Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki a skąd ten psiaczek przyjechal?
Tak jak dziewczyny pisza, gminy daja czipy i numery sa jedynie w ich bazie. Przy czym nie informują o tym wlasciciela psa, ktory zazwyczaj jest spokojny, że w razie zaginięcia - pies zostanie szybko odnaleziony!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki a skąd ten psiaczek przyjechal?
Tak jak dziewczyny pisza, gminy daja czipy i numery sa jedynie w ich bazie. Przy czym nie informują o tym wlasciciela psa, ktory zazwyczaj jest spokojny, że w razie zaginięcia - pies zostanie szybko odnaleziony!

ten piesek jest z Bielawy
ale to stare chipy i nie ma ich w bazie
...pffu
nie dlatego ze stare tylko nikt ich tam nie umeiscil:(

Posted

a to piesek od tego satrego chipa
zabrany z Osiedla Wlokniarzy...Edytko to Twoja rola
moja bedzie nizej ok?
...mhhh On ma bokserkowe oczy ,nie moge przejsc aby jego nie poglaskac:)sliczny jest

Posted

Grażynko, ten wylowiony piesek to jest dokladnie ten, ktorego widziałam w piatek pod swoim domem. Szedl jakby mu zycie bylo obojetne, na krzyżowce stał, auta trąbiły a on zdezorientowany nie wiedzial co zrobic. Poszedl w dól Bielawy. Zaprowadzilam psy do domu, jezdzilam autem po ul. Wolności ale nie znalazlam go. Chcialam wezwac SM bo czułam, że on jest już bezdomny :(
Matko, on przynajmniej od piątku chodzi po mrozie! Dotrał do Dzierżonowia. Przeciez to jest przynajmniej 10km od mojego domu.
Matko Kochana... :(

Dziewczyny a bielawska SM nie sprawdzala nr czipa tego rudaska?

Posted

Grazynko, wyslij prosze na mojego maila fotki tych dwoch psiakow w oryginalnym rozmiarze. Zrobie ogloszenia.

ok ...zaraz
to znaczy ze one sa z Bielawy obaj:(:(
i to juz starszawe pieski
rudy mnie powala...

Posted

Zdjecia doszly, wieczorem porobie ogloszenia.
nie moge przestac myslec o czarnym. Tyle km przeszedl, w taki mróz! A skąd przyszedl...nie wiadomo :(
Boze tyle wycierpiał :(

ale juz jest bezpieczny
ma cieplo i miske jedzenia
dzisiaj zostal zaszczepiony
musimy znalezc im domki
bo sa zbyt starzy na ogolny
wiemy o tym ...prwda?:(

Posted (edited)

wieso napisał(a):
biedne te psinki...eeehhhhh ci ludzie ......szkoda slow....
dawno nie bylismy na spacerku, pomomo zimna idziemy dzielnie.....

Wiesiu ,wszystcy chowamy sie po kątach a
spacerek to pare minut
...byle do wiosny:)

Edited by giselle4
Posted

Grazynko, dziekuje za uznanie - hehehe :) Ale ja nie mam nic wspolnego ze szczesliwym zakonczeniem ;P
Akurat dzwonilam do Was zapytac czy podjechac na SM i popytac o numer czipa, gdy Pan rudaska byl w schronie i dowiedzialam sie, że juz chlopak odnalazl domek :)

Posted

Zadzwonil pan czy nie ma u Nas z bielawy rudego pieska powiedzielismy ze jest i przyjechal zobaczyc.A ze ma czipa Pan nie wiedzial bo babcia Jego ,kiedys przygarnela a teraz juz zmarla .wiec piesek trafil do panstwa . Zostal zabrany do swojego domu.

Posted

basia34 napisał(a):
Zadzwonil pan czy nie ma u Nas z bielawy rudego pieska powiedzielismy ze jest i przyjechal zobaczyc.A ze ma czipa Pan nie wiedzial bo babcia Jego ,kiedys przygarnela a teraz juz zmarla .wiec piesek trafil do panstwa . Zostal zabrany do swojego domu.

I oby wiecej takich zakonczen :)))

Posted

Grazynko, dziekuje za uznanie - hehehe :) Ale ja nie mam nic wspolnego ze szczesliwym zakonczeniem ;P
Akurat dzwonilam do Was zapytac czy podjechac na SM i popytac o numer czipa, gdy Pan rudaska byl w schronie i dowiedzialam sie, że juz chlopak odnalazl domek :)

ale juz narobilas ogloszen i bylas na biezaco:)
i to sie liczy