fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Do domu poszla tez ONkowata LALA i jeden ze szczeniaczkow, drugi strasznie płacze samotny w kojcu :-( Quote
giselle4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Do domu poszla tez ONkowata LALA i jeden ze szczeniaczkow, drugi strasznie płacze samotny w kojcu :-( o Boze:-( jutro jego utule biedaka Lala poszla chyba w piątek,o tej mowimy?;) zapomnialam i do dobrej kobiety wskoczyla do auta [terenówka] i nawet kot w srodku jej nie przeszkadzał:shake: a Pani miala tez ochote na Parkowa albo Atenke...ale mowiela ze po sterylce dziewczyn jeszcze przyjedzie po jedną......:crazyeye: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wiesz co, nie wiem czy w piatek - bo wczoraj dzwonila Pani Jasia po 16 i mowila o Lali i szczeniaczku. Wazne, ze ma domek :loveu: A Marko tak sie cieszyl Chlopczysko wielkie, ze malo mi zebów nie wybil :razz: Quote
Slomka22 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 giselle4 napisał(a):...Gabi w BOGATYNI:multi: to podaj komu mam teraz wrzucic alegratke bo szkoda zeby wyroznienie przepadlo :evil_lol: Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Slomka22 napisał(a):to podaj komu mam teraz wrzucic alegratke bo szkoda zeby wyroznienie przepadlo :evil_lol: Prosze daj Warsika Slomeczka please...please:loveu: Quote
Slomka22 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dam tylko podaj dane i opis i foty :P na [email protected] Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Slomka, zaraz ci przesle jego nowe fotki, wlasnie obrabiam :cool3: Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Slomka, zaraz ci przesle jego nowe fotki, wlasnie obrabiam :cool3: Dziekuje Edytko Slomka,wez opis z watku sorry ale pewnie grypa i stres mnie zwalił z nog :mad: Quote
Slomka22 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wrzucilam na ale gratke - oby mu pomogla\On nie ma nic.... Quote
invictus hilaritas Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ktoś obserwuje lubego.. Może zadzwoni... :loveu: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 invictus hilaritas napisał(a):Ktoś obserwuje lubego.. Może zadzwoni... :loveu: :crazyeye::oops::oops: Trzymam kciuki!! Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ...DO NIE NIEEEEE:shake: moze do Edytki?:evil_lol: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 giselle4 napisał(a):moze do Edytki?:evil_lol: Pewnie tak :diabloti: zaraz wejdzie na dogo i napisze - Luby idzie do domku ;) Oby.... Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oj Kamus, chcialabym :shake: niestety nikt nie dzwonil.... :-( Czekamy dalej! Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Grazynko, masz numer tel do Kamila i Heksa?? nie loguje sie od pazdziernika, nie wiem czemu a potrzebuje sie z nia skontaktowac - przeslij jeslimasz na PW Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, masz numer tel do Kamila i Heksa?? nie loguje sie od pazdziernika, nie wiem czemu a potrzebuje sie z nia skontaktowac - przeslij jeslimasz na PW piszemy tylko na dogo nie mam telefonu:shake: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Edi, zobaczę na owczarku, może tam jest... ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 qrcze...zastanawiam sie czy wszystko u Niej ok... Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Na owczarku była ostatnio 5 listopada. Znalazłam jedynie jej numer gg, ale moje przeglądarki nie chcą otworzyć :roll: Quote
giselle4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ...To mamuska ktora swoje dzieci stracila jest juz po sterylce a nam został jeden szczeniak ktory piszczał bo jego bracia poszli do domku został sam i teraz juz nie jest sam Opiekuje sie nim....i dobrze:loveu: to zas nasz Huzar po kastarcji:) Huzarek nie ma kocyka bo drze na strzępy łobuz jeden oraz Elik oraz Murzynek oczywiscie i Pudi moja Czesiulka tez na izolatce Quote
kamilawa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Piękne niunie. jeny, ja myślałam, że Huzar już dawno w domu!! :-o Quote
Recommended Posts