Finetta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Hello! Żyjecie w tym upale ? Dojechała zakleszczona sunieczka od A&S?:loveu::loveu::loveu: Quote
Finetta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No jasne -Giselka pojechała-nikt do psiaków nie zagląda:placz::placz::placz: Może ich zalało albo co? Sama do siebie pisać muszę. Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Slomka22']pieski cioteczki giselki nie ma ale napewno o was pamieta[/quote] Pamięta,pamięta...:loveu: Musimy chwilę radzić sobie bez gisellki...jak wróci wszystko nadgoni...odpoczywaj gisellko!:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :iloveyou::Cool!::Cool!:[COLOR=Lime]Gisuniu dobre mysli przesylamy:loveu:[COLOR=DeepSkyBlue]i na ciebie anilkuuu czekamyyyyyyyyy:multi::multi:wracaj juzzzzzz:loveu::ghost_2::thumbs::thumbs:Giselll wszystkiego dobrego io zdrowka duuuuzooo i jeszcze wiecej:loveu:[/COLOR][/COLOR] Quote
Finetta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Pieski się już cieszą-niedługo wróci Gisela!:loveu::loveu::loveu: Będą spacerki,przysmaki ,nowe fotki. I może domki się znajdą. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :thumbs::Rose:[COLOR=Lime][SIZE=3]Gisuniu na ciebie czekaja [COLOR=Magenta]wszystkie cioteczki i zwierzaczki:loveu:zdrowka ogromnego ciotenko i wracaj pomalutkuuuuuuu :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Slomka22 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 przepraszam za offa ale blagam zajrzjcie chociaz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/alarm-komplikacje-pooperacyjne-albusia-prosimy-o-pomoc-finansowa-121618/[/URL] Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Finetta']No jasne -Giselka pojechała-nikt do psiaków nie zagląda:placz::placz::placz: Może ich zalało albo co? Sama do siebie pisać muszę.[/quote] Noooo ,witam wszystkie cioteczki:loveu::multi: jestem w domu ...chociaz uziemiona ale juz blisko schronu. Finetto,zaglada do schronu michelle04 ale ma pech od 15 dni nie moze się zalogowac na dogomanii;) Bardzo Wam dziekuje...kurcze no pomoglyscie mi bardzo kiedy ja tam zdychałam w szpitalu dzieki za telefony słowa otuchy za podnoszenie i zyczenia na forum Jestem i zyje,tyle ze jesze 2 tygodnie moge marzyc o psiakach ale jak znam zycie to...nie zapeszam:evil_lol: [COLOR=red]Nie zalało nas mimo ze padało i padało[/COLOR] [COLOR=#ff0000]psiaki znudzone i zmęczone deszczem ale ganiaja i sa zdrowe:loveu:[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=blue]Ado ...Ciebie musze przeprosic za brak info na Twoje sms-y[/COLOR] [COLOR=#0000ff]ale swiat moj przy temperaturze prawie-41 wygladał koszmarnie[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Przepraszam:evil_lol: ze nie mogłam zatelefonowac[chociaz raz probowałam z telefonu Tz ,,ale chyba jeszcze spałas][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Aduniu,nie moge zrobic fotek malutkiej dziewczynie [/COLOR] [COLOR=#0000ff]ale wiem ze jest super radosna i sliczna[/COLOR] [COLOR=#0000ff]jest juz zaszczepiona i odrobaczona[/COLOR] [COLOR=#0000ff]jeszcze na kwarantannie,jest młoda[piesek to dziedek -strauszek][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Pusia jest super i znajdzie domek...zobaczysz.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Moze w sobote cos zamętlimy z michelle i podjedziemy autem to Tz mnie nie zabije.Daj ogłoszenia z fotką jaką masz...pozniej bedziemy korygowac i nie widac na razie aby byla w ciązy.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=darkorchid]Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3[/COLOR] [COLOR=#9932cc]ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony[/COLOR] [COLOR=#9932cc]jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu.[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami[/COLOR] [COLOR=#9932cc]wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką [/COLOR] [COLOR=#9932cc]bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady.[/COLOR] [COLOR=#9932cc][/COLOR] [COLOR=magenta]Finetto,Slomko.ewo gonzales bardzo dziękuje[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]juz Wy wiecie za co?:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#ff00ff][/COLOR] [COLOR=green]Mamy tez na stanie wielkiego kaukaza Florka[/COLOR] [COLOR=#008000]tez ma jedynke bo jak inaczej upilnowaz z 80kg zywej wagi.[/COLOR] [COLOR=#008000]2psiaki z Bielawy i jeden z Dzierzoniowa.:shake::-([/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=royalblue]i najwazniejsze Dama 2 ma juz nowy domek:multi:[/COLOR] [COLOR=#4169e1]poszła w dobre ręce jako chart polski....zmieniłam w ogłoszeniu.... z dobermanka.[/COLOR] [COLOR=#4169e1][/COLOR] [COLOR=#4169e1]Tak sie ciesze ze juz jestem[/COLOR] [COLOR=#4169e1]ze telefonuje do schronu i wiem na bieząco wszystko[/COLOR] [COLOR=#4169e1]ze JESTEM Z WAMI:evil_lol::loveu:[/COLOR] Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [COLOR=darkorchid]Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3[/COLOR] [COLOR=#9932cc]ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony[/COLOR] [COLOR=#9932cc]jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu.[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami[/COLOR] [COLOR=#9932cc]wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką [/COLOR] [COLOR=#9932cc]bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady. Giselko...błagam daj mu inne imię! Ja się w Lulkach pogubię!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...może niech jest od trójki...[B]Lulek/TROJAN[/B] ? Może być? Pamiętaj też ,że porobię ogłoszenia i kaukazikowi Florkowi...dam też znać KWL od kaukazów! [B]Dbaj o siebie proszę!:loveu::loveu::loveu: Tulę.[/B] [/COLOR] Quote
gameta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Noooooo Gisell - w końcu :loveu: Cieszę się, że żywu i gadatu ;) :multi::multi::multi: A teraz szybciutko siły zbieraj do dalszych walk :razz: Quote
_ogonek_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 giselko, nie ma sprawy ;) Dzięki za wieści, w moich wątkach rozpoczętych jest mała sunia z kleszczami itd. Jak bnędzie wiecej wiesci, zajrzyj i napisz tam, ok? ;) buzka i dzięki Quote
rotek_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 giselle4, w sprawie adopcji suni od A&S na kogo podawać namiary??? prosto na schronisko? czy do Ciebie? Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='zuzlikowa'][COLOR=darkorchid]Zuzliczku,jak juz wiesz mamy benka-Lulka3[/COLOR] [COLOR=#9932cc]ma jedynke i jest karmiony,zaszczepiony i odrobaczony[/COLOR] [COLOR=#9932cc]jest na kwarantannie ale w jedynce i na powietrzu.[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Troche wyczesany aby tez sprawdzic jak sie ma sprawa z kleszczami[/COLOR] [COLOR=#9932cc]wiec jeszcze 6 dni a pozniej zaczniemy robic ogłoszenia z fotką [/COLOR] [COLOR=#9932cc]bo na dzień dzisiejszy to nie dam rady.[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Giselko...błagam daj mu inne imię! Ja się w Lulkach pogubię!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...może niech jest od trójki...[B]Lulek/TROJAN[/B] ? Może być?[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Pamiętaj też ,że porobię ogłoszenia i kaukazikowi Florkowi...dam też znać KWL od kaukazów![/COLOR] [COLOR=#9932cc][B]Dbaj o siebie proszę!:loveu::loveu::loveu: Tulę.[/B][/COLOR] [/quote] Ok...zuzliku Trojan jak tylko sprawie fotki oprosze o ogłoszenia i pomoc hihihi ale wiesz to takie szczęśliwe imie hihihi:oops::eviltong: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='gameta']Noooooo Gisell - w końcu :loveu: Cieszę się, że żywu i gadatu ;) :multi::multi::multi: A teraz szybciutko siły zbieraj do dalszych walk :razz:[/quote] Witaj i zywu i pyszczy:eviltong: mam nadzieje ze Ty juz wylazłas z ,,gabinetu lekarskiego,,? zycze zdrowia:oops::loveu: SKARPETA DLA PAWŁA I PARKOWEJ:) :) 4ZŁ z bazarku giselle4:) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='A&S']giselko, nie ma sprawy ;) Dzięki za wieści, w moich wątkach rozpoczętych jest mała sunia z kleszczami itd. Jak bnędzie wiecej wiesci, zajrzyj i napisz tam, ok? ;) buzka i dzięki[/quote] Ada,byłam tam uz ale odpowiedziałam tutaj to z leniwosci nie chciało mi sie jeszcze raz i tam Ada....mysle ze na fotki długo nie będziesz czekac;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='rotek_']giselle4, w sprawie adopcji suni od A&S na kogo podawać namiary??? prosto na schronisko? czy do Ciebie?[/quote] Rotek dawaj i na mnie i na schron ja tak zawsze robie nooo chyba ze bokser lub jakas sierota w takim razie to juz wole wszystko sprawdzic z michelle;) Quote
Slomka22 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Giselka dzieki za zajrzenie do Albusia vel Diego - obrot sprawy paskudny... Wracaj kobieto do sil bo psiaki czekaja ;) Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='giselle4']Ok...zuzliku Trojan jak tylko sprawie fotki oprosze o ogłoszenia i pomoc hihihi [B]ale wiesz to takie szczęśliwe imie hih[/B]ihi:oops::eviltong:[/quote] No i mnie masz...szczęśliwe...oj,szczęśliwe i niech tak zostanie...wszędzie [B]będzie Lulek[/B],a ja se będę pisać Lulek/Trojan...żebym potem rozróżniła!:evil_lol: Spokojnej nocki...i zdrowej...bardzo zdrowej!:loveu: Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Slomka22']Giselka dzieki za zajrzenie do Albusia vel Diego - obrot sprawy paskudny... Wracaj kobieto do sil bo psiaki czekaja ;)[/quote] Slomka ,tak mi przykro po kastracji jeszcze nie widziałam problemu u nas w schronie dlatego boli mnie ze on tak cierpi..... Slomka,grosz dam na niego i poprosze inne cioteczki wiem jak sie czujesz i cierpisz...to Twoje ,,dziecko,,:-( Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i mnie masz...szczęśliwe...oj,szczęśliwe i niech tak zostanie...wszędzie [B]będzie Lulek[/B],a ja se będę pisać Lulek/Trojan...żebym potem rozróżniła!:evil_lol: Spokojnej nocki...i zdrowej...bardzo zdrowej!:loveu:[/quote] Trojan musiał miec jedynke wiec...przeniesli mojego Dobisia do kolegi chcą aby zaufał i nam i psiakom i aby wychodził ale na razie figa z makiem. Bronił swojej budy i nie chciał wyjsc ale sa sposoby,poogladali jego tak przy okazji i okazuje sie ze ...przytył i siersc mas błyszczącą i jest naprawde ładny tylko ten strach...ale ja mam nadzieje ze będzie ok.....;) Quote
Nadziejka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :Dog_run::sweetCyb::Cool!::Cool!:[COLOR=RoyalBlue]Czarodzijkooo pieskowa nasza:loveu:dobrze ze jestes juz ojjjj dobrzeeeee :multi::multi::multi:Gisuniu [COLOR=SandyBrown][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]zdrowenka wieleeeee [COLOR=Magenta]i na swieta i niedziele :loveu:w kazdej chwili niech ciebie zdrowie i milosc nie opuszczaja :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 giselko, dzięki Ci wielkie ;* Czy [COLOR=Red][U][B]Trojan[/B][/U][/COLOR] potrzebuje ogłoszeń od Ady? Niezła marka :p Quote
giselle4 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='A&S']giselko, dzięki Ci wielkie ;* Czy [COLOR=red][U][B]Trojan[/B][/U][/COLOR] potrzebuje ogłoszeń od Ady? Niezła marka :p[/quote] Potrzebuje...tylko Ado kochana rób agłoszenia ;) Witaj Ewcia...jestem i juz sie uwijam trzeba działac,tyle psiakow cierpi i jeszcze te upały ale damy rade....damy;):evil_lol: Quote
Recommended Posts