giselle4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='giselle4']S.O.S Bielwa szczeniak wylapany przez SM jest u nas ...moze ma wlasciciela? [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3DwbasmSZbX"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wi19336/052ab2e600039a554f4f0b43/sdc15556[/IMG][/URL] [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/ayg4k9K3Vah"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7718/e3538d12002758d94f4f0b43/sdc15555[/IMG][/URL][/QUOTE] Edytko ,moze cos wiesz o tym maluszku?:( Quote
fiorsteinbock Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 O matko...nie wiem nic, pierwsze widze psiaczka :( ...wiecie co, ale żeby zgubić szczeniorka! Bez smyczy spacerowal czy co? Dziewczyny, robic ogloszenia na Bwe czy darowac mu powrot do poprzedniego wlas.? Quote
giselle4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='fiorsteinbock']O matko...nie wiem nic, pierwsze widze psiaczka :( ...wiecie co, ale żeby zgubić szczeniorka! Bez smyczy spacerowal czy co? Dziewczyny, robic ogloszenia na Bwe czy darowac mu powrot do poprzedniego wlas.?[/QUOTE] robimy ogloszenia Edytko jak On sie zgubil to pewnie mial sie zgubic:( Quote
basia34 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dzisiaj domki znalazly dwa pieski radus i Jeglo. Quote
giselle4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='basia34']Dzisiaj domki znalazly dwa pieski radus i Jeglo.[/QUOTE] Rudus bardzo dobry domek w Pszennie i mysle ze Jeglo tez:) Quote
dorota k. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Radusiu i Jego - SZCZĘŚCIA w nowch domkach. A ten nowy bialasek kłapouszek.... cudowności. Jestem stara i dalej głupia... jak można... Quote
słodkokwaśna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Witajcie cioteczki, ja do was z taką nietypową sprawą przyszłam. W listopadzie dałam mojego szczeniaczka do adopcji Panu z ok Wrocławia , ale dopiero teraz się zgadaliśmy o Waszym schronisku i wyszła pewna nieprzyjemna sprawa. Podobno on był wtedy zainteresowany adopcją Huskyego od Was, dzwonił rano do schronu aby się spytać o psa, czy jest i itp. a pan , który się przedstawił jako stróż zaproponował mu załatwienie adopcji tego psiaka ,ale odpłatnie. Pana zatkało i powiedział ,że nigdy nie weźmie psa z tego miejsca. Pan mówi,że jest nawet w stanie załatwić bilingi , aby sprawdzić datę . To świństwo ,że ktoś w ten sposób psuje dobrą opinię i ciężką pracę innych osób pracujących w schronie. Jak potrzebujecie namiarów na tego pana to piszcie do mnie na priv. Edited March 2, 2012 by słodkokwaśna Quote
Barkelona Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Cześć wszystkim! dostaliśmy na Facebooku informację o prywatnej przechowalni w Radomierzu (woj dolnośląskie). Masakra! Ludzie mają 11 psów na łańcuchach, w tym leonbergera, którego zaspawali w klatce!!! Klatka jest niewiele większa od samego psa, psiak tonie we własnych odchodach! Na razie jest wydarzenie na Facebooku, podaję link. Psy trzeba szybko zabrać. Czy możecie jakoś pomóc? Link do wydarzenia na FB: [url]https://www.facebook.com/events/382415805120062/[/url] Quote
fiorsteinbock Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='słodkokwaśna']Witajcie cioteczki, ja do was z taką nietypową sprawą przyszłam. W listopadzie dałam mojego szczeniaczka do adopcji Panu z ok Wrocławia , ale dopiero teraz się zgadaliśmy o Waszym schronisku i wyszła pewna nieprzyjemna sprawa. Podobno on był wtedy zainteresowany adopcją Huskyego od Was, dzwonił rano do schronu aby się spytać o psa, czy jest i itp. a pan , który się przedstawił jako stróż zaproponował mu załatwienie adopcji tego psiaka ,ale odpłatnie. Pana zatkało i powiedział ,że nigdy nie weźmie psa z tego miejsca. Pan mówi,że jest nawet w stanie załatwić bilingi , aby sprawdzić datę . To świństwo ,że ktoś w ten sposób psuje dobrą opinię i ciężką pracę innych osób pracujących w schronie. Jak potrzebujecie namiarów na tego pana to piszcie do mnie na priv.[/QUOTE] Cioteczko, może chodzilo o oplate 30zł, ktora pobiera schronisko za adopcję psa. Jest to pokrycie kosztow szczepienia. Quote
słodkokwaśna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Pytałam się tego pana czy chodzi o opłatę adopcyjną, a on stwierdził ,że na pewno nie . To miały być pieniądze za załatwienie psa. Quote
basia34 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Po pierwsze napewno nie rozmawial ze strozem bo taki pan nie pracuje ,a jesli z kims rozmawial to napewno chodzilo o oplate ,koszt 30 zl i pan dostaje ksiazeczke psa z kompletem szczepien.Podnosze moje schronisko. Quote
słodkokwaśna Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pan się przedstawił jako stróż . pan dzwonił rano ok 7-8. Ja Wam tylko przedstawiłam tą sytuacje aby pomóc, a Wy jak chcecie to sobie wyjaśniajcie lub nie. Wiem co to opłata adopcyjna i wypytałam pana , czy o to chodziło.Stanowczo zaprzeczył, bo on też wie,że schroniska czasem pobierają takową. W razie czego dysponuje tel do tego pana. Powiedział ,że mógłby nawet to powiedzieć w telewizji , tak go to zdenerwowało.Oznajmiłam mu ,że nie będzie to konieczne....lepiej jak sobie same to wyjaśnicie . Quote
giselle4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='słodkokwaśna']Witajcie cioteczki, ja do was z taką nietypową sprawą przyszłam. W listopadzie dałam mojego szczeniaczka do adopcji Panu z ok Wrocławia , ale dopiero teraz się zgadaliśmy o Waszym schronisku i wyszła pewna nieprzyjemna sprawa. Podobno on był wtedy zainteresowany adopcją Huskyego od Was, dzwonił rano do schronu aby się spytać o psa, czy jest i itp. a pan , który się przedstawił jako stróż zaproponował mu załatwienie adopcji tego psiaka ,ale odpłatnie. Pana zatkało i powiedział ,że nigdy nie weźmie psa z tego miejsca. Pan mówi,że jest nawet w stanie załatwić bilingi , aby sprawdzić datę . To świństwo ,że ktoś w ten sposób psuje dobrą opinię i ciężką pracę innych osób pracujących w schronie. Jak potrzebujecie namiarów na tego pana to piszcie do mnie na priv.[/QUOTE] ale u nas nie ma stroza:( ja nic nie rozumiem to chodzi o schronisko w Dzierzoniowie? Quote
giselle4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='słodkokwaśna']Pan się przedstawił jako stróż . pan dzwonił rano ok 7-8. Ja Wam tylko przedstawiłam tą sytuacje aby pomóc, a Wy jak chcecie to sobie wyjaśniajcie lub nie. Wiem co to opłata adopcyjna i wypytałam pana , czy o to chodziło.Stanowczo zaprzeczył, bo on też wie,że schroniska czasem pobierają takową. W razie czego dysponuje tel do tego pana. Powiedział ,że mógłby nawet to powiedzieć w telewizji , tak go to zdenerwowało.Oznajmiłam mu ,że nie będzie to konieczne....lepiej jak sobie same to wyjaśnicie .[/QUOTE] daj mi ten telefon na priva ..prosze Quote
słodkokwaśna Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Sorki , zły adres .....pomyliłam się ...chodzi mi o schronisko we Wrocławiu. Myślałam ,że macie tylko jedno schronisko w województwie.Przepraszam ,że namieszałam, ale może jest tu ktoś z tego schroniska lub mi może podać namiary na ich wątek. Quote
giselle4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='słodkokwaśna']Sorki , zły adres .....pomyliłam się ...chodzi mi o schronisko we Wrocławiu. Myślałam ,że macie tylko jedno schronisko w województwie.Przepraszam ,że namieszałam, ale może jest tu ktoś z tego schroniska lub mi może podać namiary na ich wątek.[/QUOTE] to rozumiem Quote
giselle4 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='giselle4']Edytko ,moze cos wiesz o tym maluszku?:([/QUOTE] informuje ze dziewczynka ma juz domerk u naszego ,,aniolka,,przyszlej pani weterynarz.... dziekuje Olu [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/7180/tulipany25.jpg[/IMG] Quote
basia34 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nie tylko Ona znalazla domek ,poniewaz Misia mloda sunia ma swoj dom ,jak rowniez Nemo i malutki szczeniaczek. Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='giselle4']informuje ze dziewczynka ma juz domerk u naszego ,,aniolka,,przyszlej pani weterynarz.... dziekuje Olu [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/7180/tulipany25.jpg[/IMG][/QUOTE] U pani Oli L.??? Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='basia34']Nie tylko Ona znalazla domek ,poniewaz Misia mloda sunia ma swoj dom ,jak rowniez Nemo i malutki szczeniaczek.[/QUOTE] Hihihi, wspaniale wieści :) Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='słodkokwaśna']Sorki , zły adres .....pomyliłam się ...chodzi mi o schronisko we Wrocławiu. Myślałam ,że macie tylko jedno schronisko w województwie.Przepraszam ,że namieszałam, ale może jest tu ktoś z tego schroniska lub mi może podać namiary na ich wątek.[/QUOTE] Tak coś myslalam, że pomyłka - ponieważ Azyl jest schroniskiem monitorowanym i nie posiada na stanie Stróża a druga sprawa, że mają czynne od 8 rano. Dziewczyny, niezły przekręt we Wrocku! Cioteczko, napisz proszę do dziewczyn z TOZu: demi lub xmartix Tu juz nawet nie chodzi o opinie schroniska ale o uczciwość wzg. psów... Zeby jakiś dziad DORABIAŁ sobie w gminnym schronisku... Cioteczko, może ten pan, który chciał adoptować psa, rzeczywiście powinnien powiadomić TV Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Cioteczki...jakis czarny rok sie zaczął... Olech, Ksena, teraz Apollo/Alfik: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201252-Apollo-juz-u-Zosi123-na-BDT-i-tam-zostanie-do-konca-to-jego-najlepszy-domek-dziekuje/page52[/url] :( :( Quote
Recommended Posts