Jump to content
Dogomania

Bąbelek , teraz Borysek u Sylwi i Basi w Krakowie ; szczęśliwe psie dziecinstwo :)

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawaliłyśmy i żadnych zabawek Bąbel nie ma:oops: Hugo gdzies zapodział swój krażek do aportów i został mu tylko jego sznurek :placz: a reszta moich psów to dziadki, które się nie bawią... wstyd Bek nie ma nic od ciotki agi.
Do Kundla może się uda za dwa tygodnie, bo w ten nabliższy pójdą psy pani która dała tymczas tylko na króko dwom psom ze schroniska (jeden z krakowskiego Cygaro i sunia z krzyczek)

Posted

Co z maluchem ??

Patia mam pytanie ?? :oops: Oferowałam pieniądze ... ale czy możemy je przekazać na psiaka, który został znaleziony w Balicach ?? :oops:

Posted

Monita , ja myslałam , ze wpłaciłas adze do krakowskiej skarpety , bo to ze skarpety bedziemy rozliczać hotel Bąbelka ale wpłać na balickiego psiaka jesli w potrzebie ( co to za biedak ? czy ma wątek ? ).

U mnie z czasem krucho ale jestem wstępnie umówiona na piątek z jedną panią , ktorej Bąbelek bardzo sie podoba.

Posted

Dziś była Bąbelka odwiedzic Ewelina , która go wypatrzyła na Allegro . W sobotę lub niedzielę pojadę sprawdzic domek. Domek jest w Rabce więc wcześniej nie dam rady .

Posted

przekazałam Oli pieniądze na hotel ze składek na psy krakowskie, bo Ola będzie jutro w hotelu. Bąbel ma zapłacone od 15 I (bo do tego terminu był płacony) do niedzieli 27 I włącznie, bo przed tym terminem chyba się w domu nie znajdzie.

Posted

Jutro jadę sprawdzic domek , Ewelina chce Babelka i jest w porządku ale ona czas spedza głównie w Krakowie , bo tu studiuje a Bąbelkiem opiekować się mają rodzice i brat , którzy mieszkają w Rabce . W tygodniu nie mialam szans wybrać się do Rabki , jadę jutro.

Posted

Domek w Rabce odpada , mama Eweliny nie ma zamiaru wpuszczać psa do domu , chce psa do budy a wyprowadzanie psa na spacery to dla niej dziwna rzecz. Mimo wszystko jestem jej wdzieczna , bo nie chciała mnie czarować i była ze mną szczera .

Szukamy dalej , Bąbelek musi mieć cudowny domek !

Posted

Wrócilismy . Domek bardzo nam się podobał :loveu:, w kamienicy ale z ogródkiem , są przygarniete papugi i oraz piesek i suczka ( wysterylizowana ) . Trzeba tylko trzymać kciuki , żeby rezydenci polubili Bąbla , trzymajcie !!!!