Jump to content
Dogomania

Podhalan/Golden do oddania, zabrany z interw, czeka w schronisku- Wrocław. ma dom!

Recommended Posts

Posted

Baca został uratowany z mieszkania, w którym zamknął go właściciel i odwiedzał co 7-10 dni. Pies jest w całkiem dobrym stanie, chodź jest bardzo chudy.

Jest przerażony nową sytuacją. Zawsze mieszkał sam w domu, teraz przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Skarbowców wraz z innymi psami.

Baca będzie bardzo dobrym psem, jest bardzo wrażliwy i oddany. Uwielbia spacery. Wszystko dla niego jest nowe, nowe zapachy, przedmioty, ludzie, zwierzęta.

Jest młodym psem, ma zaledwie 1,5 roku.

Baca bardzo dobrze będzie sprawował się przy pilnowaniu posesji. Jest bardzo czujny i bystry.

Baca czeka na swojego nowego pana w Schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Skarbowców 52 we Wrocławiu.

Przebieg jego interwencji

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musiałam go do schroniska oddać, nie miałam gdzie biedaka dać...:oops:

kupiony został jako Podhalan, ale bardziej goldenkowato wygląda

Posted

jak tylko bede w schronisku to mu docykam fotek. będe tam na dniach.
Poprosze też dziewczyny, żeby w wekend go wciągneły z boksu i mu ładniuchne na trawce porobiły:razz:

Posted

to czekam na fotki ;)demi czy wiadomo coś więcej o jego charakterze czy ma bardziej goldeni czy podhalani? jak by nie było to jednak dwie różne rasy:roll: mozesz to jakiś sprawdzić:razz:

Posted

a masz chęć na chłopaczka:razz:
troszke mi sie zaczyna pierdzielic wszystko w planie ....
mnie dojazd do schrona w kosztuje 2 godziny... czyli ogólnie wyjazd na pół dnia. Ale sie postaram jak najprędzej tam dotrzeć, bo te moje szczecińskie biedy musze zliczyć:roll:

Posted

pojawiła się pewna opcja ale to na razie nic pewnego, ta osoba chciałaby wiedzieć jak najwięcej na temat jego zachowania i charakteru moze masz jakis kontakt do osoby która sie nim zajmuje w schronie?:razz: to by sobie z nią porozmawiała bezpośrednio

Posted

niestety tak bezpośrednio to nic mi nie powiedzą. musze tam iść na miejsce i wyciagać info od pielęgniarza.
Ale psiak nie konfliktowy, bardzo przyjazny, ruchliwy, uwielbia zabawy i dzieci. Takie informacje mam od sąsiadów.
Pies wychowywał się w miejscu gdzie było aż 10 dzieciaków w różnym wieku od niemowlęcia do 20 lat.
Jak to w schronie, o zwierzaku za wiele sie nie powie. Ale to co napisałam wyzej jest zatwierdzoną prawdą, przez kilku sąsiadów.

Aha, pies nie lubi ludzi, którzy śmierdzą alkoholem, szczeka i się denerwuje.

Posted

demi napisał(a):

Aha, pies nie lubi ludzi, którzy śmierdzą alkoholem, szczeka i się denerwuje.

ehh i się mu nie dziwie... :shake:
biedny piesio... jeszcze schron mu się trafił.. szybko domek trzeba znaleźć!

Posted

jutro mam nadzieje, ze dotrę do schrona przed zamknięciem. Bo mimo, że jak bedzie w shcronie, to tam wejde, cykne zdj etc. to sie zbyt wiele nie dowiem o samym chłopakczku...

Posted

kurcze, miałam tyle roboty, że dosłownie nie miałam czasu zajżec w komputer...:lol:

byłam u Bacy w czwartek. nie podszedl do mnie do siatki.
Pielęgniarz mówi, ze piesiu fajny, miły sympatyczny, przytulak.

Ale boji sie obcych ludzi.
Wrzuce później zdjęcie, ale niestety z daleka jak Baca na budzie leżał.
Reagował na imie, ale po jedzeniu, nie chciało mu się już ruszać:lol: