Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ogonek_ napisał(a):
łe! aż mi niedobrze , nigdy bym nie zjadla takiego polaczenia ;p

Nikt chyba nie pobije mojej kuzynki, która jadła ogórki kiszone z nutellą :diabloti:
Bleeee.

Posted

No dziewczynki, wymieniacie calkiem miłe menu, hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogorki, nutella, jabluszka..qrcze, podziwiam nas, kobiety - co potrafimy przemielic :razz::cool1:
Kolezanka jadla śledzie i ciastkami zagryzala...

Ale spokojnie mlodsza części dogomanii, wszystko przed Wami :eviltong: ja sie tez bronilam, do czasu!

A Perelka Adus Kochana, czeka na Twoje odwiedziny, porozmawiac chce w cztery oczy :eviltong::evil_lol:

Posted

Dopiero przeczytałam o Pracowniku... :candle:
Bardzo przykre, gdy odchodzi ktoś kto poświęcał się zwierzętom, dodawał im wiary i siły na przetrwanie :(

Gisellko, nie przesadzaj z tym klękaniem i dziękowaniem ;) Jak pisała Słomka to wszystko to kropelka w morzu potrzeb..

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Dopiero przeczytałam o Pracowniku... :candle:
Bardzo przykre, gdy odchodzi ktoś kto poświęcał się zwierzętom, dodawał im wiary i siły na przetrwanie :(

Gisellko, nie przesadzaj z tym klękaniem i dziękowaniem ;) Jak pisała Słomka to wszystko to kropelka w morzu potrzeb..

ale morze sklada sie z takich kropelek:crazyeye::eviltong:
i dziekuje

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
No dziewczynki, wymieniacie calkiem miłe menu, hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogorki, nutella, jabluszka..qrcze, podziwiam nas, kobiety - co potrafimy przemielic :razz::cool1:
Kolezanka jadla śledzie i ciastkami zagryzala...

Ale spokojnie mlodsza części dogomanii, wszystko przed Wami :eviltong: ja sie tez bronilam, do czasu!

A Perelka Adus Kochana, czeka na Twoje odwiedziny, porozmawiac chce w cztery oczy :eviltong::evil_lol:

Perelka...mhhhhh
mysle ze trzeba dac ogloszenie do Tv
Edi bo zima idzie a to biedactwo...sama wiesz

Ada Ty piszesz takst swojej coreczce
my dajemy kase i Edi załatwia...jak Ona zawiezie do Tv psiak idzie do domu....
wiec nie tyra:evil_lol::eviltong:

Posted

oj tak, jak do telewizji ogłoszenie poleci to na pewno w domciu będzie :loveu: Szkoda, że my nigdzie w okolicy tak telewizji nie mamy... ale za to są gazety :diabloti:

Edi, ja jak na razie to mam nadzieję, że rodzice wysłuchają moich próśb i będę miała małą siostrzyczkę :eviltong: A jak nie... to jeszcze sobie przynajmniej 10 lat poczekają na wnuczka, albo wnuczkę :diabloti::diabloti:

Posted

kamilawa napisał(a):
oj tak, jak do telewizji ogłoszenie poleci to na pewno w domciu będzie :loveu: Szkoda, że my nigdzie w okolicy tak telewizji nie mamy... ale za to są gazety :diabloti:

Edi, ja jak na razie to mam nadzieję, że rodzice wysłuchają moich próśb i będę miała małą siostrzyczkę :eviltong: A jak nie... to jeszcze sobie przynajmniej 10 lat poczekają na wnuczka, albo wnuczkę :diabloti::diabloti:

Kama.....oj ja tez chce myc babcia ale moja tez uparta:mad:
oni grozba oni prosbą

moz e w przyszłym roku?hihihi
czekaj tatka latka

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti:
Ja uwielbiam małe dzieci :loveu: Większe też :eviltong: młodsze rodzeństwo to moje marzenie, ale marzeń to ja mam pełno :diabloti: Zostało mi czekać, aż mój starszy brat sobie wykombinuje jakiegoś maluszka :evil_lol: Ale on się musi wyszaleeeć, pograć na koncertach, pomachać łbem :diabloti: A teraz do kuzynek latam i z dzieciaczkami sie bawie :loveu::eviltong:

Posted

pomozcie mi
sparwa wyglada tak
Pani z KAtowic che wziąc Gagi
ma wykastrowanego astka i wie ze GABA JEST PO STRERYLCE I MSZYSTKO ŁADNIE-PIEKNIE
tylko powiedziała zdanie
moj pies ma zęby przez weta opiłowane
kurcze po co?
czy Wy cos wiecie
dlaczego to sie robi?
....agresje?
czy moze do walki aby nie zagryzł szybko przeciwnika...
sorry
ja juz jestem tak wyczulona ze zglupieje kiedys:mad::crazyeye:
niczego jej jeszcze nie obiecałam...bo trzeba wszystko po kolei
ale to mn nie daje spokoju

Posted

kamilawa napisał(a):
Zęby opiłowane? O co chodzi?! Nigdy z takim czymś się nie spotkałam :shake:

ja tez nie wiem z czym to sie je?:crazyeye::mad:

kto zna takiego slicznego Pudiego?
nooo kto?tylko my:evil_lol:

Posted

zuzliku kochany