Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...Jestem moje kochane
i mam dooobre wiesci;):loveu:

Dzisiaj jak Edytka juz pojechała do domku ze schronu
mialam to szczęscie ze bylam i moglam osobiscie oddac Lulka-Trojana nowej rodzinie:crazyeye:Młodzi w wieku do 30 lat z synkiem 3 latka....przyjechali bo przeczytali ogłoszenie ze jest z krótkim włosem benek w schronie.
Maja swojego o imieniu Benek ale on ma juz 15 lat i jest na dozywociu
Nasz maluszek bardzo im sie podobal i bez chwilki namysłu zabrali do domku[ja dzisiaj 2 wory karmy zawiozłam dla Lulka i dla Czeski hihihi]Ma prawie 2 h do wybiegania i przez miesiące tylko Pancie i synka ,mąz pracuje w niemczech i jest gosciem w domku......i ma juz swoje imie Ramos:lol:
Dzisiaj Pani ma zatelefonowac i powiedziec jak został przyjety przez rezydenta.Zyczymy ci duzo ...duzo szczęścia.Aaaaa i wet byl dzisiaj i ocenił jego na roczek albo dwa..wiec dzieciak.:multi:

Nastepne szczęscie to Florek juz ma dom i moge codziennie jego widziec przez siatke[2,5 metra siatka]mieszka w domku na ul.Wroclawskiej
to tylko 20 minut nogami.Prawdą jest ze to Florek wybrał sobie Pana...
ogladane byly owczarki,az Pan prosi ,,niech Prezes wypusci z kojca kaukaza,jak przyjdzie do mnie na wolanie -zabieram,,
Florek kiedy poczul wolnosc pobiegl w jedną strone ...pożniej w drugą i Pan zawolała ,,Florek do mnie,,pies spokojnie popatrzyl na niego zamerdał ogonem i przyszedł...łasil sie jak szczeniak i...ma dom...
wiec my tez sie radujemy:multi::evil_lol::loveu:

Posted

...w poniedzialek znowu wysyp
na kwarantannie 11 nowych bidulek
w tym ruda amstafeczka,jedna w ciązy i duzo kundelków
cos kudłatego ,długiego,czarnego i bojącego....
Nikt mnie nic nie powiedział:shake:
polazlam na kwarntanne zobaczyc towarzystwo
i siedzi to takie bidne
wziełam na ręce i dotykam delikatnie bo widze ze sie telepie
nagla slysze zobacz co to suczka czy psiak
dotyk i mówie suczka
a wszyscy w smiech
wiec postawiałam mała koło miski i pytam czego ryczycie :evil_lol:..bo jestes pierwsza która nie uzarła w reke:shake:biedna tak sie boi i tak sie broni....
widzicie z kim ja współparuje hihihi

Posted

[quote name='giselle4']...Jestem moje kochane
i mam dooobre wiesci;):loveu:

Dzisiaj jak Edytka juz pojechała do domku ze schronu
mialam to szczęscie ze bylam i moglam osobiscie oddac Lulka-Trojana nowej rodzinie:crazyeye:Młodzi w wieku do 30 lat z synkiem 3 latka....przyjechali bo przeczytali ogłoszenie ze jest z krótkim włosem benek w schronie.
Maja swojego o imieniu Benek ale on ma juz 15 lat i jest na dozywociu
Nasz maluszek bardzo im sie podobal i bez chwilki namysłu zabrali do domku[ja dzisiaj 2 wory karmy zawiozłam dla Lulka i dla Czeski hihihi]Ma prawie 2 h do wybiegania i przez miesiące tylko Pancie i synka ,mąz pracuje w niemczech i jest gosciem w domku......i ma juz swoje imie Ramos:lol:
Dzisiaj Pani ma zatelefonowac i powiedziec jak został przyjety przez rezydenta.Zyczymy ci duzo ...duzo szczęścia.Aaaaa i wet byl dzisiaj i ocenił jego na roczek albo dwa..wiec dzieciak.:multi:

Nastepne szczęscie to Florek juz ma dom i moge codziennie jego widziec przez siatke[2,5 metra siatka]mieszka w domku na ul.Wroclawskiej
to tylko 20 minut nogami.Prawdą jest ze to Florek wybrał sobie Pana...
ogladane byly owczarki,az Pan prosi ,,niech Prezes wypusci z kojca kaukaza,jak przyjdzie do mnie na wolanie -zabieram,,
Florek kiedy poczul wolnosc pobiegl w jedną strone ...pożniej w drugą i Pan zawolała ,,Florek do mnie,,pies spokojnie popatrzyl na niego zamerdał ogonem i przyszedł...łasil sie jak szczeniak i...ma dom...
wiec my tez sie radujemy:multi::evil_lol::loveu:[/quote]

:multi::multi::multi:tylko skakac i plakac ze szczescia! Łobuziaki znalazly dom :)
oby im sie szczescilo! A Florusia podejrzymy przez siatke :loveu:

Posted

kolejny psiak, spokojnby, mily, potrzebuje niewielkiego kaciku i swojego czlowieka...:-(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/piekny-mlody-ok-8-mies-pies-kolejny-wyrzucony-pomozmy-143029/[/url]

czy ktos byl moze dzisiaj w schronisku i go widzial?

Posted

Luleczku/Trojanie...juz teraz Ramosie...szczęśliwego długiego życia:loveu::loveu::loveu:
Floreczku...tobie też psiaku!!!:loveu::loveu::loveu:

...no i na nic się zdało moje allegro:evil_lol:

Posted

[quote name='Trufla']kolejny psiak, spokojnby, mily, potrzebuje niewielkiego kaciku i swojego czlowieka...:-(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/piekny-mlody-ok-8-mies-pies-kolejny-wyrzucony-pomozmy-143029/[/URL]

czy ktos byl moze dzisiaj w schronisku i go widzial?[/quote]
ZROB OGLOSZENIA...
nie ma co czekac im szybciej tym lepiej a po kwarantannie moze ktos zabierze...
oj przykro patrzec:shake:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Luleczku/Trojanie...juz teraz Ramosie...szczęśliwego długiego życia:loveu::loveu::loveu:
Floreczku...tobie też psiaku!!!:loveu::loveu::loveu:

...no i na nic się zdało moje allegro:evil_lol:[/quote]
KOCHANY zuzliku...juz Ty wiesz na co?
oj wiesz:loveu:
nie pytalam gdzie widzieli
bylo wazne ze juz jego chca.....:evil_lol:

Posted

mam info o schronisku co do transportu z Niemiec ..

Olpe nieopodal Biggesee patrząc na mapę jest to aż za Czechami :-(

Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć

Posted

[quote name='Kamila i Heksa']mam info o schronisku co do transportu z Niemiec ..

Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć[/quote]
kamilka pomyslimy
zobaczymy na mapie i sie dogadamy
ale daj nam troche czasu...
Kama ,jeszcze nie wpłynęła wpłata od Twojej Pani...
jak cos napisze
....i nie martw sie coś wydumamy....jest nas teraz 4 osoby fizycznie[W tym Ty] i 6 w domysle.

Posted

a więc czekam na odpowiedź :eviltong:
tato by jakoś mógł przywieźć ale w pracy ciągle i nie ma jak .. :shake:

a wpłatę sie spytam, ale nie była dostępna na forum owczarek.pl może jeszcze nr konta nie wzięła ..

Posted

[quote name='Kamila i Heksa']mam info o schronisku co do transportu z Niemiec ..

Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć[/quote]

Nie jest tak zle :)
Jakies 780km - nie trzeba jechac na Czechy. Na Legnicę, wskoczyć na autostradę, przejście Zgorzelec, Drezden, Erfurt, Frankfurt i przed Wuperrtalem. Kawalek jest to fakt, ale niemieckie autostrady są szybkie - gorzej z Polski się wydostać..

Posted

[quote name='A&S']giselko nie martw sie bedzie nas wiecej :D[/quote]
Wiem ,wiem Adusiu:multi:
Jka znajdziesz chwilke
Popatrz na DANIELE ,NOOO NIE MOGE SPAC PRZEZ JEJ MINKE
zrob jej pare 0gloszen
postaram sie dzisiaj wystawic jej allegro
dzieki Ado;):loveu:

Posted

CIOTECZKI,

zapraszamy na watek LOBO, podnoscie chlopca - bo teskno mu do ludzi - a wasza obecnosc pomoze :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/lobo-mix-molosa-w-dolnoslaskim-schronie-143121/#post12706706[/url]
[B]
Gisellko,
kojarzysz komu można by podrzucic watek moloska?[/B]
W sobote zamawiam sesyjke u Jegomosci :loveu:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']CIOTECZKI,

zapraszamy na watek LOBO, podnoscie chlopca - bo teskno mu do ludzi - a wasza obecnosc pomoze :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/lobo-mix-molosa-w-dolnoslaskim-schronie-143121/#post12706706[/URL]

[B]Gisellko,[/B]
[B]kojarzysz komu można by podrzucic watek moloska?[/B]
W sobote zamawiam sesyjke u Jegomosci :loveu:[/quote]
Powiem prawde nieeeee:shake:
ale zaraz napisze do gametki
lub Ady-jeje pewnie wioedza.

:-(Mam info
roczny bokserek wywalony z auta....Kłodzko...
nie zaczepia nawet kotów.
Kobieta wzięła pod swoj dach ale nei moz ezatrzymac....
Kto moze pomóc?
Podobna sytuacja była z Marko...i marako wzięła i juz ma domek...
please

Napisze tez do cioetczek z Fundacji:crazyeye:

Posted

:multi::multi::thumbs::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[COLOR=Teal]za Lolusia i [COLOR=Orange]Florusia juhuuu!!!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='gameta']są jakieś od molosów, ale zabijcie, nie wiem które :shake:[/quote]
Witaj gametko,wczoraj juz nie dalam rady do Ciebei napisac
...bedziemy szukac....
moze zuzlikowa cos wie?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mlody-posluszny-sliczny-bokser-pomozcie-blagam-klodzko-143154/#post12710134[/URL]

Posted

[quote name='giselle4']Witaj gametko,wczoraj juz nie dalam rady do Ciebei napisac
...bedziemy szukac....
moze zuzlikowa cos wie?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mlody-posluszny-sliczny-bokser-pomozcie-blagam-klodzko-143154/#post12710134[/URL][/quote]

Niestety...o moloskach nie wiem...a jest prześliczny!!!
Giselko masz pod bokiem dziewczynę od allegro:cool3:,ale jakby potrzebne było dla Moloska...daj znać zrobię w niedzielę,poniedziałek!
...jutro jadę z Nadią z Olkusza do Hoteliku do Warszawy!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Niestety...o moloskach nie wiem...a jest prześliczny!!!
Giselko masz pod bokiem dziewczynę od allegro:cool3:,ale jakby potrzebne było dla Moloska...daj znać zrobię w niedzielę,poniedziałek!
...jutro jadę z Nadią z Olkusza do Hoteliku do Warszawy![/quote]
Oj to Nadia juz bedzie szczęśliwa...:multi:
Wiesz ,ze z fiosterinbock to mi sie tak udalo...ze skacze do gory:multi:i pomaga nam i robi fotki i allegro
i naprawde jak cos to Ona pierwsza....
Jestem pod wrazeniem
dwie nowe wolontariuszki i dwa skarby
Kamila i Heksa przywiozła dary,szuka domkow i pierwsza na tymczas dla psiakow :0
to i starsza babcia troszke odpocznie...
Roma trzymam kciuki za Nadinke i uwazajcie po drodze:evil_lol: