giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 basia34 napisał(a):Moj schron na pierwsza.... dobrze ze jestes,bo glowa mnie boli jak ..... Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cioteczki a skąd ten psiaczek przyjechal? Tak jak dziewczyny pisza, gminy daja czipy i numery sa jedynie w ich bazie. Przy czym nie informują o tym wlasciciela psa, ktory zazwyczaj jest spokojny, że w razie zaginięcia - pies zostanie szybko odnaleziony! Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki a skąd ten psiaczek przyjechal? Tak jak dziewczyny pisza, gminy daja czipy i numery sa jedynie w ich bazie. Przy czym nie informują o tym wlasciciela psa, ktory zazwyczaj jest spokojny, że w razie zaginięcia - pies zostanie szybko odnaleziony! ten piesek jest z Bielawy ale to stare chipy i nie ma ich w bazie ...pffu nie dlatego ze stare tylko nikt ich tam nie umeiscil:( Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a to piesek od tego satrego chipa zabrany z Osiedla Wlokniarzy...Edytko to Twoja rola moja bedzie nizej ok? ...mhhh On ma bokserkowe oczy ,nie moge przejsc aby jego nie poglaskac:)sliczny jest Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 To zas wczorajszy wykąpany w rzece Osiedla Batalionow Chlopskich...moze ktos zna? dostal robocze imię Maly Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Grażynko, ten wylowiony piesek to jest dokladnie ten, ktorego widziałam w piatek pod swoim domem. Szedl jakby mu zycie bylo obojetne, na krzyżowce stał, auta trąbiły a on zdezorientowany nie wiedzial co zrobic. Poszedl w dól Bielawy. Zaprowadzilam psy do domu, jezdzilam autem po ul. Wolności ale nie znalazlam go. Chcialam wezwac SM bo czułam, że on jest już bezdomny :( Matko, on przynajmniej od piątku chodzi po mrozie! Dotrał do Dzierżonowia. Przeciez to jest przynajmniej 10km od mojego domu. Matko Kochana... :( Dziewczyny a bielawska SM nie sprawdzala nr czipa tego rudaska? Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Grazynko, wyslij prosze na mojego maila fotki tych dwoch psiakow w oryginalnym rozmiarze. Zrobie ogloszenia. Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, wyslij prosze na mojego maila fotki tych dwoch psiakow w oryginalnym rozmiarze. Zrobie ogloszenia. ok ...zaraz to znaczy ze one sa z Bielawy obaj:(:( i to juz starszawe pieski rudy mnie powala... Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zdjecia doszly, wieczorem porobie ogloszenia. nie moge przestac myslec o czarnym. Tyle km przeszedl, w taki mróz! A skąd przyszedl...nie wiadomo :( Boze tyle wycierpiał :( Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zdjecia doszly, wieczorem porobie ogloszenia. nie moge przestac myslec o czarnym. Tyle km przeszedl, w taki mróz! A skąd przyszedl...nie wiadomo :( Boze tyle wycierpiał :( ale juz jest bezpieczny ma cieplo i miske jedzenia dzisiaj zostal zaszczepiony musimy znalezc im domki bo sa zbyt starzy na ogolny wiemy o tym ...prwda?:( Quote
wieso Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 biedne te psinki...eeehhhhh ci ludzie ......szkoda slow.... dawno nie bylismy na spacerku, pomomo zimna idziemy dzielnie..... Quote
giselle4 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) wieso napisał(a):biedne te psinki...eeehhhhh ci ludzie ......szkoda slow.... dawno nie bylismy na spacerku, pomomo zimna idziemy dzielnie..... Wiesiu ,wszystcy chowamy sie po kątach a spacerek to pare minut ...byle do wiosny:) Edited February 7, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Bokserooki wrocil do domku Dziekuje Edytko Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Fajnie że wrócił :) Włókniarzy to moje rejony, ale nie przypominam sobie osoby która miałaby takiego pieska, zresztą - to nie jest za bardzo zapsione osiedle Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Grazynko, dziekuje za uznanie - hehehe :) Ale ja nie mam nic wspolnego ze szczesliwym zakonczeniem ;P Akurat dzwonilam do Was zapytac czy podjechac na SM i popytac o numer czipa, gdy Pan rudaska byl w schronie i dowiedzialam sie, że juz chlopak odnalazl domek :) Quote
dorota k. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Oby więcej takich szczęśliwych zakoczeń. Pozdrawiam cieplutko i zapraszam na wieczorny spacerek. Quote
basia34 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zadzwonil pan czy nie ma u Nas z bielawy rudego pieska powiedzielismy ze jest i przyjechal zobaczyc.A ze ma czipa Pan nie wiedzial bo babcia Jego ,kiedys przygarnela a teraz juz zmarla .wiec piesek trafil do panstwa . Zostal zabrany do swojego domu. Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 basia34 napisał(a):Zadzwonil pan czy nie ma u Nas z bielawy rudego pieska powiedzielismy ze jest i przyjechal zobaczyc.A ze ma czipa Pan nie wiedzial bo babcia Jego ,kiedys przygarnela a teraz juz zmarla .wiec piesek trafil do panstwa . Zostal zabrany do swojego domu. I oby wiecej takich zakonczen :))) Quote
basia34 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Moj kochany schron i wszystkie bidulki podrzucam. Quote
giselle4 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ...juz jestem i wszystko uzupelnie powoli sorry Quote
giselle4 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, dziekuje za uznanie - hehehe :) Ale ja nie mam nic wspolnego ze szczesliwym zakonczeniem ;P Akurat dzwonilam do Was zapytac czy podjechac na SM i popytac o numer czipa, gdy Pan rudaska byl w schronie i dowiedzialam sie, że juz chlopak odnalazl domek :) ale juz narobilas ogloszen i bylas na biezaco:) i to sie liczy Quote
kizimizi Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dziewczyny, szukam transportu na cito z Wcha w okolice swidnicy lub bielawy. DLa jamnika szkielecika -ma bdt w bielawie... :-( najlepiej na jutro, kazdy dzien psiak marznie:( poprosze o szybka odp tu jesli mozecie pomoc (ja zaraz lece do pracy): http://www.dogomania.pl/threads/173705-Dolno%C5%9Bl.zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******.Szukamy-WOLONTARIATU?p=18590766#post18590766 Quote
Recommended Posts