MagYa^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 gisellko! Co TY piszesz wogle!? Jesteś aniołem a nie d.lem:angryy: A cierpliwość i siły kończą się z czasem każdemu! Tel. zapodziałaś to dlatego Słomka nie może się do Cię dodzwonić.. Jutro z mężem jadą gdzieś w Twoje okolice. I chciała Ci podrzucić troszkę rzeczy dla psiaków. Ja od siebie dorzuciłam kila ciepłych rzeczy. (jesteś juterko pod swoim adresem?) I nie stresuj się, bo się pochorujesz :shake: Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='MagYa^^']gisellko! Co TY piszesz wogle!? Jesteś aniołem a nie d.lem:angryy: A cierpliwość i siły kończą się z czasem każdemu! Tel. zapodziałaś to dlatego Słomka nie może się do Cię dodzwonić.. Jutro z mężem jadą gdzieś w Twoje okolice. I chciała Ci podrzucić troszkę rzeczy dla psiaków. Ja od siebie dorzuciłam kila ciepłych rzeczy. (jesteś juterko pod swoim adresem?) I nie stresuj się, bo się pochorujesz :shake:[/quote] Dalam Madzi stracjonarny i juz sie ustawilysmy na jutro oj bo czasem zalewa mnie jasna krew:razz: DZIEKUJE ZA POMOC ,JUZ MI POWIEDZIAŁA,NAWET NOWE IMIE MI DAŁA DZIEKUJE CIOTECZKI KOCHANE Quote
MagYa^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mój mąż mi zawsze powtarza - TWARDA BĄDŹ.. Jak stolec po makowcu :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='MagYa^^']Mój mąż mi zawsze powtarza - TWARDA BĄDŹ.. Jak stolec po makowcu :diabloti:[/quote] hihihi dobre....:oops: Quote
justynavege Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [COLOR=Red][B]Przepraszam ale cos we mnie pęka k..a ja wiem ze fajnie by było miło kwiatki błąwatki uśmieszki ale nie potrafię nie otworzyć niewyparzonej gęby założyłąm wątek nie mogłam się powstrzymac Graziu prosze napisz tam na watku proszę każdego ktoma wiarygodne inf w tej sprawie o wpis jak i tych którzy chcą coś zrobic [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/czy-20-letni-pies-musi-skonac-w-ogromnym-cierpieniu-blagam-pomocyyyy-149146/#post13175713[/url] [/B][/COLOR] Quote
giselle4 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ...ja tez lubie siesmiac ale tam nie bylo mi do smiechu fotke wyrwe spokojnie;) Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ...fiorsteinbock,justynavege...dobre wiesci dzisiaj poszło do domu nasze kociatko z piwnicy Pan pojechał do schronu a tam nie ma kotków:shake:ale Pani Jasia namiary na mnie ja do sąsiadow aby pomogli złapac ,,dzika,,i od dzisiaj ma dom i młoda 18-20 letnia Pancie:eviltong::multi::loveu: został jeszcze ten piesek Justynko ale to juz jutro sorry Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ...[B]MagYa.[/B] [B]Slomka22[/B] [B]ciotki kochane bardzo dziekuje za dary[/B] [B]spadly jak z nieba[/B] [B]bo zimno i chore bidoki to wszystko sie przyda[/B] [B]ja zas od siebie za wszystko bardzo dziekuje[/B] [B]i klękam na jedno kolanko[/B] [B]nooo i poznałam osoboscie ,,kociątko Slomkowe,,[/B] [B]i jej Tz i Dzulie[Julia młoda dogomaniaczka rosnie]:cool3:i sliczna[/B] [B]dziekuje panieneczki:oops:[/B] Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [B]Z przykrych wiadomosci :-(:-(:-( [*][/B] [B]odszedł nasz młody pracownik[/B] [B]w czwartek pogrzeb[/B] [B]sorry[/B] [B]nie moge jeszcze uwierzyc w to[/B] [B]w niedziele bylam z nim w schronie pół dnia[/B] [B]przyniósł mi kawe na izolatki[/B] [B]a dzisiaj juz jego nie ma:shake:[/B] [B]Daniel,bedę pamiętac o Tobie[/B] [B]bo miales serce do psów[/B] [B]a one Ciebie słuchały:-([/B] [B]bede tesknic i one tez[/B] [B] [*] [*] [*][/B] Quote
kamilawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Właśnie się dowiedziałam o śmierci pracownika od Edytki... nie znałam człowieka... a i tak mi bardzo przykro... :-( [*] Nie do pomyślenia... Grażynko! ty krzycz ile wlezie na tą Edytę, niech ona takich cyrków nie odstawia :diabloti: [SIZE=1]W końcu trafiłam na ten wątek... :eviltong:[/SIZE] Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kamilka,to Ona powinna na mnie Ona jest pod ochroną i z nia trzeba spokojnie... Ona grzeczna lala:eviltong: Wiesz,nie chciałam aby ją informowano nooo nikt sie mnie nie slucha jej nie wolno denerwowac.... nie wolno:oops::shake: Quote
kamilawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='giselle4']kamilka,to Ona powinna na mnie Ona jest pod ochroną i z nia trzeba spokojnie... Ona grzeczna lala:eviltong: Wiesz,nie chciałam aby ją informowano nooo nikt sie mnie nie slucha jej nie wolno denerwowac.... nie wolno:oops::shake:[/quote] jeżeli grzeczna lala to luzik :eviltong: Miałam jeszcze pozdrowić psiaki od Edi, więc pozdrawiam :loveu: Gisellko nie orientujesz się czy jakieś psiaki do Was doszły nowe?:roll: Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='kamilawa']jeżeli grzeczna lala to luzik :eviltong: Miałam jeszcze pozdrowić psiaki od Edi, więc pozdrawiam :loveu: Gisellko nie orientujesz się czy jakieś psiaki do Was doszły nowe?:roll:[/quote] Hasiek i dwa kundelki:-( Quote
Slomka22 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie dziekuj :P bo to i tak niewiele w porownaniu z potrzebami Quote
justynavege Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 smutne to wieści Graziu , szczególnie gdy odchodzą ludzie młodzi z nienacka , niespodziewanie i bez sensu ciężko napisać coś niedurnego i konstruktywnego więc pomilczę .... :-( Quote
giselle4 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Slomka22']nie dziekuj :P bo to i tak niewiele w porownaniu z potrzebami[/quote] KAZDA POMOC JEST NA WAGE ZYCIA DLATEGO ZAWSZE DZIEKUJE :loveu: Quote
giselle4 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='justynavege']smutne to wieści Graziu , szczególnie gdy odchodzą ludzie młodzi z nienacka , niespodziewanie i bez sensu ciężko napisać coś niedurnego i konstruktywnego więc pomilczę .... :-([/quote] JUSTYNKA,POZOSTANIE JESZCZE NA DŁUGIE LATA W NECIE Z PSIAKAMI NA REKACH jego fotki sa i jeszcze dlugo bedą tylko jego ..... [*] nawet mojemu dziecku jeszcze nie powiedziałam ze Daniel odszedł:shake::-( Quote
justynavege Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Graziu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13331382#post13331382[/URL] dopisz coś tu o tym małym bidolku musimy mu jakos pomóc Quote
giselle4 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ....Do domku poszła mam tych 8 szczeniaczków ktore juz znalazly wczesniej domku:loveu: szczescia mamulko oraz jeszcze jedna suczka ale nie pamietam jej moze fiorsteinbock...to dopisze:crazyeye: Juz wiem to sliczna owczarka -Olga..... Quote
giselle4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hasiorka zabrał Pasn ze Swidnicy a Aze tez jej własciciel z Dzierzoniowa 2 bidy wrócily do domku:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 no to od wczoraj sypnęlo adopcjami :multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No, biore sie do roboty. Fizycznie zawodzę :placz: ale wirtualnie pomoge Gisellce :evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='fiorsteinbock']No, biore sie do roboty. Fizycznie zawodzę :placz: ale wirtualnie pomoge Gisellce :evil_lol:[/QUOTE] Edytka ja jzu to przerabiałam ale Ciebie to podziwiam nie dosc ze bylam ,,słoniem,, to jeszcze spałam cały czas i nic ale to nic mnie sie nie trzymało a Ty chodzisz,dokarmiasz,jezdzisz fotografujesz.... oj kłamiesz PANIENECZKO...masz zacięcie:evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts