Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Trzymam mocno by te ogłoszenia były domkowo skuteczne!!! Quote
fiorsteinbock Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wyslalam zgloszenie do wziecia udzialu w akcji adopcyjnej, organiz. we WRoclawiu przez TOZ Wroclaw, dnia 22 stycznia. Kandydatki/at: Nesca, Toma i Kola vel Sambo ;) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Wyslalam zgloszenie do wziecia udzialu w akcji adopcyjnej, organiz. we WRoclawiu przez TOZ Wroclaw, dnia 22 stycznia. Kandydatki/at: Nesca, Toma i Kola vel Sambo ;) No i niech Im się poszczęści! Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Wyslalam zgloszenie do wziecia udzialu w akcji adopcyjnej, organiz. we WRoclawiu przez TOZ Wroclaw, dnia 22 stycznia. Kandydatki/at: Nesca, Toma i Kola vel Sambo ;) dziekuje Edytka:) Quote
Nadziejka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :modla::iloveyou:pozdrawiam ciotenki wszystkie!dzis Swiatowy Dzien Wege - oby naszym braciom , ktorzy dziela z nami zycie - przyniosl jeszcze wiecej duszyczek , ktore przejda na wege- jestem zdrowsza i silniejsza psychicznie , od kiedy nie jadam naszych :loveu:braciszkow , sercem polecam ciotenki Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 dzisiaj lecimy z fiorsteinbock zrobic troche fotek.... bo znowu fala bezdomniakow nas dopadla:( Quote
Edi100 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 giselle4 napisał(a):dzisiaj lecimy z fiorsteinbock zrobic troche fotek.... bo znowu fala bezdomniakow nas dopadla:( Kiedy to się skończy?:( Mam wrażenie że ludziska to coraz gorsi są:( Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Edi100 napisał(a):Kiedy to się skończy?:( Mam wrażenie że ludziska to coraz gorsi są:( podtrzymuje..... Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wieso napisał(a):podtrzymuje..... ostatnio jakas fala powrotow psiakow do schronu ze wzgledu ze ludzie ida do ...wiezienia Bella -pani w więzieniu Rudzik-pan w wziezieniu to jakis szok kiedys wszyscy wyjezdzali i psy wywalali teraz więzienie Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='olivetshka']Dziewczyny, szukam do adopcji młodego owczarka niemieckiego - lub mixa, najlepiej tak do 6 mcy. Szukam dla pewnego małżeństwa - mieszkają na wsi, ale takiej nowoczesnej, nie zabitej dechami i zacofanej (no, pod miastem). Mają dom z ogrodem, pies miałby być w budzie - kupili ocieploną, dużą budę, nową, mieli jakiegoś psiaka, ale niestety albo ktoś im ukradł, albo otruł... Psiak zaginął. Chcą samca, młodego jak wspomniałam. Pies mógłby wchodzić do domu. Państwa mają kury i chcieliby, aby piesek im tych kur nie zagryzał - pewnie dlatego młodego chcą, by ukształtować charakter wcześnie. Jeżeli macie takiego pieska, to dajcie mi znać. Obiecałam, że im coś znajdę. Cioteczko, pierwsza kandydatka - mloda i chudziutka ONka Ksena: Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ziutka, okolo 7 miesiecy. Przebywa na kwarantannie, bardzo kontaktowa i wesola suńka. Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Lulek, owczarek podhalański. Niezadowolony z uwięzi, gryzie kraty, chce jak najszybciej do swego domu :( Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Uwaga Jelcz -Laskowiece jest u nas owczarek staruszeczek, prosze o pomoc.. Jego pan telefonowala kiedy jeszcze jego nie było w schronisku, miał sie odezwac przed Swietami i cisza...;( Piesek bardzo tęskni i nie chce jesc...... prosze zrobcie jakies ogłoszenia i rozwiescie po miescie Blagam to jego ,jeszcze troche zyc w swoim domku.... ciotki blagam pomozcie temu staszemu dziadziowi...blagam zal wchodzic na kwarantanne [tylko tam jest wolna jedynka] on patrzy on czeka on teskni...i prosi o pomoc ,o swoja rodzine fotki nie sa najlepsze ale jego pan rozpozna swojego psiaka Quote
Edi100 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Tego Staruszka ktos szukał tak? Moze są jakieś ogłoszenia w necie w necie gdzie będzie kontakt? O matko mam nadzieję:( Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Edi100 napisał(a):Tego Staruszka ktos szukał tak? Moze są jakieś ogłoszenia w necie w necie gdzie będzie kontakt? O matko mam nadzieję:( szukał jego facet,mial; telefonowac i cisza a on nie chce jesc....:( Quote
Edi100 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 giselle4 napisał(a):szukał jego facet,mial; telefonowac i cisza a on nie chce jesc....:( Nie zostawił numeru???? Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Edi100 napisał(a):Nie zostawił numeru???? nie:( :(........ Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 zapraszam do naszego Miro http://www.dogomania.pl/threads/200003-Nie-zaglodzili-to-na-mroz-wywalili-Miro-błaga-o-adopcje-pomoz-dosc-nieszczesc-w-jego?p=16089691#post16089691 Quote
Edi100 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 giselle4 napisał(a):nie:( :(........ No to bałwan ten facet, no:( Nie wiem kto jest z Jelcza, ale warto by było ogłoszenia rozlepić i dac biedaczkowi szansę:( Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Edi100 napisał(a):No to bałwan ten facet, no:( Nie wiem kto jest z Jelcza, ale warto by było ogłoszenia rozlepić i dac biedaczkowi szansę:( moze ciotki cos wymyslą Quote
Poker Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 trzeba wejść na wątki z Brzegu, tam są dziewczyny z Oławy i chyba jakaś z Jelcza Quote
olivetshka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, pierwsza kandydatka - mloda i chudziutka ONka Ksena: kochana, bardzo dziękuję za prozpocyje - obie sunie cudne. Podeslę Panstwu, ale oni chcieli samczyka. Ile sunie muszą mieć, by być wysterylizowanymi? Muszą osiagnąć dojrzałość płciową, czyli tak ok. roku? Ciut wczesniej? Pytam o ewentualną sterylkę, bo wiekszość ludzi pewnie nie wie, że suczka może taki zabieg przejść i nie być zupełnie "problemem" dla swoich ludzi - problemem w sensie cieczek, adoratorów i ewentualnego niechcianego przychówku później. Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wet mowil ostatnio o suczce 7 miesiecznej, ze moze byc poddana sterylce. Mysle, ze jakby sie zdecydowali na ktoras to schronisko wysterylizuje, gdyz realizuja program sterylizacji i kazda jest ciachnięta. Nie pamietam jak dlugo jest Ksena, moze ona jest po sterylce. Zapytam w schronisku. Quote
szosti Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy nie został znaleziony pies, czarny kundel, białe łapy (coś jak skarpety) od nosa do czoła ma białą sierść i brwi brązowe w okolicach Jerzmanek ?? Oto 2 zdjęcia Pieska Quote
Recommended Posts