giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...spadam do schroniska:loveu: ugotowalam ryzyk z tuńczykiem piekne słoneczko to Gabi wezme na spacerek.....:loveu: pogadam z czeska i zrobie lepsze fotke Foksowi do pozniej............justys podaj miejsce i czas....:crazyeye: tylko nie dzisiaj po 16....lekarz czeka:mad: Quote
Slomka22 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Giselka poglasz obie panny ode mnie :evil_lol: Quote
giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...Slomka ...zrobione lubią i wcinaja ryz z tuńczykiem Dago tez dostał i Czart oraz Heban dla wiecej nie starczyło:-(:shake: ale wszystkie dostały suchą od Was cioteczki:loveu: nie jest zle tylko ten Dago[brak jedynek] i sie boje o niego dziewczyny maja swoje m-1 to wiem ze nie pogryzione .jedzenie tylko ich i Scunamune tez tylko One jedzą. Scunamune od dzisiaj dostaje tez Czart i Heban alle trzeba pomysleć i o Dago...on chudnie:-( Quote
justynavege Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 a jak Dyzio? na dobie jest już ogłoszenie ze zdjęciem jeśli możecie porozsyłajcie do swoich dzierżoniowskich znajomych, może ktoś rozpozna psiaka [url=http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=8506&mod=5]Bielawa, Dzier niestety link tu nie wchodzi :cool1: trzeba wejść na stronę doba wybrać powiat dzierżoniowski i z lewej w poddziale " polecamy - na żółto) czwarte od góry Quote
giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ..Ada,mi sie nic nie otwiera ani ulotki ani ogloszenia ani link:-( Ulotki mozesz rozdawac z koleznką aby było Ci razniej aby tylko nie lezały na ulicy i jej nie zasmiecały, to nikt Ci nic nie zrobi.;) Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [url=http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=8506&mod=5]Bielawa, Dzier Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja tam moge stac i rozdawac te ulotki, ale boje sie ze ktos na mnie doniesie za nielegalne rozdawanie takich ulotek... (wiem ze to gluie ale..) :placz: co jeszcze trzeba robic i zrobic? ogloszenia ktore amatorsko wykonalam znajduja sie u Grazyny. Quote
justynavege Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ada mam taki pomysł..... w szkołach czasem organizowane są akcje pomocy dla zwierząt tylko potrzebny byłby jakiś Pan lub Pani nauczycielka , który by zechciał w tym pomóc można np by nazbierać karmy dla psiaków , co o tym myślisz giselko? i Ty Ado? wiem , że szkoły organizują coś takiego czyli chyba raczej jest to legalne i prawnie dozwolone nie wiem na jakiej zasadzie tzn czy to zbiórki pieniędzy , za które się kupuje karmę , czy też od razu karma fizycznie Trzebaby pogadać z nauczycielami ciekawa też jest forma np loterii fantowej Quote
wroobelterrorystka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja własnie po feriach zamierzam wyruszyć do szkoł w dzierżoniowie i prosić o zbiórkę karmy, w kilku szkołach mam "wtyki" :D więc myślę, że ulotki też przejdą :) co do rozdawania ulotek na ulicy to też świetny pomysł, tylko przydałoby się oznakować tte osoby które będ ato rozdawały jakimiś koszulkami w stylu "pokochaj psa ze schroniska" żeby ludzie nie mysleli ze to jakies kredyty i nie wyrzucali ulotki od razu do kosza... a zawsze się kogoś zwerbuje do rozdawania, o to się nie martwcie ;)) Quote
wroobelterrorystka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 do bielawy nie ma problemu ja moge przyjechać, i na strychu też mam sporo miejsca :) Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Justyna jestes genialna :loveu: Grazyno ty tez wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu: (Ada wpada na koszmarny pomysł gada :lol:) Po feriach zasugeruję wychowawczyni tygodniową zbiórkę karmy itp. (koce, piłeczki :roll:) potem... no właśnie ja moge to wziąć ale dosłownie na chwile bo mama czerwonej goraczki (pedantka :roll:) . I może któraś z Was mogłaby zjechać do Bielawy a ja bym przekazała? (kurde natchnelo mnie) Quote
justynavege Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ada no genialna to o mnie jeszcze nikt nie powiedział :evil_lol: wroobel :) wiecie takie rzeczy ze zbiórki szkoły często zbierają u siebie tzn w budynku :evil_lol: a poźniej np wyznaczona delagacja jedzie do schroniska przekazac - to może być fajny początek stałej współpracy ze schroniskiem np :lol: giselko do Ciebie najważniejsze zadanie na początek :) priorytetowo wypisz czego najbardziej byłoby trzeba - jesteś tam na miejscu to najlepiej znasz potrzeby psiaków Ada póki ferie może przygotować listę argumentów " za " gdyby nauczyciele nie byli chętni do wspołpracy :evil_lol: podpowiem jeden - uwrażliwić młodzież wiecie co mi się dziś przydażyło idę z dziną koło rzeczki - starsza Pani karmi chlebem kaczki obok bachory ( sorki ale nie mam innego określenia na tego typu hmm nie wiem co to ) męskiej płci rzucają kamieniami w kaczki krzycząc " żryjcie" :angryy: pogoniłąm tę swołocz ale kto wie co takim do głowy przyjsc jeszcze może:shake: Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Grażynko kurde to jak mam ci to poslac... chyba ze sie spotkamy :P Co do zbiórki ja mam taki problem... Po prostu gdy mowi sie o mnie w szkole ze pomagam zwierzakom to wszyscy sie ze mnie smieja i uznaja to za glupie... czasem wole zostac anonimowa... ja sie wstydze scislej mowiac:oops: Quote
wroobelterrorystka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ado, ja w Bielawie jestem prawie codziennie, więc dla mnie to żaden problem ;) a to, że się smieją to świadczy tylko o tym jak bardzo bezwartościowymi sa ludźmi, takimi nie należy się przejmować, po prostu zaciśnij zęby i rób swoje, a sprzymierzeńców zawsze znajdziesz i tych się trzymaj, ja wiem co czujesz :) ja jestem dumna z tego co robie, bo wiem, że to jest dobre :) odezwij się prosze do mnie : 4842125 :) Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jesli bys mogla to by mi to bardzo pomoglo oczywiscie moje ulotki sa amatorskie bo ja nie za bardzo znam sie na tym wszystkim.... chcialam pomoc... jakby ktos chcial je obejrzec to moge wydrukowac i na zywo pokaazac ale zapraszam wtedy do Bielawy :D Quote
giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...Dziekuje wrobelku:lol: widzsz Ado,jak to jest. Myslisz ze ja nie słyszę słow przykrych,gorzkich i złośliwych ale ja mam to wszystko w nosie ,,psy szczekają karawana idzie dalej,, nie wstydze sie podejśc do psa na ulicy i jego nakarmic czy pochylic sie nad chorym czy kalekim zwierzęciem to tylko świadczy o tym ze mamy to coś-serce:-( nie wszyscy je mają.To trzeba juz wypic z mlekiem matki ...TWOJA WRAZLIWOŚC I CHEĆ NIESIENIA POMOCY,jest darem ktory wroci do Ciebie,kiedy Ty będziesz jej potrzebowac. Ada...takie jest zycie.;) Quote
wroobelterrorystka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 wolę robić cos co inni uważają za głupie niż nie robić nic :) Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Grazynko, ja sie nie wstydze podejsc do chorego czesto patrze ze wspolczuciem, ale mama skutecznie wybija mi to z glowy :shake: Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 z panią mam dobre kontakty, ale musze wiedziec kto by to odebral.... Quote
arjuna Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Giselle-masz jakieś zdjęcie tej salki operacyjnej, o której wspominałas? chętnie obejrzę. paczka pójdzie pod koniec tygodnia. co tam Wam jeszcze potrzeba? jakieś bandaże? gazy? jodyna?moze moglabym coś kupić w aptece bez recepty, co by Wam ułatwiło rozpoczęcie pracy? Quote
giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...Arjuna,zabij zapomniałam dzisiaj robiłam fotki bidakom takim ze serce staje :-( W niedzielę masz i fotki i dobre słowo kobieto. Igły i strzykawki,codziennie trzeba szczepic wiesz ile tego idzie:crazyeye:ale nie kupuj nic,moze gdzies wyprosze troche zbieram to ,co kto ma do oddania....ale nie chcę aby ktos wydawał pieniazki bo ich zbyt wiele nie mamy.:shake: Zaraz wkleje fotki.....:-(zaniemówisz. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b9743fe185c5580.html"][IMG]http://images40.fotosik.pl/51/8b9743fe185c5580m.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d94791983970468.html"][IMG]http://images31.fotosik.pl/441/0d94791983970468m.jpg[/IMG][/URL] michelle kupiła Scunamune[chyba tak sie nazywa] dla Gabi i Dago ale im tez od dzisiaj podajemy.Na kwarantannie takie dwa zdechlaki. Quote
arjuna Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 aż sie źle patrzy na takie zdjęcia..biedne psiaki.. kupię wiec igły i gazy, jeśli cos jeszcze chcesz-to się nie wahaj mówić, dla mnie to drobiazg. Quote
giselle4 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...Dziekuje,jezeli mozesz to i pare strzykawek. Sama tego chciałas:-o arjuna,serce boli naprawdę.:-(ale ja zawsze mam nadzieję ze bedzie dobrze.Czeska jest na prostej,to je tez podtuczymy. dzieki:cool3: Quote
arjuna Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nie ma sprawy..zreszta kupię co uważam:lol: Quote
patusia0922 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 witam mieszkam nie daleko wroclawia moze bazarek zrobi oddam chetnie rozne rzeczy oraz prosze pisac czego brakujee w scheonisku moze uda mi sie os zebrac Quote
Recommended Posts