczek... Jejka, trzymamy kciuki!!! Demi, a moze jakies lepsze foteczki Baculka sie znajda? Quote
demi Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Baca znalazł dom... wrócił do właścicieli....... Pies bardzo cieszył sie jak przyszedł najstarszy syn właścicielki. powiedział, że on go bierze pod opieke i, ze teraz z nim będzie mieszkał. a matce go nie da... i go wydali... Quote
madzia828 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 nie wiem czy się cieszyć:roll: mam nadzieje ze bedzie mieć lepsze życie ;) Quote
AnkaRa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 madzia828 napisał(a):nie wiem czy się cieszyć:roll: mam nadzieje ze bedzie mieć lepsze życie ;) Mam podobne odczucia. Oby mu sie poszczescilo. Quote
Koperek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Chyba możecie się cieszyć! ;) Z Bacą to było dość ciężko w schronisku i powiem szczerze, że rokowania w sprawie jego świetlanej przyszłości były bardzo ostrożne. Uznany był za psa agresywnego i nawet jego opiekunowie mieli z nim sporo problemów. Dlatego, jak przyszedł facio, podszedł do kojca i wsadził tam rękę to niektórzy wstrzymali oddech:crazyeye: A tu Baca zaczął się CIESZYĆ i PRZYTULAĆ do kraty!!! To dopiero był widok!:lol: Quote
demi Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 no to koperku cieszmy się:multi: ja tam do Pani B. napisze maila z prosbą o jego dane i zobacze gdzie chłopaczyna mieszka za jakiś czas;) Quote
demi Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 tak, tak, jasne;) z tego wszytskiego czlowiek nie pamieta o takich podstawach;) Quote
Recommended Posts