Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wyslalam zgloszenie do wziecia udzialu w akcji adopcyjnej, organiz. we WRoclawiu przez TOZ Wroclaw, dnia 22 stycznia. Kandydatki/at: Nesca, Toma i Kola vel Sambo ;)

No i niech Im się poszczęści!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wyslalam zgloszenie do wziecia udzialu w akcji adopcyjnej, organiz. we WRoclawiu przez TOZ Wroclaw, dnia 22 stycznia. Kandydatki/at: Nesca, Toma i Kola vel Sambo ;)

dziekuje Edytka:)

Posted

:modla::iloveyou:pozdrawiam ciotenki wszystkie!dzis Swiatowy Dzien Wege - oby naszym braciom , ktorzy dziela z nami zycie - przyniosl jeszcze wiecej duszyczek , ktore przejda na wege- jestem zdrowsza i silniejsza psychicznie , od kiedy nie jadam naszych :loveu:braciszkow , sercem polecam ciotenki

Posted

giselle4 napisał(a):
dzisiaj lecimy z fiorsteinbock zrobic troche fotek....
bo znowu fala bezdomniakow nas dopadla:(

Kiedy to się skończy?:( Mam wrażenie że ludziska to coraz gorsi są:(

Posted

wieso napisał(a):
podtrzymuje.....

ostatnio jakas fala powrotow psiakow do schronu
ze wzgledu ze ludzie ida do ...wiezienia
Bella -pani w więzieniu
Rudzik-pan w wziezieniu
to jakis szok
kiedys wszyscy wyjezdzali i psy wywalali teraz więzienie

Posted

[quote name='olivetshka']Dziewczyny, szukam do adopcji młodego owczarka niemieckiego - lub mixa, najlepiej tak do 6 mcy. Szukam dla pewnego małżeństwa - mieszkają na wsi, ale takiej nowoczesnej, nie zabitej dechami i zacofanej (no, pod miastem). Mają dom z ogrodem, pies miałby być w budzie - kupili ocieploną, dużą budę, nową, mieli jakiegoś psiaka, ale niestety albo ktoś im ukradł, albo otruł... Psiak zaginął.
Chcą samca, młodego jak wspomniałam. Pies mógłby wchodzić do domu.
Państwa mają kury i chcieliby, aby piesek im tych kur nie zagryzał - pewnie dlatego młodego chcą, by ukształtować charakter wcześnie.
Jeżeli macie takiego pieska, to dajcie mi znać. Obiecałam, że im coś znajdę.

Cioteczko, pierwsza kandydatka - mloda i chudziutka ONka Ksena:

Posted

Uwaga Jelcz -Laskowiece
jest u nas owczarek staruszeczek,
prosze o pomoc..
Jego pan telefonowala kiedy jeszcze jego nie było w schronisku,
miał sie odezwac przed Swietami i cisza...;(
Piesek bardzo tęskni i nie chce jesc......
prosze zrobcie jakies ogłoszenia i rozwiescie po miescie
Blagam to jego ,jeszcze troche zyc w swoim domku....
ciotki blagam pomozcie temu staszemu dziadziowi...blagam
zal wchodzic na kwarantanne [tylko tam jest wolna jedynka]
on patrzy
on czeka
on teskni...i prosi o pomoc ,o swoja rodzine

fotki nie sa najlepsze ale jego pan rozpozna swojego psiaka

Posted

Edi100 napisał(a):
Tego Staruszka ktos szukał tak?
Moze są jakieś ogłoszenia w necie w necie gdzie będzie kontakt?
O matko mam nadzieję:(

szukał jego facet,mial; telefonowac
i cisza
a on nie chce jesc....:(

Posted

giselle4 napisał(a):
nie:( :(........

No to bałwan ten facet, no:(
Nie wiem kto jest z Jelcza, ale warto by było ogłoszenia rozlepić i dac biedaczkowi szansę:(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, pierwsza kandydatka - mloda i chudziutka ONka Ksena:

kochana, bardzo dziękuję za prozpocyje - obie sunie cudne.
Podeslę Panstwu, ale oni chcieli samczyka. Ile sunie muszą mieć, by być wysterylizowanymi? Muszą osiagnąć dojrzałość płciową, czyli tak ok. roku? Ciut wczesniej?
Pytam o ewentualną sterylkę, bo wiekszość ludzi pewnie nie wie, że suczka może taki zabieg przejść i nie być zupełnie "problemem" dla swoich ludzi - problemem w sensie cieczek, adoratorów i ewentualnego niechcianego przychówku później.

Posted

Wet mowil ostatnio o suczce 7 miesiecznej, ze moze byc poddana sterylce. Mysle, ze jakby sie zdecydowali na ktoras to schronisko wysterylizuje, gdyz realizuja program sterylizacji i kazda jest ciachnięta.
Nie pamietam jak dlugo jest Ksena, moze ona jest po sterylce. Zapytam w schronisku.

Posted

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy nie został znaleziony pies, czarny kundel, białe łapy (coś jak skarpety) od nosa do czoła ma białą sierść i brwi brązowe w okolicach Jerzmanek ??

Oto 2 zdjęcia Pieska