_ogonek_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a moja mama jadla kilogramy jablek, ciocia ogorki kiszone :evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 _ogonek_ napisał(a):a moja mama jadla kilogramy jablek, ciocia ogorki kiszone :evil_lol: ja zas jablka popijałam litrami mleka:crazyeye: Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 łe! aż mi niedobrze , nigdy bym nie zjadla takiego polaczenia ;p Quote
giselle4 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 _ogonek_ napisał(a):łe! aż mi niedobrze , nigdy bym nie zjadla takiego polaczenia ;p ja teraz tez nieeeeeeee:eviltong::shake: Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 _ogonek_ napisał(a):łe! aż mi niedobrze , nigdy bym nie zjadla takiego polaczenia ;p Nikt chyba nie pobije mojej kuzynki, która jadła ogórki kiszone z nutellą :diabloti: Bleeee. Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a grazynko, jak moja ulubienica? wiem ze ma charakterek jak ja ale ja tam ja lubie:P Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No dziewczynki, wymieniacie calkiem miłe menu, hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogorki, nutella, jabluszka..qrcze, podziwiam nas, kobiety - co potrafimy przemielic :razz::cool1: Kolezanka jadla śledzie i ciastkami zagryzala... Ale spokojnie mlodsza części dogomanii, wszystko przed Wami :eviltong: ja sie tez bronilam, do czasu! A Perelka Adus Kochana, czeka na Twoje odwiedziny, porozmawiac chce w cztery oczy :eviltong::evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dopiero przeczytałam o Pracowniku... :candle: Bardzo przykre, gdy odchodzi ktoś kto poświęcał się zwierzętom, dodawał im wiary i siły na przetrwanie :( Gisellko, nie przesadzaj z tym klękaniem i dziękowaniem ;) Jak pisała Słomka to wszystko to kropelka w morzu potrzeb.. Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 MagYa^^ napisał(a):Dopiero przeczytałam o Pracowniku... :candle: Bardzo przykre, gdy odchodzi ktoś kto poświęcał się zwierzętom, dodawał im wiary i siły na przetrwanie :( Gisellko, nie przesadzaj z tym klękaniem i dziękowaniem ;) Jak pisała Słomka to wszystko to kropelka w morzu potrzeb.. ale morze sklada sie z takich kropelek:crazyeye::eviltong: i dziekuje Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 fiorsteinbock napisał(a):No dziewczynki, wymieniacie calkiem miłe menu, hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogorki, nutella, jabluszka..qrcze, podziwiam nas, kobiety - co potrafimy przemielic :razz::cool1: Kolezanka jadla śledzie i ciastkami zagryzala... Ale spokojnie mlodsza części dogomanii, wszystko przed Wami :eviltong: ja sie tez bronilam, do czasu! A Perelka Adus Kochana, czeka na Twoje odwiedziny, porozmawiac chce w cztery oczy :eviltong::evil_lol: Perelka...mhhhhh mysle ze trzeba dac ogloszenie do Tv Edi bo zima idzie a to biedactwo...sama wiesz Ada Ty piszesz takst swojej coreczce my dajemy kase i Edi załatwia...jak Ona zawiezie do Tv psiak idzie do domu.... wiec nie tyra:evil_lol::eviltong: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 oj tak, jak do telewizji ogłoszenie poleci to na pewno w domciu będzie :loveu: Szkoda, że my nigdzie w okolicy tak telewizji nie mamy... ale za to są gazety :diabloti: Edi, ja jak na razie to mam nadzieję, że rodzice wysłuchają moich próśb i będę miała małą siostrzyczkę :eviltong: A jak nie... to jeszcze sobie przynajmniej 10 lat poczekają na wnuczka, albo wnuczkę :diabloti::diabloti: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 kamilawa napisał(a):oj tak, jak do telewizji ogłoszenie poleci to na pewno w domciu będzie :loveu: Szkoda, że my nigdzie w okolicy tak telewizji nie mamy... ale za to są gazety :diabloti: Edi, ja jak na razie to mam nadzieję, że rodzice wysłuchają moich próśb i będę miała małą siostrzyczkę :eviltong: A jak nie... to jeszcze sobie przynajmniej 10 lat poczekają na wnuczka, albo wnuczkę :diabloti::diabloti: Kama.....oj ja tez chce myc babcia ale moja tez uparta:mad: oni grozba oni prosbą moz e w przyszłym roku?hihihi czekaj tatka latka Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: Ja uwielbiam małe dzieci :loveu: Większe też :eviltong: młodsze rodzeństwo to moje marzenie, ale marzeń to ja mam pełno :diabloti: Zostało mi czekać, aż mój starszy brat sobie wykombinuje jakiegoś maluszka :evil_lol: Ale on się musi wyszaleeeć, pograć na koncertach, pomachać łbem :diabloti: A teraz do kuzynek latam i z dzieciaczkami sie bawie :loveu::eviltong: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 pomozcie mi sparwa wyglada tak Pani z KAtowic che wziąc Gagi ma wykastrowanego astka i wie ze GABA JEST PO STRERYLCE I MSZYSTKO ŁADNIE-PIEKNIE tylko powiedziała zdanie moj pies ma zęby przez weta opiłowane kurcze po co? czy Wy cos wiecie dlaczego to sie robi? ....agresje? czy moze do walki aby nie zagryzł szybko przeciwnika... sorry ja juz jestem tak wyczulona ze zglupieje kiedys:mad::crazyeye: niczego jej jeszcze nie obiecałam...bo trzeba wszystko po kolei ale to mn nie daje spokoju Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zęby opiłowane? O co chodzi?! Nigdy z takim czymś się nie spotkałam :shake: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 kamilawa napisał(a):Zęby opiłowane? O co chodzi?! Nigdy z takim czymś się nie spotkałam :shake: ja tez nie wiem z czym to sie je?:crazyeye::mad: kto zna takiego slicznego Pudiego? nooo kto?tylko my:evil_lol: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie poznałam :evil_lol: Jak dziewusia wygląda :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 kamilawa napisał(a):Nie poznałam :evil_lol: Jak dziewusia wygląda :diabloti: hihihi idzie na panienki to jak ma wyglądac ...zalotnie:evil_lol::oops: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Takie fotki do ogłoszeń w domek szybko znajdzie :diabloti: Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 po co mu ten kwiatek :diabloti: bebeczke robicie z niego :D Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 _ogonek_ napisał(a):po co mu ten kwiatek :diabloti: bebeczke robicie z niego :D To kwiatek dla jego panienki a gdzie ma jego trzymac ...w łapce?:evil_lol: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 giselle4 napisał(a):To kwiatek dla jego panienki a gdzie ma jego trzymac ...w łapce?:evil_lol: Między paluszkami :diabloti::diabloti: Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 w pazurkach :) g, wyslalam ci pw odnosnie gaby. odradzam ten dom , ale to moje zdanie :) Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 zuzliku kochany mamy benka-Barniego[juz nie Lulek jak wszystkie] jest piekny około-85kg zywej wagi jest na obserwacji bo ugryzł pna[ciekawe za co?] nie wykazuje agresji,cieple kluski lizak i mruczus.... dał is pieknie zaszczepic Pania kierownik lize po uchu i cos jej szepcze ale ta ostatnia istota nie chce nam powiedziec o czym jej opowiada ten bidok:shake: Fotki bedą i nowy wątek:eviltong: Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 giselko zuzlika nie ma na razie, poszlo do pauliny mickey Quote
Recommended Posts