basia34 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No witaj Dorotko a ferajna na pierwsza. Quote
fiorsteinbock Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dwie ostatnie sunie sa przepiękne, mam nadzieje, że szybko znajda nowe domki. Ciesze sie, że Silanka i Oskarek wrocili na swoje "smieci" - zaluje, że tak mały odsetek bezdomniaków trafia z powrotem do wlascicieli :( Ciotki, wczoraj w DDZ gdzies w okolicach stacji Shell zostal wyrzucony pies. Wielkosc podana - duża, ale nie wiem czy typ ONka czy np srednego sznaucera. Ludzie dzwonili na Policje, która kazala im czekac do dzisiejszego ranka i powiadomic SM. Czy piesek trafil do Was dzisiaj? Quote
fiorsteinbock Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='dorota k.']No Ciocie ja ten kalendarz też zakupić chcę. Poproszę o namiary na pw. czekamy na ocieplenie ... i ocieplenie ludzkich serc. Pozdrwiam serdecznie.[/QUOTE] Przepraszam Cioteczko, nie doczytalam wiadomosci. Już wysyłam dane do wpłaty i poprosze o adres wysylki :) Quote
giselle4 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Dwie ostatnie sunie sa przepiękne, mam nadzieje, że szybko znajda nowe domki. Ciesze sie, że Silanka i Oskarek wrocili na swoje "smieci" - zaluje, że tak mały odsetek bezdomniaków trafia z powrotem do wlascicieli :( Ciotki, wczoraj w DDZ gdzies w okolicach stacji Shell zostal wyrzucony pies. Wielkosc podana - duża, ale nie wiem czy typ ONka czy np srednego sznaucera. Ludzie dzwonili na Policje, która kazala im czekac do dzisiejszego ranka i powiadomic SM. Czy piesek trafil do Was dzisiaj?[/QUOTE] Edytko trafil wywalony kolo Lidla roczny dobermanek...cudo ludzie widzeli jak ktos z auta wypchal a on sie schowal biedak w krzakach... zrobie fotki jutro Quote
basia34 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Doberman juz w domu znalazl sie wlasciciel.Psiaki moje na pierwsza. Quote
giselle4 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='basia34']Doberman juz w domu znalazl sie wlasciciel.Psiaki moje na pierwsza.[/QUOTE] Baska TY mnie zawsze zaskoczysz.... szczescia maluszku i pilnuj swojego pana Quote
basia34 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No ktos musi Ciebie zaskakiwac.On jest z kosciuszki z salonu samochodowego. Quote
fiorsteinbock Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='giselle4']Edytko trafil wywalony kolo Lidla roczny dobermanek...cudo ludzie widzeli jak ktos z auta wypchal a on sie schowal biedak w krzakach... zrobie fotki jutro[/QUOTE] Pies, o ktorym mi mowiono siedzial na Shellu i byl w typie ONka/Labka - cos w ten desen. Mial kolczatke. Nie trafil do Was taki psiak? Quote
basia34 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nie Edytko nie trafil wiem ze ktos dzwonil i kazalismy zglosic na SM.Doberman w domku. Quote
fiorsteinbock Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dobkowi sie udało, ciekawe co z tym ze stacji - moze ktos go dokarmia. Cale szczescie mrozy sie skonczyly. Quote
giselle4 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Dobkowi sie udało, ciekawe co z tym ze stacji - moze ktos go dokarmia. Cale szczescie mrozy sie skonczyly.[/QUOTE] masz racje z mrozami ale 6 psiakow trafilo dfo nas z dzialek Pani umarla i zostaly sie sieroty:( Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='giselle4']masz racje z mrozami ale 6 psiakow trafilo dfo nas z dzialek Pani umarla i zostaly sie sieroty:([/QUOTE] Psiaczki sa w dobrej kondycji? Quote
giselle4 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='fiorsteinbock']Psiaczki sa w dobrej kondycji?[/QUOTE] tak i ładne i bardzo posluszne ale to nie koniec dzisiaj 6 duzych psiakow z Jelcza Laskowic w tym staruszeczek i wiesz juz co ja czuje:( Edited February 23, 2012 by giselle4 Quote
dorota k. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Chciałam spokojnych snów pożyczyć, a tutaj takie wieści :( Fiorsteinbock - dostałam dzisiaj kalendarz. Pięknie dziękuję. Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='dorota k.']Chciałam spokojnych snów pożyczyć, a tutaj takie wieści :( Fiorsteinbock - dostałam dzisiaj kalendarz. Pięknie dziękuję.[/QUOTE] Wlasnie chcialam napisac, że wczoraj wyslalam - hihihi :) Pieniadze juz przelałam Grazynce, bo byly wczoraj rano na koncie. Wielkie dzieki! Przed chwilą sprzedałam kalendarz na allegro! Bedzie kolejna wpłata :) Edited February 22, 2012 by fiorsteinbock Quote
giselle4 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Wlasnie chcialam napisac, że wczoraj wyslalam - hihihi :) Pieniadze juz przelałam Grazynce, bo byly wczoraj rano na koncie. Wielkie dzieki! Przed chwilą sprzedałam kalendarz na allegro! Bedzie kolejna wpłata :) dziekuje Edytko wszystko uzupelnie wieczorem mam ciagle malo czasu...przepraszam czekam do wiosny mozna wstawac o 4 rano i czasu jest troche wiecej:) Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wiem, wiem Grazynko, że jestes zalatana. A ja dzisiaj nie zdazylam sie z Toba spotkac, za r=to Basi zostawilam klucze od domu, heheh :) Quote
fochu Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 zapraszam do moich dziewczyn http://www.dogomania.pl/threads/223467-Gyzia-i-Lara-dwie-panny-z-pseudo-w-dt-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w Quote
basia34 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Wczoraj dom znalazly dwa szczeniaki i Agat. Quote
giselle4 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Wiem, wiem Grazynko, że jestes zalatana. A ja dzisiaj nie zdazylam sie z Toba spotkac, za r=to Basi zostawilam klucze od domu, heheh :)[/QUOTE] wiem ja ostatnio zostawilam na poczcie hihihi:) to cos znaczy Quote
Recommended Posts