giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ...Jestem moje kochane i mam dooobre wiesci;):loveu: Dzisiaj jak Edytka juz pojechała do domku ze schronu mialam to szczęscie ze bylam i moglam osobiscie oddac Lulka-Trojana nowej rodzinie:crazyeye:Młodzi w wieku do 30 lat z synkiem 3 latka....przyjechali bo przeczytali ogłoszenie ze jest z krótkim włosem benek w schronie. Maja swojego o imieniu Benek ale on ma juz 15 lat i jest na dozywociu Nasz maluszek bardzo im sie podobal i bez chwilki namysłu zabrali do domku[ja dzisiaj 2 wory karmy zawiozłam dla Lulka i dla Czeski hihihi]Ma prawie 2 h do wybiegania i przez miesiące tylko Pancie i synka ,mąz pracuje w niemczech i jest gosciem w domku......i ma juz swoje imie Ramos:lol: Dzisiaj Pani ma zatelefonowac i powiedziec jak został przyjety przez rezydenta.Zyczymy ci duzo ...duzo szczęścia.Aaaaa i wet byl dzisiaj i ocenił jego na roczek albo dwa..wiec dzieciak.:multi: Nastepne szczęscie to Florek juz ma dom i moge codziennie jego widziec przez siatke[2,5 metra siatka]mieszka w domku na ul.Wroclawskiej to tylko 20 minut nogami.Prawdą jest ze to Florek wybrał sobie Pana... ogladane byly owczarki,az Pan prosi ,,niech Prezes wypusci z kojca kaukaza,jak przyjdzie do mnie na wolanie -zabieram,, Florek kiedy poczul wolnosc pobiegl w jedną strone ...pożniej w drugą i Pan zawolała ,,Florek do mnie,,pies spokojnie popatrzyl na niego zamerdał ogonem i przyszedł...łasil sie jak szczeniak i...ma dom... wiec my tez sie radujemy:multi::evil_lol::loveu: Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ...w poniedzialek znowu wysyp na kwarantannie 11 nowych bidulek w tym ruda amstafeczka,jedna w ciązy i duzo kundelków cos kudłatego ,długiego,czarnego i bojącego.... Nikt mnie nic nie powiedział:shake: polazlam na kwarntanne zobaczyc towarzystwo i siedzi to takie bidne wziełam na ręce i dotykam delikatnie bo widze ze sie telepie nagla slysze zobacz co to suczka czy psiak dotyk i mówie suczka a wszyscy w smiech wiec postawiałam mała koło miski i pytam czego ryczycie :evil_lol:..bo jestes pierwsza która nie uzarła w reke:shake:biedna tak sie boi i tak sie broni.... widzicie z kim ja współparuje hihihi Quote
fiorsteinbock Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='giselle4']...Jestem moje kochane i mam dooobre wiesci;):loveu: Dzisiaj jak Edytka juz pojechała do domku ze schronu mialam to szczęscie ze bylam i moglam osobiscie oddac Lulka-Trojana nowej rodzinie:crazyeye:Młodzi w wieku do 30 lat z synkiem 3 latka....przyjechali bo przeczytali ogłoszenie ze jest z krótkim włosem benek w schronie. Maja swojego o imieniu Benek ale on ma juz 15 lat i jest na dozywociu Nasz maluszek bardzo im sie podobal i bez chwilki namysłu zabrali do domku[ja dzisiaj 2 wory karmy zawiozłam dla Lulka i dla Czeski hihihi]Ma prawie 2 h do wybiegania i przez miesiące tylko Pancie i synka ,mąz pracuje w niemczech i jest gosciem w domku......i ma juz swoje imie Ramos:lol: Dzisiaj Pani ma zatelefonowac i powiedziec jak został przyjety przez rezydenta.Zyczymy ci duzo ...duzo szczęścia.Aaaaa i wet byl dzisiaj i ocenił jego na roczek albo dwa..wiec dzieciak.:multi: Nastepne szczęscie to Florek juz ma dom i moge codziennie jego widziec przez siatke[2,5 metra siatka]mieszka w domku na ul.Wroclawskiej to tylko 20 minut nogami.Prawdą jest ze to Florek wybrał sobie Pana... ogladane byly owczarki,az Pan prosi ,,niech Prezes wypusci z kojca kaukaza,jak przyjdzie do mnie na wolanie -zabieram,, Florek kiedy poczul wolnosc pobiegl w jedną strone ...pożniej w drugą i Pan zawolała ,,Florek do mnie,,pies spokojnie popatrzyl na niego zamerdał ogonem i przyszedł...łasil sie jak szczeniak i...ma dom... wiec my tez sie radujemy:multi::evil_lol::loveu:[/quote] :multi::multi::multi:tylko skakac i plakac ze szczescia! Łobuziaki znalazly dom :) oby im sie szczescilo! A Florusia podejrzymy przez siatke :loveu: Quote
Trufla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 kolejny psiak, spokojnby, mily, potrzebuje niewielkiego kaciku i swojego czlowieka...:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/piekny-mlody-ok-8-mies-pies-kolejny-wyrzucony-pomozmy-143029/[/url] czy ktos byl moze dzisiaj w schronisku i go widzial? Quote
zuzlikowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Luleczku/Trojanie...juz teraz Ramosie...szczęśliwego długiego życia:loveu::loveu::loveu: Floreczku...tobie też psiaku!!!:loveu::loveu::loveu: ...no i na nic się zdało moje allegro:evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Trufla']kolejny psiak, spokojnby, mily, potrzebuje niewielkiego kaciku i swojego czlowieka...:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/piekny-mlody-ok-8-mies-pies-kolejny-wyrzucony-pomozmy-143029/[/URL] czy ktos byl moze dzisiaj w schronisku i go widzial?[/quote] ZROB OGLOSZENIA... nie ma co czekac im szybciej tym lepiej a po kwarantannie moze ktos zabierze... oj przykro patrzec:shake: Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='zuzlikowa']Luleczku/Trojanie...juz teraz Ramosie...szczęśliwego długiego życia:loveu::loveu::loveu: Floreczku...tobie też psiaku!!!:loveu::loveu::loveu: ...no i na nic się zdało moje allegro:evil_lol:[/quote] KOCHANY zuzliku...juz Ty wiesz na co? oj wiesz:loveu: nie pytalam gdzie widzieli bylo wazne ze juz jego chca.....:evil_lol: Quote
Kamila_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mam info o schronisku co do transportu z Niemiec .. Olpe nieopodal Biggesee patrząc na mapę jest to aż za Czechami :-( Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']mam info o schronisku co do transportu z Niemiec .. Olpe nieopodal Biggesee patrząc na mapę jest to aż za Czechami :-( Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć[/quote] kamilka pomyslimy zobaczymy na mapie i sie dogadamy ale daj nam troche czasu... Kama ,jeszcze nie wpłynęła wpłata od Twojej Pani... jak cos napisze ....i nie martw sie coś wydumamy....jest nas teraz 4 osoby fizycznie[W tym Ty] i 6 w domysle. Quote
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jakie wspaniałe wieści!!! Trojanku szczęścia życzę!!! Quote
Kamila_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a więc czekam na odpowiedź :eviltong: tato by jakoś mógł przywieźć ale w pracy ciągle i nie ma jak .. :shake: a wpłatę sie spytam, ale nie była dostępna na forum owczarek.pl może jeszcze nr konta nie wzięła .. Quote
fiorsteinbock Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']mam info o schronisku co do transportu z Niemiec .. Olpe nieopodal Biggesee patrząc na mapę jest to aż za Czechami :-( Pani która ofiaruję pomoc ze względu na stan fizyczny nie ma jak dowieźć[/quote] Nie jest tak zle :) Jakies 780km - nie trzeba jechac na Czechy. Na Legnicę, wskoczyć na autostradę, przejście Zgorzelec, Drezden, Erfurt, Frankfurt i przed Wuperrtalem. Kawalek jest to fakt, ale niemieckie autostrady są szybkie - gorzej z Polski się wydostać.. Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ...i co zrobimy jak bedziesz zajeta małym dogomaniakiem? oj zginiemy:shake: Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='A&S']giselko nie martw sie bedzie nas wiecej :D[/quote] Wiem ,wiem Adusiu:multi: Jka znajdziesz chwilke Popatrz na DANIELE ,NOOO NIE MOGE SPAC PRZEZ JEJ MINKE zrob jej pare 0gloszen postaram sie dzisiaj wystawic jej allegro dzieki Ado;):loveu: Quote
fiorsteinbock Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 CIOTECZKI, zapraszamy na watek LOBO, podnoscie chlopca - bo teskno mu do ludzi - a wasza obecnosc pomoze :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/lobo-mix-molosa-w-dolnoslaskim-schronie-143121/#post12706706[/url] [B] Gisellko, kojarzysz komu można by podrzucic watek moloska?[/B] W sobote zamawiam sesyjke u Jegomosci :loveu: Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='fiorsteinbock']CIOTECZKI, zapraszamy na watek LOBO, podnoscie chlopca - bo teskno mu do ludzi - a wasza obecnosc pomoze :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/lobo-mix-molosa-w-dolnoslaskim-schronie-143121/#post12706706[/URL] [B]Gisellko,[/B] [B]kojarzysz komu można by podrzucic watek moloska?[/B] W sobote zamawiam sesyjke u Jegomosci :loveu:[/quote] Powiem prawde nieeeee:shake: ale zaraz napisze do gametki lub Ady-jeje pewnie wioedza. :-(Mam info roczny bokserek wywalony z auta....Kłodzko... nie zaczepia nawet kotów. Kobieta wzięła pod swoj dach ale nei moz ezatrzymac.... Kto moze pomóc? Podobna sytuacja była z Marko...i marako wzięła i juz ma domek... please Napisze tez do cioetczek z Fundacji:crazyeye: Quote
Nadziejka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 :multi::multi::thumbs::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[COLOR=Teal]za Lolusia i [COLOR=Orange]Florusia juhuuu!!!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/COLOR] Quote
gameta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 są jakieś od molosów, ale zabijcie, nie wiem które :shake: Quote
giselle4 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='gameta']są jakieś od molosów, ale zabijcie, nie wiem które :shake:[/quote] Witaj gametko,wczoraj juz nie dalam rady do Ciebei napisac ...bedziemy szukac.... moze zuzlikowa cos wie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mlody-posluszny-sliczny-bokser-pomozcie-blagam-klodzko-143154/#post12710134[/URL] Quote
_ogonek_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Giselko, zaraz napiszę do Paulina_mickey ona coś bęzie wiedzieć ;) Quote
giselle4 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='A&S']Giselko, zaraz napiszę do Paulina_mickey ona coś bęzie wiedzieć ;)[/quote] Dziekuje:multi: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='giselle4']Witaj gametko,wczoraj juz nie dalam rady do Ciebei napisac ...bedziemy szukac.... moze zuzlikowa cos wie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mlody-posluszny-sliczny-bokser-pomozcie-blagam-klodzko-143154/#post12710134[/URL][/quote] Niestety...o moloskach nie wiem...a jest prześliczny!!! Giselko masz pod bokiem dziewczynę od allegro:cool3:,ale jakby potrzebne było dla Moloska...daj znać zrobię w niedzielę,poniedziałek! ...jutro jadę z Nadią z Olkusza do Hoteliku do Warszawy! Quote
giselle4 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='zuzlikowa']Niestety...o moloskach nie wiem...a jest prześliczny!!! Giselko masz pod bokiem dziewczynę od allegro:cool3:,ale jakby potrzebne było dla Moloska...daj znać zrobię w niedzielę,poniedziałek! ...jutro jadę z Nadią z Olkusza do Hoteliku do Warszawy![/quote] Oj to Nadia juz bedzie szczęśliwa...:multi: Wiesz ,ze z fiosterinbock to mi sie tak udalo...ze skacze do gory:multi:i pomaga nam i robi fotki i allegro i naprawde jak cos to Ona pierwsza.... Jestem pod wrazeniem dwie nowe wolontariuszki i dwa skarby Kamila i Heksa przywiozła dary,szuka domkow i pierwsza na tymczas dla psiakow :0 to i starsza babcia troszke odpocznie... Roma trzymam kciuki za Nadinke i uwazajcie po drodze:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Oczywiście,że będziemy! Dzięki! Udało Ci się giselko,udało z tymi skarbeczkami!:lol: Quote
Recommended Posts