Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Adka, mysle o FB i zbiorce kaski na jedzonko, potem szczepienia.
Zalozysz jej watek na miau? masz tam konto? Na dogo tez jest koci dzial - moge pomoc i tam zalozyc temat rodzinki.[/QUOTE]

Mam konto na miau, zaloze watek, ty zaloz na dogo:) na fb tez by sie wydarzenie przydalo

Posted

Dobra. W takim razie jak zabierzecie rodzinke, porob zdjecia i przelij mi na @.
Adka, potrzebuje rowniez Twoje konto abym rozsylala na priva w przypadku ew. deklaracji.
Cos jeszcze wymyslimy...

Grazynko, a w Azylu jest jeszcze inna kicia?

Posted

Dziewczyny, dzisiaj znajomy mowil mi, ze wczoraj pojechala do Azyla po psa dziewczyna kolo 30stki, z kolezanka. Chyba byly na rowerach.
Otoz, dziewczyna zainteresowana adopcją miala jeszcze niedawno psa w typie husky. Pies żyl sobie "samopas"...wypuszczany z domu, niech sobie lata. Ponoc zostal odlowiony przez Azyl. Mieliscie poczatkiem czerwca hasiorka? lub koncem maja?
To prawdopodobnie jej pies... Mowila nawet, ze dzwonila do Azyla i tam jest pies ale ona nie bedzie go odbierala i placila pieniedzy!!!
Grazynko, mozesz podeslac mi fotki hasiorkow z ostatniego czasu. Zapytam kolegi czy to faktycznie jej.
Babka jest nieodpowiedzialna, bierze psa a nastepnie "robta co chceta" zwierzaku.

Posted

obserwatora na allegro mają:
Perełka z Dbc [URL]http://allegro.pl/mala-perelka-szuka-domu-i1728479462.html[/URL]
i Misia z Dbc [URL]http://allegro.pl/lagodna-mloda-sunia-szuka-domu-i1728479472.html[/URL]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dobra. W takim razie jak zabierzecie rodzinke, porob zdjecia i przelij mi na @.
Adka, potrzebuje rowniez Twoje konto abym rozsylala na priva w przypadku ew. deklaracji.
Cos jeszcze wymyslimy...

Grazynko, a w Azylu jest jeszcze inna kicia?[/QUOTE]
kicia jest leczona
ale bedzie ok:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Nie moge w to uwierzyc...
Nie moge...
Jak mozna wyrzucic zywa istote kiedy wydaje potomstwo...Czy ten czlowiek nie ma serca, czy jest do szpiku zepsuty...
Adka, daj znac co zalatwilas z Ewa, ja napisalam rowniez do jednej osoby z prosba o tymczas.[/QUOTE]
spokojnie malutka
nie dalysmy jej krzywdy zrobic:)

Posted

[quote name='giselle4']Adka ,sorry
wiecej nie mialam
na karme dla kotki-30zl
ale cos jeszcze dołoze...:)[/QUOTE]

Ewa kupiła kici puszki, ode mnie dostała sucha karme i witaminy dla mamusi :) Niestety jedno kociątko nie przeżyło... :( Było najsłabsze, nie miało odruchu ssania. Pojechałyśmy z kociątkami i mamusią do p. Jagny, która oferowała pomoc. Zanim dojechałyśmy kociątko już nie żyło :( Reszta maluchów i mamusia dostały u pani Jagny antybiotyk, mają się dobrze, dostały także karmę z Royala. Pani Jagna nadal chce pomagać naszym maluszkom i mamusi za co serdecznie dziękujemy:) Dopiero ok. 21:00 kocia rodzinka znalazła się u Ewy- mają dla siebie cały pokój, ja podarowałam mięciutkie legowisko, dostała poduszeczke od cioteczek ze schroniska, mamusia jest w dobrej formie-chętnie zjadła, załatwiła swoje potrzeby do kuwetki i mruuuuuczy, można ją głaskać, smyrać pod bródką, a ona mrrruuuuczy- jest przekochana, nei wiem co za bestia mogła się jej pozbyć...i maluszków... Dzisiaj już nie męczyłam ich fotkami, ale jak tylko koteczki troszkę podrosną wrzuce zdjęcia na dogo. Mysle, ze rodzinka szybko znajdzie domki:)

Posted

Kocia mama jest urocza
beczeć sie chce na myśl o tym że mogli ją tak wyrzucić :(
ile kociaków ma?
maluchy pewnie znajdą dom szybko ,pytanie co z mamą ?

Posted

[quote name='fochu']Kocia mama jest urocza
beczeć sie chce na myśl o tym że mogli ją tak wyrzucić :(
ile kociaków ma?
maluchy pewnie znajdą dom szybko ,pytanie co z mamą ?[/QUOTE]
chyba 6 ale tez nie chcialam jej męczyc liczenie i wyciąganiem
jest urocza:0

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Ewa kupiła kici puszki, ode mnie dostała sucha karme i witaminy dla mamusi :) Niestety jedno kociątko nie przeżyło... :( Było najsłabsze, nie miało odruchu ssania. Pojechałyśmy z kociątkami i mamusią do p. Jagny, która oferowała pomoc. Zanim dojechałyśmy kociątko już nie żyło :( Reszta maluchów i mamusia dostały u pani Jagny antybiotyk, mają się dobrze, dostały także karmę z Royala. Pani Jagna nadal chce pomagać naszym maluszkom i mamusi za co serdecznie dziękujemy:) Dopiero ok. 21:00 kocia rodzinka znalazła się u Ewy- mają dla siebie cały pokój, ja podarowałam mięciutkie legowisko, dostała poduszeczke od cioteczek ze schroniska, mamusia jest w dobrej formie-chętnie zjadła, załatwiła swoje potrzeby do kuwetki i mruuuuuczy, można ją głaskać, smyrać pod bródką, a ona mrrruuuuczy- jest przekochana, nei wiem co za bestia mogła się jej pozbyć...i maluszków... Dzisiaj już nie męczyłam ich fotkami, ale jak tylko koteczki troszkę podrosną wrzuce zdjęcia na dogo. Mysle, ze rodzinka szybko znajdzie domki:)[/QUOTE]
dziekuje Adko i pisz jak czegos bedziesz potrzebowac....
szczescie ze jestes z dziewczynami swoimi...P:)

Posted

[quote name='giselle4'][INDENT]jeszcze potrzebuje kogos
kto by zrobil wizyte w Lewinie Klodzkim....pomozcie
piesek moze miec domek
[/INDENT][/QUOTE]
Szukałam na mapie dogomaniaków i samej dogomanii i nie moge znalezc osoby w okolicy LK.
Od nas to ponad 60km na poludnie.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Szukałam na mapie dogomaniaków i samej dogomanii i nie moge znalezc osoby w okolicy LK.
Od nas to ponad 60km na poludnie.[/QUOTE]

są z Kłodzka, ale to tez kawałek.. ale może ktoś tam na urlop jedzie??

Posted

[quote name='aanka'][url]http://www.istotne.pl/a6322.php[/url]. Zobaczcie:-(:-(:angryy::angryy:. Znów - parę km. od Bolesławca. ..................w[/QUOTE]
Bosz...to juz nie z głupoty
tylko opilstwa...
wieksze kary

Posted

[quote name='fiorsteinbock']grazynko, mozesz zrobic zdjecia tej kici, ktora jest w azylu?
Moze uda sie cos dla niej znalezc.[/quote]

jutro edytko zrobie fotki
juz jest fajna:0

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zrob Grazynko, dzieki wlk.
Postaram sie cos wymyslec :([/QUOTE]
ale to nie wszystko
dzisiaj male mokre kocie jest znowu
dachowiec
głodne i zmarznięte....
na razie bezpieczne i szukam czegos dla niego