AgaG Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zawaliłyśmy i żadnych zabawek Bąbel nie ma:oops: Hugo gdzies zapodział swój krażek do aportów i został mu tylko jego sznurek :placz: a reszta moich psów to dziadki, które się nie bawią... wstyd Bek nie ma nic od ciotki agi. Do Kundla może się uda za dwa tygodnie, bo w ten nabliższy pójdą psy pani która dała tymczas tylko na króko dwom psom ze schroniska (jeden z krakowskiego Cygaro i sunia z krzyczek) Quote
monita Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Trzeba się poprowić - ja coś poszukam :razz: Piłeczka, ringo czy jakiś sznur ?? Quote
Patia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Najlepiej cos co latwo umyć , ringo , piłeczka , Bąbelek się ucieszy :lol: Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Co z maluchem ?? Patia mam pytanie ?? :oops: Oferowałam pieniądze ... ale czy możemy je przekazać na psiaka, który został znaleziony w Balicach ?? :oops: Quote
Patia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Monita , ja myslałam , ze wpłaciłas adze do krakowskiej skarpety , bo to ze skarpety bedziemy rozliczać hotel Bąbelka ale wpłać na balickiego psiaka jesli w potrzebie ( co to za biedak ? czy ma wątek ? ). U mnie z czasem krucho ale jestem wstępnie umówiona na piątek z jedną panią , ktorej Bąbelek bardzo sie podoba. Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Pieniądze "leżą" u mnie :oops: Już podsyłam wątek psiaka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104126 Quote
Patia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dziś była Bąbelka odwiedzic Ewelina , która go wypatrzyła na Allegro . W sobotę lub niedzielę pojadę sprawdzic domek. Domek jest w Rabce więc wcześniej nie dam rady . Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 przekazałam Oli pieniądze na hotel ze składek na psy krakowskie, bo Ola będzie jutro w hotelu. Bąbel ma zapłacone od 15 I (bo do tego terminu był płacony) do niedzieli 27 I włącznie, bo przed tym terminem chyba się w domu nie znajdzie. Quote
erka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A czy jest szansa na ten dom w Rabce dla Bąbelka?:roll: Quote
Patia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Jutro jadę sprawdzic domek , Ewelina chce Babelka i jest w porządku ale ona czas spedza głównie w Krakowie , bo tu studiuje a Bąbelkiem opiekować się mają rodzice i brat , którzy mieszkają w Rabce . W tygodniu nie mialam szans wybrać się do Rabki , jadę jutro. Quote
Patia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Domek w Rabce odpada , mama Eweliny nie ma zamiaru wpuszczać psa do domu , chce psa do budy a wyprowadzanie psa na spacery to dla niej dziwna rzecz. Mimo wszystko jestem jej wdzieczna , bo nie chciała mnie czarować i była ze mną szczera . Szukamy dalej , Bąbelek musi mieć cudowny domek ! Quote
monita Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Uuuu ... do budy :-o No tak, jak urośnie duży, to tylko do jednego się nadaje :shake: Quote
weszka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :angryy: tyle dobrze że sprawa była jasno postawiona od razu. Szkoda tylko czasu na podróż. No ale co zrobić. Quote
Patia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dziś wieczorem jadę sprawdzić następny domek , tym razem w Krakowie , zobaczymy ... Quote
erka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No właśnie , szkoda, że od razu nie powiedziała, że pies ma być do budy, naraża tylko innych na stratę czasu i koszty. :shake: Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Chłopak już pewnie duuużo większy jest :loveu: Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czekamy na informacje. Podsyłam wątek Bąbelka jednemu dogomaniakowi. Quote
Patia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Wrócilismy . Domek bardzo nam się podobał :loveu:, w kamienicy ale z ogródkiem , są przygarniete papugi i oraz piesek i suczka ( wysterylizowana ) . Trzeba tylko trzymać kciuki , żeby rezydenci polubili Bąbla , trzymajcie !!!! Quote
Recommended Posts