AgaG Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no tak powinno wygladać dzieciństwo pieska !!! HURRA!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
leeloo Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 miałam przyjemność poznać Boryska jest :loveu: jak rónież reszta wesołej psiej gromady:multi::multi::multi: Quote
erka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Borysek już pewnie wyrósł przez ten czas:razz:. Quote
Patia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Waży już 15 kg :cool3::razz::p:loveu::multi: Quote
leeloo Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 oooo 15kg ..wow...ciekawe na jakiej wadze skończy:cool3: będzie z niego ddddddddddddddddduuużżyy piesek:crazyeye::multi: Quote
sylwinka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a no waży sobie waży,a tak jak jest niegrzeczny to nikt nie zdaje sobie sprawy! Chyba zmienię mu imię na Armagedon,wszystko wokół niszczy:angryy::angryy: W ciągu jednego tygodnia zeżarł 5 kwiatków wraz z zawartością ziemi, nawet za kaktusa sie zabrał.Już nie wiemy,gdzie chować:eviltong:, bazę do przenośnek myszki komputerowej,kilka książek,kapci,ręczników papierowych i do tego jeszcze pogryzł no tak spokojnie ze 3 kg ziemniaków:diabloti: Ale jest prze kochany o poranku,aż sie wstawać nie chce,jak takie bydlątko kochane leży na Tobie lub koło Ciebie i jak tylko ślepia otworzysz to już całowanie i gryzienie. Co Bori lubi? spać, bawić się masą swoich zabawek i nie zabawek:loveu: oczywiście uwielbia jeść i pochłania wszystko jak odkurzacz,a może i 3 odkurzacze, biegać po całym mieszkaniu i podgryzać swoje psie rodzeństwo. A no i oczywiście grać w piłkę po mieszkaniu o 2 lub 3 w nocy.I nie ma,że boli,nie grasz to szczeka i wymusza,zresztą to samo z jedzonkiem. A,że reszta pokrzywdzona z jedzeniem to uwielbia jeść psią konserwę z widelca i tak grzecznie wtedy czeka. Czego nie lubi? Cholernie boi się jak go do auta ciągniemy,takich nerwów dostaje,że nawet ze 2 razy zwymiotował. To my gupkowi tłumaczymy,ze do doktora jedziemy i z Nami wróci. Więc teraz sie w domu przyjęło,że Borys boi i już! Nadal mamy atak glistek kupkowych i nie możemy się ich pozbyć, kolejne lekarstwo jest,a tak w ogóle to mnie doktorka przeraziła,bo pysk ten wileki mu oglądała i coś jej sie nie podobał,ze to może nużyca-no niech mnie nawet nie straszy. Na koniec tego długiego wywodu napiszę tylko tyle: Borys jest wspaniały, jeszcze tak po dziecinnemu głupiutki(patrzę teraz jak głośno chrapie w kojcu mojej małej suczki Szelminki-no jak mu się tam tyłek mieści to nie wiem,a on w obwarzanek zwinięty hehe:multi:) i tak wielką radość mi sprawia,jak skacze pod sam sufit, jak wracam do domu i poznaje,że to ja Jego Pancia!!!! Cóż kocham tego olbrzyma o malutkich oczkach,którymi tylko zezuje!:loveu::loveu::loveu: Quote
leeloo Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 tylko Ci pozazdrościć..takiej słodyczy w domu:loveu: Quote
sylwinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 odsyłamy do nowych fotek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105055 Quote
sylwinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 monita napisał(a):Ale duży jest :loveu: I grzeczny ;) :loveu: tia grzeczny:angryy: tylko na fotografiach:loveu: Quote
monita Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wyrośnie z tego :p Oby więcej, takich wspaniałych domków było :multi: Quote
sylwinka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 zawsze coś o Borim można poczytać na jego wątku! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10173540#post10173540 mało, bo mało, ale zawsze!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts